--- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Επίσης στην Panasonic δεν μπορείτε να δείτε από κοντά και πλάϊ ειδικά όταν υπάρχουν γράμματα γιατί υπάρχει είδωλο στο τζάμι και θα τα βλέπετε διπλά.
Εχουν βάλει ειδικό τζάμι από μπροστά και για λόγους μείωσης αντανακλάσεων και για προστασία του πάνελ αφού αντέχει σε κτυπήματα μέχρι 4G σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπεύθυνου στο περίπτερο.

Να γκρινιάξω λίγο;

Γιατί το ηχητικό σετ που πλαισίωνε την Kuro (Susano και τα ρέστα) δεν με ικανοποίησε στο βαθμό που του αναλογεί;

Λέω τώρα....

Re: Απάντηση: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Να γκρινιάξω λίγο;

Γιατί το ηχητικό σετ που πλαισίωνε την Kuro (Susano και τα ρέστα) δεν με ικανοποίησε στο βαθμό που του αναλογεί;

Λέω τώρα....

Βασίλη μάλλον το στήσιμο ήταν πρόχειρο. Δεν είχαν sub και τα πίσω ήταν πιο μπροστά από τις θέσεις θέασης.

Γενικοτερα στο περιπτερο της PIONEER, ενω διεθεταν κορυφαια μηχανηματα,blue ray,ενισχυτης,, ηχεια,μαλλον ηθελαν ο κοσμος να εχει το βλεμα του περισσοτερο στραμενο στην 60αρα KOURO.

Γενικοτερα στο περιπτερο της PIONEER, ενω διεθεταν κορυφαια μηχανηματα,blue ray,ενισχυτης,, ηχεια,μαλλον ηθελαν ο κοσμος να εχει το βλεμα του περισσοτερο στραμενο στην 60αρα KOURO.

ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ........-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Η κορυφαία τηλεόραση είναι η Pioneer... Αυτό για μένα είναι ξεκάθαρο.
Η Panasonic όμως δεν θα σε απογοητεύσει. Δέν είναι 600A αλλά μου άρεσε πάρα πολύ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ........-bye-

... παιδια που τους (ηξερα) μονο κατα την ανταλλαγη αποψεων στο Forum!
Αρα το ολο θεμα πηρε σαρκα & οστα!
Αυτο ηταν παρα πολυ σημαντικο!
Και το σημαντικοτερο ειναι ολοι τους πολυ αξιολογα και συζητησιμα παιδια!

.......

Φιλε blind χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα........ Ελπιζω και σε καλυτερη συνεχεια....-bye--bye--bye-

καλο και γρηγορο στησιμο....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Λοιπόν, επειδή το έπιασα το υπονοούμενο :flipout:, θα προσθέσω απλά ότι:
  • Η κούρο είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει. Σημαντικά καλύτερη ακόμα και σε HD. H μόνη που ξεχνάς τα πάντα και αφοσιώνεσαι σε αυτό που δείχνει ανενόχλητα.
  • Είμαι από τους τυχερούς που βλέπω τα phosphor trails. Κυρίως στην πανασόνικ (ήταν βέβαια και 65 ίντσες). Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησαν ιδιαίτερα. Στην κούρο το φαινόμενο ήταν σημαντικά πιο περιορισμένο. Το είδα σε πραγματικά ελάχιστες περιπτώσεις. Νομίζω ότι σε κούρο δεν θα υπάρχει πρόβλημα, ακόμα και για αυτούς που τους ενοχλεί...
  • Ακόμα και στην κούρο, παρατηρεί κανείς πρόβλημα στην οριζόντια κίνηση από 1080p/24.

Και να προσθέσω για την 9803, ότι παρατήρησα και ανομοιομορφία του backilight σε οριζόντια κίνηση. Ότι την θέλει την ενημέρωσή της, την θέλει :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

... παιδια που τους (ηξερα) μονο κατα την ανταλλαγη αποψεων στο Forum!
Αρα το ολο θεμα πηρε σαρκα & οστα!
Αυτο ηταν παρα πολυ σημαντικο!
Και το σημαντικοτερο ειναι ολοι τους πολυ αξιολογα και συζητησιμα παιδια!

.......

Φιλε blind χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα........ Ελπιζω και σε καλυτερη συνεχεια....-bye--bye--bye-

καλο και γρηγορο στησιμο....:flipout::flipout::flipout::flipout:
Η Χαρα ηταν δικη μου ψηλε!
Χαρηκα γιατι γνωριστηκαμε και πανω απ'ολα δειχνουμε οτι εχουμε την ιδια τρελλα! Πολλα χαιρετισματα και στον Κουμπαρο Και στον Αδελφο του! Πολυ καλα παιδια! Οσο για το στησιμο,απο τωρα το σκεφτομαι! Μιλησα και με ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ και θα της κανω και Isf Calibration! Οποτε τα καλυτερα επονται!
Υ.Γ=Ωραια εδειχνε το Die Hard 4 στην εκθεση!
Ελπιζω και στην δικη μου που ειναι 1024*768 να μην εχει μεγαλη διαφορα οταν ριξω πανω Blue Ray με 1080/24 fps!
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Η Χαρα ηταν δικη μου ψηλε!
Χαρηκα γιατι γνωριστηκαμε και πανω απ'ολα δειχνουμε οτι εχουμε την ιδια τρελλα! Πολλα χαιρετισματα και στον Κουμπαρο Και στον Αδελφο του! Πολυ καλα παιδια! Οσο για το στησιμο,απο τωρα το σκεφτομαι! Μιλησα και με ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ και θα της κανω και Isf Calibration! Οποτε τα καλυτερα επονται!
Υ.Γ=Ωραια εδειχνε το Die Hard 4 στην εκθεση!
Ελπιζω και στην δικη μου που ειναι 1024*768 να μην εχει μεγαλη διαφορα οταν ριξω πανω Blue Ray με 1080/24 fps!
-bye-

Σκεφτομαι και εγω να κανω calibration αλλα δεν ξερω ποσο καλυτερα μπορει να δειξει......

ειλικρινα εχω παθει ζημια με την pio.......

YΓ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.........-bye--bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Σκεφτομαι και εγω να κανω calibration αλλα δεν ξερω ποσο καλυτερα μπορει να δειξει......

ειλικρινα εχω παθει ζημια με την pio.......

YΓ.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.........-bye--bye-

Κανεις λαθος..εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα!
Οταν μου εκανε ο Μανωλης το calibration της 5080 δεν πιστευα στα ματια μου με την διαφορα!
Αν εισαι μερακλης με την εικονα, μην το σκεφτεσαι...Αλλα αν δεν ησουν, τι δουλεια εχεις να αγορασεις την Kuro; :p

Εγώ θα πω στον φίλο blind πως η διαφορά μετά από την περιποίηση του Μανώλη θα είναι υπέρ του, αφού στην εκθεσιακή οι ρυθμίσεις έγιναν στα γρήγορα και αφορούσαν κυρίως contrast, brightness.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Κανεις λαθος..εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα!
Οταν μου εκανε ο Μανωλης το calibration της 5080 δεν πιστευα στα ματια μου με την διαφορα!
Αν εισαι μερακλης με την εικονα, μην το σκεφτεσαι...Αλλα αν δεν ησουν, τι δουλεια εχεις να αγορασεις την Kuro; :p

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.......

Ξερεις περιπου ποσο στοιχιζει........-bye--bye-

Εγώ θα πω στον φίλο blind πως η διαφορά μετά από την περιποίηση του Μανώλη θα είναι υπέρ του, αφού στην εκθεσιακή οι ρυθμίσεις έγιναν στα γρήγορα και αφορούσαν κυρίως contrast, brightness.

Αυτο θα με μπερδεψε..........-bye-

Απάντηση: Re: --- Tο AVCLUB στην HiEND 2008 ---

Οντως Γιωργο πιστευω πως θα δω διαφορα!
Μακαρι να μπορουσα να εβλεπα μια σαν την δικη μου 428XD καλιμπραρισμενη και να παιζει Blue Ray!
Αλλα για να το λες κατι ξερεις παραπανω!
Thanks!-bye-

Γεια σου Γιώργο! Μήπως ξέρεις περίπου την χρέωση του επαγγελματικού calibration; -bye-
Μη μου πεις να ρωτήσω τον Μανώλη πληζ! μεταξύ μας πες μου, στο περίπου.:grinning-smiley-043