Το ανέκδοτο της ημέρας

Κάποιοι εδώ μέσα έχουν μπερδέψει τον Ξένιο Δια με τις σκούπες του Δενδια...Προφανώς έχουν εντρυφήσει στην ιστορία και θέλουν να μεταδώσουν το πολιτισμικό σοκ που υπέστησαν ...

Όπως το βλέπει ο καθένας......

Δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας,επειδή θαυμάζω την ιστορία της χώρας μου. Ούτε προσπαθώ να μεταδώσω κάτι,όποιος το βλέπει έτσι,προβλημα του. -bye-

Όπως το βλέπει ο καθένας......

Δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας,επειδή θαυμάζω την ιστορία της χώρας μου. Ούτε προσπαθώ να μεταδώσω κάτι,όποιος το βλέπει έτσι,προβλημα του. -bye-

Καλή σου μέρα αγαπητέ..Η Ιστορία είναι τόσο χαοτική που δεν χώρα να περπατήσει πάνω σε ένα μονοπάτι ..-bye-

Αλλά ας γυρίσουμε στα ανέκδοτα..

Με τι κάθεστε και ασχολείστε ρέ.!!! Ένα ανέκδοτο είπε ο άνθρωπος,και το κάνετε θέμα.
Προφανώς ο φίλος SR71B,δεν είχε την πρόθεση να υποτιμήσει κανέναν. Μπορεί να φαίνεται κάπως αυτός ο χαρακτηρισμός,αλλά εμένα δεν με πείραξε.

Γιατί πρέπει να ξεψυρίζουμε το κάθε τι;;

Σας θίξαμε τους αλβανούς,και τον κάθε ξένο,και κάνετε έτσι; Έπρεπε να ενοχληθώ και εγώ,όταν σε παλαιότερη συζήτηση περι δημοκρατίας,κάποιοι εδω μέσα κατηγορούσαν τον αρχαίο πολιτισμό της ελλάδας. Κάποιος άλλος,επειδή του θίξαμε τον κουμουνισμό,ούτε λίγο ούτε πολύ μου έβγαλε εγκληματίες τους επαναστάτες του 1821,ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Δηλαδή είναι το ίδιο,οι σφαγές των υπερδυνάμεων,με την επανάσταση κάποιου λαού,μετά απο 400 χρόνια σκλαβιάς. Ε ρε τι μυαλό κουβαλάμε μερικοί.

:a0210: Sorry αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ...

Ρωτάει μια έφηβη τη μαμά της:
-Μαμά τι είναι ο έρωτας;
-Έρωτας είναι καλή μου, το αίσθημα που θα νιώσει ένας νέος ωραίος άνδρας της τάξεως μας όταν σε γνωρίσει, που θα τον κάνει να σου προσφέρει τα πάντα, να σου πάρει δώρα, να πάτε ταξίδια, να σου κάνει πρόταση γάμου με ένα πελώριο διαμαντένιο δαχτυλίδι σε ένα όμορφο δείπνο και αφού ντυθεις λαμπερή νυφούλα, να ζήσετε σε ένα παραμυθένιο σπίτι όπου θα γίνεις μητέρα των παιδιών του...
-Μα μητέρα, οι φίλες μου συζητάνε πως έρωτας είναι όταν ένα αγόρι σου χαρίσει ένα λουλούδι και σε πάρει από το χέρι για να δείτε μαζί ένα ηλιοβασίλεμα, οπου θα σου δώσει το πρώτο φιλί.
-Μη τα πιστεύεις αυτά κόρη μου, αυτά είναι ψέματα που διαδίδουν οι κουμουνιστες, για να πηδ@νε τζάμπα!

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ........ :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

(βασικα τους λενε τσιγγουνηδες και φτωχαδακια ... αλλα
ΜΗΝ βαλουμε στο στομα μας, ΠΟΣΟ αδιστακτες καπιταλες
μπορουν να γινουν οι γυναικες, αν εισαι υποχωρητικος.
Βασικα, αν εισαι σοβαρος και ισορροπημενος .... μονασες !)

Last edited:
Οχι βεβαια ...

Mπεκιαρης = γεροντοπαληκαρο.
Μπακουρης = εργενης 25αρης.

Φιλε Τασο
Δεν γνωριζω ουτε τον Γλεζο, ουτε τον Σαντα.
Αλλα επιτρεψε μου να ρωτησω μοναχα αυτο :

Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειχες ενα Σαββατοκυριακο δικο σου ?
Βασικα ποτε ηταν η τελευταια φορα που κοιμηθηκες χωρις μπιριμπιρι
και ξυπνησες την ωρα που γουσταρες (ΣΚ παντα) πινωντας καφεδακι
απο το στομα και οχι την μυτη ?

Α ναι ... για να μην ξεφυγουμε του Καπιταλισμου ζητηματος :laugh: >
Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο καθενας (εσυ και η περιστερα σου)
βγηκατε εξω και ο καθενας πληρωσε τα δικα του ?

Last edited:
Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Μια μέρα η γειτόνισσα του Τοτού, τον παρακάλεσε να της φυλάξει τα νεογέννητα πεντάδυμά της.
Όταν γυρίζει η γυναίκα ο Τοτός τη ρωτάει, πως μπορεί και ξεχωρίζει τα πεντάδυμα, μεταξύ τους.
- Τοτό μου, αυτό είναι αδύνατον και για μένα που είμαι η μάνα τους! Για αυτό και τα ντύνω με διαφορετικά χρώματα ρούχα. Το ένα πράσινο, το άλλο γαλάζιο, το άλλο κίτρινο, το άλλο κόκκινο, το άλλο πορτοκαλί...
- Και όμως εγώ βρήκα τρόπο ... Όταν τα χτυπάς στο κεφάλι, βγάζουν διαφορετικό ήχο!

Απάντηση: Re: Το ανέκδοτο της ημέρας

Η Μαρία και η Σοφία ήταν γειτόνισσες και "άσπονδες φίλες" και προσπαθούσε η μια να βγάλει τα μάτια της άλλης. Τα σπίτια τους ήταν το ένα απέναντι στο άλλο.
Μια μέρα λέει η Μαρία στη Σοφία:
- Να μου πεις πότε είναι τα γενέθλια σου να σου κάνω δώρο κουρτίνες.
- Και γιατί να μου κάνεις δώρο κουρτίνες;
- Να τις βάλεις στο παράθυρο σου, γιατί βαρέθηκα να βλέπω τον κώλο του άντρα σου στο παράθυρο.
- Εσύ να μου πεις πότε είναι τα γενέθλια σου να σου κάνω δώρο γυαλιά.
- Γιατί να μου κάνεις δώρο γυαλιά;
- Γιατί ο κώλος που βλέπεις στο παράθυρο δεν είναι του άντρα μου, αλλά του άντρα σου.

Τασο

Αφου δεν απαντας να τονισω οτι δεν ηταν τοσο προσωπικο δεδομενο η ερωτηση (ερωτησεις).
Αν δεν αστειευτουμε με τους εαυτους μας (εργενηδες η παντρεμενοι) με ΠΟΙΟΥΣ θα αστειευτουμε ?
Με τις καθ'υλην και καθ'εξην "αντιδίκους" ? Αυτες εχουν την δικη τους στρεβλη οπτικη γωνια.

No hard feelings .... -bye- ....

SMS για οσους σοροπιαζουν το μανουρακι > Κουκλα μου, ποτε θα σε ξαναδω ?
SMS για οσους μαδουν την περδικα > Μωρο μου, μου λειπεις !
SMS για οσους φορεσαν την κουλουρα > Aγαπη μ, βγαλε το κοτοπουλο απ´την καταψυξη.

Το SMS που λαμβανω ΕΓΩ >
Moναδικη προσφορα Whats Up μονο με 5 ευρω. 600 λεπτα ομιλιας και SMS ... μπες στην παρεα, σημερα :p

Επισκεπτεται ενα ζευγαρι τον ζωολογικο κηπο.

- … και εδω, λεει ο ξεναγος, βλεπουμε ενα ζευγαρι ζεβρες.
Στις ζεβρες η σεξουαλικη δραστηριοτητα κραταει τουλαχιστον 20 λεπτα.

- Το ακους Τακη ? λεει η συμβια.
- Το ακουω, λεει ο Τακης.

Λεει παρακατω ο ξεναγος :
- ... εδω, στα λιονταρια, η σεξουαλικη επαφη κραταει 30 λεπτα.
- Το ακους Τακη ?
- Το ακουω.

Πανε παρακατω :
- … στους αγριοχοιρους η σεξουαλικη πραξη κραταει 1-2 ωρες !
- Το ακους Τακη ?
- Το ακουω.

Φτανουν στα ελαφια :
- … στα ελαφια η σεξουαλικη πραξη κραταει μολις 2 λεπτα.

Γυρνα ο Τακης, ετοιμος να παρει το αιμα του πισω :
- Το ακους, Μαρια ?
- Το ακουω, αλλα τα κερατα τα βλεπεις ?

(Διορθωση πανω στο ανεκδοτο : το λιονταρι μπορει να κανει σεξ καθε 30 λεπτα επι 3 μερες.
Εχουμε δει μπολικα ντοκυμαντερ στην ζωη μας .... μην μας την λεει ο καθε poster :p :p :p)

Last edited:
Ειναι δυο ποντιοι

-Ρε συ,παμε για καφε?

-Ε και δε παμε!

Ε και δε πηγαν....

Επισκεπτεται ενα ζευγαρι τον ζωολογικο κηπο.

- … και εδω, λεει ο ξεναγος, βλεπουμε ενα ζευγαρι ζεβρες.
Στις ζεβρες η σεξουαλικη δραστηριοτητα κραταει τουλαχιστον 20 λεπτα.

- Το ακους Τακη ? λεει η συμβια.
- Το ακουω, λεει ο Τακης.

Λεει παρακατω ο ξεναγος :
- ... εδω, στα λιονταρια, η σεξουαλικη επαφη κραταει 30 λεπτα.
- Το ακους Τακη ?
- Το ακουω.

Πανε παρακατω :
- … στους αγριοχοιρους η σεξουαλικη πραξη κραταει 1-2 ωρες !
- Το ακους Τακη ?
- Το ακουω.

Φτανουν στα ελαφια :
- … στα ελαφια η σεξουαλικη πραξη κραταει μολις 2 λεπτα.

Γυρνα ο Τακης, ετοιμος να παρει το αιμα του πισω :
- Το ακους, Μαρια ?
- Το ακουω, αλλα τα κερατα τα βλεπεις ?

(Διορθωση πανω στο ανεκδοτο : το λιονταρι μπορει να κανει σεξ καθε 30 λεπτα επι 3 μερες.
Εχουμε δει μπολικα ντοκυμαντερ στην ζωη μας .... μην μας την λεει ο καθε poster :p :p :p)

Χαχαχαχαχα πολύ καλό!!