To AVClub.gr είναι στο Tapatalk!

Το 'πρόβλημα' με τους banιαρισμενους υφίσταται εν μέρη. Δηλαδή βλέπω ότι είμαι αποκλεισμένος αλλά διαβάζω και γράφω κανονικά στο φόρουμ.

Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μια βοήθεια στο παρακάτω. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη, αν ναι πείτε το και θα το ψάξω.

Λαμβάνω στο κινητό (android) συνεχώς ειδοποιήσεις για νήματα που ενημερώθηκαν στα οποία ίσως και να μην έχω μπει ποτέ, λαμβάνω ειδοποίηση ότι κάποιος απάντησε σε δικό μου μήνυμα (quote) σε νήμα που δεν έχω γράψει ή έχω να γράψω μήνες. Οι αντίστοιχες ενημερώσει δεν μου έρχονται στο desktop πάντως.
Το πιο κουφό, σε παλιότερο κινητό μου που έδωσα σε φίλο και αφού το κάναμε hard reset και το στήσαμε από την αρχή με τα δικά του στοιχεία όταν έβαλε το tapatalk και χωρίς να έχει κάνει εγγραφή στο avclub ή να το παρακολουθεί εξακολουθούν να του έρχονται ειδοποιήσεις από το avclub που αφορύν το χρήστη vman!

υπάρχει σωτηρία;

Αυτό με τις ειδοποιήσεις συμβαίνει και σε μένα. Από τη στιγμή που το av club είναι ενημερωμένο με το τελευταίο plugin tapatalk τότε μάλλον θέμα του tapatalk. Προσωπικά έχω απενεργοποιήσει όλες ειδοποιήσεις

Έτσι όμως θα χάσουμε τις ειδοποιήσεις από τα άλλα φόρα που έρχονται σωστά. Το θέμα νομίζω είναι του avclub αλλά με παρεπεμψαν από τη διαχείριση να ρωτήσω εδώ.

Μπορείς να απενεργοποιήσεις ειδοποιήσεις μόνο από δω (avclub). Εγώ αυτό έχω κανει

Ακριβώς. Μπαινεις στο avclub απο tapatalk και πάνω δεξια στις επιλογές έχει ρύθμιση για τα notifications. Μπορείς επίσης να επιλέξεις να λαμβάνεις μονο συγκεκριμένου τύπου.

OK, το βρήκα αυτό που λέτε και το έκανα έτσι, ευχαριστώ πολύ.

Update σήμερα και με μια πρόχειρη ματιά:

1. Ξανάλλαξε για άλλη μια φορά η γραμματοσειρά
2. Προστέθηκε ο αριθμός των post σε ένα θέμα
3. Τα σύμβολα αντικαταστάθηκαν από το " participated", "unread" κλπ.

επιτελους, αρχισαν τα updates να παιρνουν παλι την πανω βολτα. Διορθωσε 2-3 σημαντικά θέματα της προηγούμενης εκδοσης.,

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεγέθους γραμματοσειράς;
Ψάχνω στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω κάτι.

Τώρα πια το μέγεθος των γραμμάτων εξαρτάται από το μέγεθος που έχεις ορίσει για όλο το κινητό από τις ρυθμίσεις του...

Μετά τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις (η 2η έγινε σήμερα), αντί να με πάει στην κατηγορία participated στο πρώτο αδιάβαστο, με πάει στο τελευταίο διαβασμενο.
Μικρό το κακό θα πει κάποιος και δεν θα διαφωνήσω, μα δεν παύει να είναι σφάλμα της εφαρμογής.

Το δοκιμασα καο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο σε εμένα. Android η ios τρέχεις?