Το ανέκδοτο της ημέρας

blueray.jpg

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Ο Aντώνης ξυπνάει στο κρεβάτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο. Το κεφάλι του πάει να σπάσει. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια του και το πρώτο που βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του.
Ανακάθεται και βλέπει τα ρούχα του καθαρά και διπλωμένα στην καρέκλα μπροστά του.

Κοιτάζει ...
το δωμάτιο και συνειδητοποιεί ότι όλα είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο βλέπει ότι όλο το σπίτι είναι στην εντέλεια. Στην κουζίνα βλέπει ένα σημείωμα.
«Μωρό μου, θα βρεις το πρωινό σου στον φούρνο. Πήγα να ψωνίσω για να σου μαγειρέψω λαγό το μεσημέρι που ξέρω ότι λατρεύεις. Σ? αγαπώ.».
Πράγματι το πρωινό ήταν στον φούρνο ζεστό και λαχταριστό. Πάει να καθίσει και κάθεται πάνω σε έναν «Φίλαθλο». Τον κοιτάει και προς έκπληξη του είναι σημερινός.
Εκείνη την στιγμή μπαίνει και ο γιος του στην κουζίνα.
- Καλημέρα γιε μου, μπορείς να μου πεις τι έγινε χθες;
- Κοίταξε, γύρισες σπίτι στις 5 το πρωί, μεθυσμένος και με λερωμένα ρούχα γιατί κάπου είχες πέσει στον δρόμο, έπεσες και από τις σκάλες καθώς ανέβαινες και από τα νεύρα σου έσπασες το καλό σερβίτσιο και κάτι έπιπλα.
- Και τότε γιατί η μητέρα σου μου έκανε πρωινό, μου αγόρασε Φίλαθλο και έχει όλο το σπίτι στην εντέλεια;

- Α.! Γι' αυτό λες; Η μαμά σε έσυρε στο κρεβάτι και όταν πήγε να σου βγάλει το παντελόνι άρχισες να φωνάζεις: «Άσε με ήσυχο κυρά μου, είμαι παντρεμένος.!!!»!!!

Ο Aντώνης ξυπνάει στο κρεβάτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο. Το κεφάλι του πάει να σπάσει. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια του και το πρώτο που βλέπει είναι 2 ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο του.
Ανακάθεται και βλέπει τα ρούχα του καθαρά και διπλωμένα στην καρέκλα μπροστά του.

Κοιτάζει ...
το δωμάτιο και συνειδητοποιεί ότι όλα είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα. Βγαίνοντας από το δωμάτιο βλέπει ότι όλο το σπίτι είναι στην εντέλεια. Στην κουζίνα βλέπει ένα σημείωμα.
«Μωρό μου, θα βρεις το πρωινό σου στον φούρνο. Πήγα να ψωνίσω για να σου μαγειρέψω λαγό το μεσημέρι που ξέρω ότι λατρεύεις. Σ? αγαπώ.».
Πράγματι το πρωινό ήταν στον φούρνο ζεστό και λαχταριστό. Πάει να καθίσει και κάθεται πάνω σε έναν «Φίλαθλο». Τον κοιτάει και προς έκπληξη του είναι σημερινός.
Εκείνη την στιγμή μπαίνει και ο γιος του στην κουζίνα.
- Καλημέρα γιε μου, μπορείς να μου πεις τι έγινε χθες;
- Κοίταξε, γύρισες σπίτι στις 5 το πρωί, μεθυσμένος και με λερωμένα ρούχα γιατί κάπου είχες πέσει στον δρόμο, έπεσες και από τις σκάλες καθώς ανέβαινες και από τα νεύρα σου έσπασες το καλό σερβίτσιο και κάτι έπιπλα.
- Και τότε γιατί η μητέρα σου μου έκανε πρωινό, μου αγόρασε Φίλαθλο και έχει όλο το σπίτι στην εντέλεια;

- Α.! Γι' αυτό λες; Η μαμά σε έσυρε στο κρεβάτι και όταν πήγε να σου βγάλει το παντελόνι άρχισες να φωνάζεις: «Άσε με ήσυχο κυρά μου, είμαι παντρεμένος.!!!»!!!
χαχαχα,πραγματικά μόνο ανέκδοτο μπορούσε να είναι.

Μα φυσικά , ποια γυναίκα βλέποντας πως έδεσε τον Γάιδαρο θα φέρονταν έτσι ?

Όχι απαραίτητα:
Ποία Γυναίκα δέν θα την συγκινούσε ένα μπουκέτο λουλούδια χωρίς αφορμή;

Νομίζω πως θα έμενε ασυγκίνητη μόνο κάποια χωρίς καθόλου αισθήματα γενικώς

Πάει ένα ζευγάρι επίσκεψη στην εξοχική κατοικία φιλικού τους ζευγαριού.

Μετά τις πρώτες τυπικές χαιρετούρες κάθονται στο σαλόνι.
Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 5 λεπτά παρατηρούν κάτι απίστευτα παράξενο:

Στο ταβάνι του σπιτιού είναι γραμμένα με μαρκαδόρο συνθήματα:

"1+1=3", "Η γη είναι επίπεδη",
"Η Ελλάδα είναι στη μέση του Ατλαντικού",
"Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά",
"Ο Α.Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός'' και πολλά άλλα.

-Καλά ρε Κώστα (ρωτάει ο φιλοξενούμενος δείχνoντας το ταβάνι), Τι είναι αυτό;...

- Ψευδοροφή ......

Όχι απαραίτητα:

Νομίζω πως θα έμενε ασυγκίνητη μόνο κάποια χωρίς καθόλου αισθήματα γενικώς

Την πρώτη φορά,καμία.
Από την δεύτερη και μετά,η "συγκίνηση" θα κρατούσε από 1 έως 10 λεπτά το πολύ.

Πάει ένα ζευγάρι επίσκεψη στην εξοχική κατοικία φιλικού τους ζευγαριού.

Μετά τις πρώτες τυπικές χαιρετούρες κάθονται στο σαλόνι.
Οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 5 λεπτά παρατηρούν κάτι απίστευτα παράξενο:

Στο ταβάνι του σπιτιού είναι γραμμένα με μαρκαδόρο συνθήματα:

"1+1=3", "Η γη είναι επίπεδη",
"Η Ελλάδα είναι στη μέση του Ατλαντικού",
"Στην Ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά",
"Ο Α.Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός'' και πολλά άλλα.

-Καλά ρε Κώστα (ρωτάει ο φιλοξενούμενος δείχνoντας το ταβάνι), Τι είναι αυτό;...

- Ψευδοροφή ......

:flipout::flipout:

Όχι απαραίτητα:

Η δικιά μου ίσως και να δακρύσει (πολλές φορές σε παρόμοιες εκπλήξεις στο τσακ έχει κρατηθεί) ,
αλλά ένα μπουκέτο λουλούδια η μια ρομαντική έξοδος δεν σηματοδοτεί το δέσιμο του Γάιδαρου , η συμπεριφορά του τύπου στο ανέκδοτο όμως ...........................το φωνάζει .

Ταξί φτάνει σε μπλόκο.
-Αστυνομικίνα:
«Σας παρακαλώ, κύριε, δεν μπορείτε να περάσετε από δω».
-Ταρίφας:
«Γιατί μαντάμ, έχεις σφουγγαρίσει?»

Ο Σωτήρης παίρνει τηλέφωνο το φίλο του τον Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει:-Φίλε Γιάννη έρχομαι εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη για δουλειά.Θα φτάσω αργά το βράδυ.Μπορείς να με φιλοξενήσεις για μιά βραδιά;-Καλά ρε Σώτο και το συζητάς; Φτάνει λοιπόν ο Σωτήρης κατά τις 02.00 τη νύχτα στο σπίτι και του λέει ο Γιάννης:-Φιλε Σώτο θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο ή να σου στρώσω κάτω στο σαλόνι;-Άσ
ε μην ανησυχήσω το μωρό,θα κοιμηθώ στο σαλόνι.Το πρωί ο Σωτήρης σηκώθηκε πιό νωρίς από τους άλλους,πήγε στην κουζίνα να φτιάξει καφέ και βλέπει μιά μελαχρινή δίμετρη με το στήθος έξω και φορώντας μόνο ένα string.Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεμάτος απορία:-Συγγνώμη,εσύ ποιά είσαι;-Εγώ είμαι το ''μωρό'',εσύ ποιός είσαι;-Ο μαλάκας

Το Μνημόνιο:
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί στη σελίδα 12 πέθανε η πρωταγωνίστρια και βαρέθηκα να το συνεχίσω...
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί τα βράδια ντύνομαι τροτέζα.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί η Διαμαντοπουλου δεν εχει τυπωσει ακομα τα βιβλια
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ειχε τελικο dancing on ice!
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί περιμένω και το sequel για να τα διαβάσω μαζί.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ειχα δει πρωτα την ταινια...
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί γιατί τις τσόντες μου αρέσει να τις βλέπω όχι να τις διαβάζω.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί δεν θα κόβαμε ούτε cent από τους μισθούς μας... Οπότε δε μ αφορούσε...
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί δεν είχε glossy paper, Τζίζους.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί είμαι ο τζακ νόρις
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί, πού να σας τα λέω, στα χέρια μου το είχα & μού επιτέθηκε ένα σκιουράκι-νίντζα & μού το πήρε
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ήθελα να πάει αδιάβαστο.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί περίμενα να οργανώσουμε βραδιά μνημονίου με την Αννούλα και τον Ανδρέα, αλλά δεν ευκαιρούσαν...
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί το Mega έλεγε ότι έπρεπε να το υπογράψω.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί διάβαζα το σενάριο του χόλυγουντ για τη ζωή μου κ την 17Ν.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μου και την εξυπνάδα του!
#δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί θα καθαρίσει για μας ο Κουβέλης...
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί μου ειχε πει ο Γιωργακης πως το ειχε διαβασει ο Μιχαλης.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ποτέ δεν διαβάζω τα terms and conditions. Πώς κάνετε έτσι πια;
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί κανένας από τους συναδέλφους μου δεν το διάβασε.
#true_story #Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί η γραμματέας μου έχυσε όλον τον καφέ πάνω του και ντράπηκα να ζητήσω κι άλλο αντίγραφο!
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί είμαι μάγκας και το κέφι μου θα κάνω.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί Μου αρέσουν οι εκπλήξεις
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί μου είπαν ότι δεν έχει Happy End και δεν μπορώ τις στεναχώριες.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί έπεσα σε επεισόδια στην κηφισίας και με πλάκωσαν - τα σκεπάσματα! Έπιασε;
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ήμουν στο πάρτυ του Γιάννη του Σλόου.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί να το διαβάσω άλλωστε;;
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί μου το στείλανε σε Flash αρχείο.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί έπρεπε να φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο αλλά δεν έβρισκα το κόκκαλο
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί νόμιζα ότι θα το απαγγείλουν στη βουλή
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί φαντάστηκα ότι θα βγει και σε περίληψη.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί δεν είχε καλές κριτικές
#δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί θα ανεβεί το καλοκαίρι Επίδαυρο και θα πάω να το δω
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις: Να γυρνάω από κανάλι σε κανάλι για να το υπερασπίζομαι
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί δεν ειχε δώρο η συσκευασία και το πήρα
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί εκείνο τν καιρό κυνηγούσα επικίνδυνους ανήλικους με κατσαρόλες που χαλούσαν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ποναγε η κοιλιά μου (στον Βενιζέλο γιατί έπιασε η δικαιολογία;)
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί ήταν στα Αγγλικά. Helloooo!
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί είχε πολλές σελίδες με ψιλά γράμματα
#δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί πήγαινα για πρωθυπουργός. Αυτά είναι αγγαρείες για συμβούλους και μαλακίες για αντάρτες
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί τα γάντια της στολής του batman δεν ειναι για ξεφυλλισμα
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί έτσι κ αλλιώς θα με ψηφίζατε. Ξανά και ξανά. Μου- χα- χα.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί έχω βουλευτική ασυλία
#beat_that #Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί εκει που κοιτουσα το εξωφυλλο, πεταχτηκε ο σκυλος και το πηρε καλε κυρια
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί έκαναν πολλή φασαρία κάτι αγανακτισμένοι απ' έξω και δεν μπορούσα να συγκεντρωθω.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί είχε gossip girl νέο επεισόδιο και δεν μπορούσα να το χάσω.
#Δε_διάβασα_το_μνημόνιο_γιατί μπορώ.

Πάει ένας πελάτης σε ένα pet-shop και ξεχωρίζει ένα πανέμορφο πουλί με πολύχρωμα φτερά, που τραγουδάει υπέροχα. Στο ίδιο κλουβί είναι και ένα αδύνατο και άσχημο πουλί.

- Πόσο κάνει το όμορφο πουλί; ρωτάει τον καταστηματάρχη.

- 1000 ευρώ και τα δύο.

- Μα το άλλο πουλί δεν το θέλω, είναι χάλια! Ενώ αυτό και είναι όμορφο και τραγουδάει τις πιο ωραίες μελωδίες!

- Ναι, αλλά ποιός νομίζετε του γράφει τα τραγούδια;

Πάει ένας πελάτης σε ένα pet-shop και ξεχωρίζει ένα πανέμορφο πουλί με πολύχρωμα φτερά, που τραγουδάει υπέροχα. Στο ίδιο κλουβί είναι και ένα αδύνατο και άσχημο πουλί.

- Πόσο κάνει το όμορφο πουλί; ρωτάει τον καταστηματάρχη.

- 1000 ευρώ και τα δύο.

- Μα το άλλο πουλί δεν το θέλω, είναι χάλια! Ενώ αυτό και είναι όμορφο και τραγουδάει τις πιο ωραίες μελωδίες!

- Ναι, αλλά ποιός νομίζετε του γράφει τα τραγούδια;
:flipout: :flipout:

ΜΑΜΑ: Πού ήσουν χτες;
TOTOΣ: Διάβαζα με τα παιδιά.
ΜΑΜΑ: Έλα, πες μου την αληθεια..
TOTOΣ: Οκ,σ'ένα στριπτιτζάδικο.
ΜΑΜΑ: Είδες κάτι που δεν έπρεπε να δεις;
TOTOΣ: Ναι,τον μπαμπά!

Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια
μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ,

που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι
αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.

Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους
είναι το τσιπ.

Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν.

Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές,
χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.

Είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες».