To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι; Ενώ μπαίνω μέσω Tapatalk σε όλα τα subforum του avclub (αρκετά τουλάχιστον, δεν έχω κάτσει να τα δοκιμάσω όλα) δεν μπορώ να μπω στο "AVClub Cafe" και "Αθλητικά". Ξεκινάει να φορτώνει αλλά δεν τελειώνει ποτέ. Επίσης μπαίνω κανονικά σε άλλα forum. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

δεν μπορω να το αναπαράγω... μου ανήγουν αμέσως και οι δύο αυτές κατηγορίες. Θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις απο την αρχή. Πιθανώς να υπαρχει καποιο προβλημα με τα προσωρινά αρχεια που κρατάει το tapatalk στην συσκευή σου.

Το έκανα κι αυτό, έβγαλα και ξαναλέβαλα το avclub, μέχρι που έκανα uninstall και reinstall το app, αλλά τα ίδια. Μάλλον περιμένω για fix σε next version.

δοκίμασε να κανεις remove και παλι add το avclub.gr

επιβεβαιώνω οτι με το 4.7.2 οι κατηγορίες cafe / Αθλητικά δεν ανοίγουν. Sorry, δεν μπορούμε να κανουμε κατι, θα περιμένουμε update του tapatalk...

Last edited:
Το έκανα κι αυτό, αλλά τίποτα. Ε περιμένουμε update του tapatalk... Τουλάχιστον μπαίνει απ' τα unread.

Ούτε εγώ μπορούσα να μπω στο tapatalk και με αφαίρεση/επαναπρόσθεση όλα πήγαν μια χαρά.

Οι android users έχετε υπόψιν σας ότι το tapatalk pro έχει αφαιρεθεί από το google play και δεν ενημερώνεται. Παράλληλα πολλά από τα bugs που έχει η τελευταία pro έκδοση έχουν λυθεί στην τελευταία απλή.

Ούτε εγώ μπορούσα να μπω στο tapatalk και με αφαίρεση/επαναπρόσθεση όλα πήγαν μια χαρά.

Το αυτό, βγάλε.. ξαναβάλε και παίζει μια χαρά.

δοκίμασε να κανεις remove και παλι add το avclub.gr

επιβεβαιώνω οτι με το 4.7.2 οι κατηγορίες cafe / Αθλητικά δεν ανοίγουν. Sorry, δεν μπορούμε να κανουμε κατι, θα περιμένουμε update του tapatalk...

Σήμερα έκανα update το tapatalk με καινούρια version. Το πρόβλημα λύθηκε.

Καλημέρα και από μένα και καλό μήνα.Έχω την 4.7.3 έκδοση στο tapatalk και δεν μπαίνω καθόλου. Note 3
Καμμία πρόταση?

Απάντηση: Re: Απάντηση: To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Μια βοηθεια πως να το ξεκολλησω;

Εκανα remove το forum απο το tapatalk, αλλα μολις ξανακανω login με βγαζει banned.

Καμια ιδεα πως λυνεται;

δε ξέρω, επειδή συνήθως μόνο browsing κάνω από το tapatalk δε με πειράζει που δε μπορώ να ποστάρω κάτι.