sakisxas
Supreme Member
Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

.........
Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ............
.........
Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ............
Ένας Γάλλος, ένας Αγγλος κι ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που προτιμούν στο σεξ.
Ο Γάλλος λέει ότι προτιμά να είναι από πάνω γιατί τότε βλέπει τα όμορφά της μάτια.
Ο Αγγλος προτιμά να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της.
Ό Έλληνας λέει ότι προτιμά όταν το κάνει με την σύντροφό του αυτή να είναι στα τέσσερα και αυτός από πίσω.
- Και καλά, έτσι τι βλέπεις; τον ρωτάνε οι άλλοι δύο.
- Ανάλογα την ημέρα.... Χθες έβλεπα Champions League!
Ενας τύπος επισκέπτεται τον γιατρό για να βρει λύση στο πρόβλημά του....
-Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- Πιστόλι;
- Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
- Ο.Κ. γιατρέ, ευχαριστώ.
Την επόμενη ημέρα ο τύπος εμφανίζεται πάλι στο ιατρείο.
- Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτές έκανα 69 με τη γυναίκα μου, πάνω λοιπόν που κόντευα να τελειώσω, τραβάω μια πιστολιά...
- Και;
- Τι και ρε γιατρέ; 1ον χέστηκε απ' το φόβο της στα μούτρα μου, 2ον μου τον δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της, και 3ον πετάχτηκε ένας άντρας γυμνός απ' τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά...
Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό «Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε».
"Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή," απαντάει ο ιατρός.
"Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.
Ανίκανος να ελέγξει τον εαυτό του, ο ιατρός αρχίζει να χαχανίζει
και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.
"Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;"
"Έχει πρηστεί"
Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο του. Στο ιατρείο του λέει στον ιατρό «Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε».
"Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή," απαντάει ο ιατρός.
"Καλά τότε," του λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το μικρότερο μόριο που είχε δει ο ιατρός στη ζωή του. Είχε το μέγεθος μιας μπαταρίας του τηλεκοντρόλ.
και το χαχανητό του γρήγορα εξελίσσεται σε υστερικό γέλιο. Μετά από 10 λεπτά καταφέρνει να σταματήσει και να ανασυγκροτηθεί.
"Σας ζητώ συγνώμη," του λέει. "Αλήθεια. Δεν ξέρω τι με έπιασε. Στο λόγο της τιμής μου ως ιατρού και τζέντλεμαν σας υπόσχομαι ότι δε θα ξανασυμβεί. Πείτε μου τώρα, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε;"
"Έχει πρηστεί"
"Έχει πρηστεί"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.