Ειδικά όταν αυτός (για οποιονδήποτε λόγο) είναι ξεδιάντροπα υπέρμαχος μιας συγκεκριμένης πολυεθνικής εταιρείας.
Αν δεν θες να είσαι ψεύτης , πρέπει να διευκρινίσεις ότι είμαι "ξεδιάντροπα" υπέρμαχος συγκεκριμένων μόνο προϊόντων της πολυεθνικής (ps3-BR) , κυρίως απέναντι στα ανταγωνιστικά προϊόντα (της έστω μη πολυεθνικής) Μicrosoft με τα xbox360 , hd-dvd.
Σε άλλα προϊόντα έχω υποστηρίξει ανταγωνίστριες , πχ lg σε τηλεοράσεις όταν ασχολούμουν , και έχω εξηγήσει υπερεπαρκώς και σε βαθμό αηδίας τα αυτονόητα.
Πέρα από τα στοιχεία που τελικά επιβεβαιώθηκαν, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είμαι απλός χρήστης και όλοι μας γουστάραμε που μια φορά είμαστε με μια παιχνιδομηχανή στην πρωτοπορεία με μια νέα πολύ ακριβή τεχνολογίας ...
Σε κάθε άλλη περίπτωση αναλάμβαναν πρώτοι οι καταστηματάρχες και οι "reviewer" forum και περιοδικών για να πουλήσουν πρώτοι και με τεράστιες τιμές και κέρδη στους χομπίστες του είδους μέχρι να έρθει η σειρά μας.
Για αρχή, προσδιόρισε σε ποιους ακριβώς αναφέρεσαι, γιατί αυτό που περιγράφεις είναι εξαιρετικά χοντρό.
Αν θές πες την ευτραφή, η αλήθεια πότε δεν είναι χοντρή.
Τα άτομα που περιέγραψα και οι τρόποι λειτουργίας υπάρχουν σε εκκλησία, πολιτική, δημοσιογραφία και σε κάθε έκφραση της οργάνωσής μας, δυστυχώς δεν αποτελούμε εξαίρεση ούτε εμείς οι χρήστες ούτε εσείς οι mod.
Το μόνο χοντρό είναι ότι τολμάς να κατηγορείς έστω έμμεσα εμένα προσωπικά , (έναν αγνό και παρθένο χρήστη), ενώ ταυτόχρονα μου ζητάς εξηγήσεις και διεκδικείς το αλάθητο του μοδερατορα για όλη την δικιά σου "κλίκα" σε αυτό το forum.
Οι εποχές της αθωότητας (αν υπήρξαν ποτέ) στο μυαλό του κόσμου , όπου οι reviewers και οι χομπίστες των forum ήταν πάντα καλοπροαίρετοι, ελπίζω να έχουν περάσει και να είμαστε πιο υποψιασμένοι.
Μάλιστα..
Λοιπόν, ένα consumer DVD player του 1998 μπορεί να παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα όλες τις σύγχρονες κυκλοφορίες, με όλα τα features τους. Θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ αυτό.
Μπορείς να πεις το ίδιο για ένα πρώτου profile consumer BD player? Χωρίς καν να φτάσω στο 3D..
Παίζουν ότι ακριβός τους υποσχέθηκαν όταν τα αγόραζαν.... όσοι ήθελαν παραπάνω από αυτά , ας μας άκουγαν όταν φωνάζαμε πως το BR θα προσθέσουν τα κέρατά τους, από ιντερνέτ μέχρι πράγματα που ίσως δεν φανταζόμαστε ακόμα και ας αγόραζαν ps3 για να είχαν ότι περισσότερο.
(το ίδιο ισχύει ακόμα... πχ με το 3d, 4d, ή ότι άλλο)