Το ανέκδοτο της ημέρας

Ανακοινώθηκε ο νέος διαγωνισμός Μαστερ Σεφ.

Νικητής θα ανακηρυχθεί όποιος καταφέρει να κάνει το σκατό του παξιμάδι.....

εκ της Κυβερνήσεως
ο Υπουργός Οικονομικών
Μπενίτο

2dllthf.jpg

Πάντως η έκθεση πρέπει να είναι αυθεντική 100%
έχω μάλιστα υπ όψιν μου 1-2 παοκτσήδες που είναι ικανοί να τα γράψουν αυτα...
Σα να τους ακούω κιόλας διαβάζοντας την :-)

Τρεις αγαπημένοι φίλοι ένας Ιταλός , ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή . Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε .

Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει : όχι ρε γαμώτο , πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω ;

Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ !

Ανοίγει και ο Ιταλός το τάπερ του , βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει : όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα ;

Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή .

Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει :

όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα ; αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ !

Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας -ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν .

Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδυρόμενη φώναζε : " Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω ; " .

Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε : " Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο ; "

Και η γυναίκα του Πόντιου : " Aχ Γιωρίκα μου γιατί ; αχ αντρούλη μου γιατί ; γιατί ; γιατί ; αφού μόνος σου το έφτιαχνες ! "

Ο φίλος μας μπαίνει στο μπαρ μετά από μια κουραστική μέρα. Το ένα ποτό φέρνει το άλλο και μέχρι να καταλάβει τι έχει γίνει κουτουλάει από το μεθύσι. Βγαίνοντας τύφλα από το μαγαζί συναντάει έναν παπά. Του ρίχνει μια ματιά και με μια αστραπιαία κίνηση τον βουτάει και τον ρημάζει στο ξύλο. Μπουνιές, κλωτσιές, γονατιές, κεφαλιές και τι δεν μέτρησε ο καημένος ο ιερέας. Αιμόφυρτος, λοιπόν, και ένα με το χώμα, ακούει τον τύπο να μουρμουράει ενώ απομακρύνεται:

- Πςςςς, Μπάτμαν και τα π@π@ρι@ μου κουνιούνται....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

τι εκθεση βρε,εδω μιλαμε για ιστορικα ντοκουμεντα!!

Στην αρχή νόμιζα και εγώ ότι ήταν έκθεση, μετά πίστεψα ότι ήταν ιστορία, αλλά τελικά πείστηκα ότι επρόκειτο για διαγώνισμα στα θρησκευτικά...

Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι
τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα
έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;".
"Πάω να δώσω αίμα!"

Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι
τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα
έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;".
"Πάω να δώσω αίμα!"

:laugh::laugh:

Ο λαγος βγαζει βρωμα οτι μαμησε το λιονταρι.Τα νεα μεταδιδονται γρηγορα στην κοινοτητα των ζωων κ φτανουν στ αυτια του λιονταριου που εξαλλο αρχιζει να ψαχνει τον λαγο.
Μετα απο πολυημερο ψαξιμο πετυχαινει τον λαγο στην αγορα κ τρελαμενο αρχιζει κ τον κυνηγα,ο λαγος βρισκει ενα αδειο τραπεζι με μια εφημεριδα πανω, σε μια καφετερια,καθεται την ανοιγει κ κανει οτι διαβαζει κρυβοντας το προσωπο του.Το λιονταρι σαστισμενο ψαχνωντας φτανει κ στο τραπεζι του λαγου,του κατεβαζει την εφημεριδα απ την μουρη κ τον ρωτα "μηπως ειδες τον λαγο?"-"ποιον αυτον που μαμησε το λιονταρι?" -"γαμω την τρελα μου προλαβε κ δημοσιευτηκε ?"