Το ανέκδοτο της ημέρας

O ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ !
Μια φορά λοιπόν λέει ο βεζίρης: «Χρειαζόμαστε έσοδα. Θα αυξήσουμε τους φόρους. Μόλις το κάνουμε, τράβα έξω Χότζα και πες μου τι κάνει ο κόσμος». Πράγματι λοιπόν πάει ο Χότζας να κόψει κίνηση και γυρίζει στο βεζίρη. «Υπάρχει μια μεγάλη ανησυχία», του λέει. «Ο κόσμος μιλάει όλο γι´αυτό. Συζητήσεις έντονες». «Ωραία» του λέει. «Βάζω κι άλλους φόρους κι έλα να μου πεις τι γίνεται». Γυρίζει ο Χότζας και του λέει. «Άστα. Τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα. Αγρίεψαν. Βρίζουν. Φωνάζουν. Είναι όλοι αγανακτισμένοι». «Ωραία», λέει πάλι εκείνος. «Βάζω κι άλλους φόρους και πες μου». «Βεζίρη μου χανόμαστε», λέει ο Χότζας. «Έχουν βγει έξω κι ακονίζουν μαχαίρια. Μιλάνε για πόλεμο κι ετοιμάζουν επανάσταση». «Ωραία», λέει πάλι ο βεζίρης. «Βάζω χειρότερους ακόμα φόρους. Δες και πες μου».

Τότε γυρίζει ο Χότζας, με τα μάτια γεμάτα έκπληξη. «Τι να σου πω βεζίρη μου», λέει. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται τώρα. Έχουν βγει όλοι έξω και ψωνίζουν. Τα μαγαζιά γεμάτα. Κόσμος στις ταβέρνες, στα καφενεία. Κόσμος που γλεντάει κι αγοράζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα». «Αχ», λέει τότε ο βεζίρης. «Χότζα μου, τώρα αρχίζει ο πραγματικός κίνδυνος. Γιατί καταλάβανε πως θα τους τα πάρουμε όλα και τα τρώνε»...

Η κηδεία του . . . καρδιολόγου !

Ένας διάσημος καρδιολόγος πεθαίνει και του κάνουν μία πανάκριβη και ευφάνταστη κηδεία.

Ως σύμβολο του επαγγέλματός του, μια τεράστια καρδιά καλυμμένη με λουλούδια βρίσκεται πίσω από το φέρετρο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Σε μια προσπάθεια να είναι η κηδεία ξεχωριστή, στο τέλος της τελετής η καρδιά ανοίγει και το φέρετρο κυλάει προς το μέρος της.

Αφού μπει ολόκληρο το φέρετρο, η καρδιά κλείνει σφραγίζοντας το γιατρό μέσα της για πάντα.

Τότε ένας από τους παρευρισκόμενους σκάει στα γέλια!
Όλα τα μάτια στρέφονται πάνω του και προσπαθεί να δικαιολογηθεί:
"Συγγνώμη, να δηλαδή, πως να το πω, ξέρετε φαντάστηκα κάπως έτσι περίπου και την δική μου κηδεία. Είμαι ξέρετε . . . γυναικολόγος !"

Ένα παιδάκι ρωτάει τη μητέρα του:
- Τι ωραίο φόρεμα! Ο μπαμπάς σου το χάρισε;
- Όχι βέβαια! αν περίμενα από αυτόν τον τσιφούτη ούτε εσένα δεν θα είχα!

Μπαινει ο Βρουτος σε ενα μεγαλο κλαμπ που μολις βαζει μουσικη techno,παει τρεχοντας στην πιστα και τα δινει ολα σαν να μην υπαρχει αυριο
εκει που χτυπιεται βρισκεται τυχαια πλατη με πλατη με τον Καισαρα
ο οποιος γυριζοντας και βλεποντας τον του λεει..
και συ techno Βρουτε?

Σε μια πλαζ γυμνιστών πλησιάζει μια κοπέλα ένα γυμνό μαύρο και του λέει.

-Τι περίεργο τατουάζ είναι αυτό που έχεις πάνω στο πουλί σου.
-Τι εννοείς της λέει.
-Να , αυτό το «W??y» δεν το καταλαβαίνω.
-Εντάξει , της λέει , όταν σηκωθεί γράφει «Welcome to Jamaica and have a nice day»

Για μένα είναι αυτό γιατί το έχω στην καθημερινότητά μου .
Χθες μάλιστα ήρθε φίλος και μου είπε πονάει το χέρι του και μάλλον έχει τενοντίτιδα , μπα του λέω ..........50 έχεις !

Ok... ανέκδοτο δεν το λες αλλά εγώ δεν πίστευα τι διάβαζα.

Μου ήρθε σήμερα ένα δείγμα pre shave oil από The Bluebeards Revenge το οποίο γράφει από πίσω:

Safety: Pre-Shave oil is not really meant to be used as a salad dressing or an eyewash.
If you ingest the oil you will no doubt survive, but it won't taste good. If you get it in your eyes (by golly, you are a clumsy soul, aren't you?) wash out straight away with cold water.

:flipout::flipout::flipout:

Μια ΟΝΝΕΔίτισα ρωτάει τη μητέρα της:
– Μαμά, τι είναι ο έρωτας;
– Αχ, κόρη μου, ο έρωτας είναι το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο. Έρωτας είναι να σου κάνει δώρο ο άντρας σου διαμαντένιο δαχτυλίδι στα γενέθλιά σου, να σε συνοδεύει για ψώνια με τη λιμουζίνα του, να σε πηγαίνει ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία, να σου κάνει το τραπέζι σε πανάκριβα εστιατόρια...
– Σοβαρά, μαμά, αυτό είναι ο έρωτας;
– Μα, φυσικά! Kαλά, εσύ τι νόμισες πως είναι;
– Εγώ νόμιζα ότι έρωτας είναι να πηγαίνεις με το αγόρι σου βόλτα χέρι-χέρι στο φεγγαρόφωτο, να κοιτάς το ταίρι σου στα μάτια και να χτυπάει δυνατά η καρδιά σου, να φιλιέσαι και να ανατριχιάζεις, να...
– Τιιιιιιιιιι;;; Φωνάζει δυνατά η μαμά!
Μην τα πιστεύεις αυτά κόρη μου, αυτά είναι ψέμματα που λένε οι Συριζαίοι για να πηδάνε τζάμπα!

Re: Απάντηση: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μια ΟΝΝΕΔίτισα ρωτάει τη μητέρα της:
– Μαμά, τι είναι ο έρωτας;
– Αχ, κόρη μου, ο έρωτας είναι το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο. Έρωτας είναι να σου κάνει δώρο ο άντρας σου διαμαντένιο δαχτυλίδι στα γενέθλιά σου, να σε συνοδεύει για ψώνια με τη λιμουζίνα του, να σε πηγαίνει ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία, να σου κάνει το τραπέζι σε πανάκριβα εστιατόρια...
– Σοβαρά, μαμά, αυτό είναι ο έρωτας;
– Μα, φυσικά! Kαλά, εσύ τι νόμισες πως είναι;
– Εγώ νόμιζα ότι έρωτας είναι να πηγαίνεις με το αγόρι σου βόλτα χέρι-χέρι στο φεγγαρόφωτο, να κοιτάς το ταίρι σου στα μάτια και να χτυπάει δυνατά η καρδιά σου, να φιλιέσαι και να ανατριχιάζεις, να...
– Τιιιιιιιιιι;;; Φωνάζει δυνατά η μαμά!
Μην τα πιστεύεις αυτά κόρη μου, αυτά είναι ψέμματα που λένε οι Συριζαίοι για να πηδάνε τζάμπα!

Καλό το ανέκδοτο, αλλά αυτό που έχουμε φτάσει να βάζουμε αριστεροδεξιές ταμπέλες ακόμα και στον έρωτα, μάλλον θλίψη μου προκαλεί.