ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Eμείς οι πτωχοί θά φέρουμε σιντιά νά τά δώκουμε στον Αρχηγό (όχι τον chief μήν παρεξηγηθώ)μπάς και καταλάβει τί σημαίνει μουσική.Βγαίνουμε στα φανάρια και ζητιανεύουμε ευράκια γιά να ικανοποιήσουμε το χόμπυ μας.Ατιμη κενωνία....Πτωχοί άνθρωποι σε πτωχά κλάμπ.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:Αλλοι στά σαλόνια με Λουδοβίκους και θυρεούς...
Γιατί τί να σού κάνει και ο δόλιος ο James Last άμα παίζει συνέχεια σε γιγαμηχανήματα....Θα διευρύνει το υψηλό επίπεδο τού μηχανήματος??
Πολύ άγχος βλέπω για τούς ´άσχετους´τού Avclub.
Χαιρετίσματα και μήν φοβάστε.Κανείς δεν θέλει να γίνει Αρχηγός στίς restricted areas.:behead:
Y.Γ.
Εκτιμητέες οι ευχές πάντως από..δίπλα..

μαλλον απαιτει - πως το'πε ο Αντυ να δεις .....πουναι και στην ηλικια του:flipout::flipout: - το 15λεπτο δημοσιοτητας....που του ανηκει

Ερώτηση :

έχω δύο λουδοβίκους στο σαλόνι μου, είμαι στον 5ο όροφο, να θεωρώ τον εαυτό μου Hi-END ........DA ????????

Ερώτηση :

έχω δύο λουδοβίκους στο σαλόνι μου, είμαι στον 5ο όροφο, να θεωρώ τον εαυτό μου Hi-END ........DA ????????

άντε ρε ψευτο Hienda ... παλιομπατίρη :BDGBGDB55:

άντε ρε ψευτο Hienda ... παλιομπατίρη

:BDGBGDB55:

smiley_10.gif

ρε παιδιά..
έχει ζοχάδες ο κόσμος...
ξέρετε... εκείνο το σπυρί που δεν σε αφήνει να κάτσεις...:flipout::flipout::flipout:

Εγω θα ανεστρεφα την "προκληση" και θα ελεγα οτι θα μου αρεσε να δω ενα συστημα που θα εχει επιμεληθει ο κ.κ. "κοινοταρχης". Με τοσα εξοδα για καλωδια και electricity τι ψυχη εχει ενα περιπτερακι στην εκθεση να μας δειξετε αυτα που ακουτε και λετε?

Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το περιπτερο στην εκθεση του avclub ουδεμια σχεση εχει με αυτα που μπαινεται κυριε "κοινοταρχα" με τις σημειωσεις στο χερι και κλεινετε τις πορτες...........

Re: Απάντηση: ΤΟ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ HIGH-END! Μια ακόμη πρωτιά!

Εγω θα ανεστρεφα την "προκληση" και θα ελεγα οτι θα μου αρεσε να δω ενα συστημα που θα εχει επιμεληθει ο κ.κ. "κοινοταρχης". Με τοσα εξοδα για καλωδια και electricity τι ψυχη εχει ενα περιπτερακι στην εκθεση να μας δειξετε αυτα που ακουτε και λετε?

Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το περιπτερο στην εκθεση του avclub ουδεμια σχεση εχει με αυτα που μπαινεται κυριε "κοινοταρχα" με τις σημειωσεις στο χερι και κλεινετε τις πορτες...........

Φαντάσου τώρα ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου και να περιφέρετε ξεκάρφωτα ένα καλώδιο 3 Χ 25 για να τροφοδοτήσει τα μηχανήματα……..
Ε ρε γέλια..

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα....

Θα έχουμε επίσημο προσκεκλημένο από την εκπομπή της Πάνια πάντως... έτσι για να καλύψουμε τις πολύ υψηλές hiendίστικες ανησυχίες σας...:p

Την αφεντομουτσουνάρα μου θα την δείτε μάλλον μόνο το Σαββάτο το πρωί γιατί η έκθεση συνέπεσε σε γάμο που πρέπει να πάω. :bigcry:
Τυχεροί άνθρωποι...

Kι εγώ Σάββατο λέω να κατηφορήσω, μετά του υιού μου.
Ελπίζω ότι το βραδάκι θεού θέλοντος να βρεθούμε σε κανά ταβερνάκι όπως συνήθως γίνεται.

Το ότι θα πήγαινα στην έκθεση ήταν σίγουρο.Το ότι θα έχουμε και περίπτερο αυτό πραγματικά δεν το περίμενα.Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί για στησίματα μεταφορές κλπ είμαι στην διάθεση σας.Ευχαριστούμε θερμά την Vision Press και το περιοδικό High Fidelity για την προσφορά του και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει.:BDGBGDB55:

Καλό θα ήταν να υπάρχουν μηχανήματα D.I.Y.στο δωμάτιο του AVCLUB από απλούς ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες για να μπορεί ο κόσμος να δει τουλάχιστον μηχανήματα που δεν μπορεί να τα δει εύκολα.Απλά να υπάρχουν στα ράφια και να μπορεί ο κόσμος να μιλήσει με τους δημιουργούς για να μάθει κάποια πράγματα.Δεν χρειάζεται να παίζουν απλά μόνο να παρουσιαστούν και να τα γνωρίσει ο κόσμος.