παλμοτροφοδοτικό εχει έτσι και αλλιώς, σκοπός ειναι για κατι ήσηχο απαλαγμένο,Να ρωτήσω κάτι ;;; τροφοδοσία απο τροφοδοτικό Η/Υ μπορεί να βοηθήσει σε κάτι ;;; δοκιμάσατε ;;;
Σε χαμηλές νυκτερινές ακροάσεις και σε χαλαρές ακροάσεις σε μέτριες εντάσεις ο μπλε ουρανός είναι καταγάλανος.
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μία άδεια συσκευή, χωρίς dsp(2-3 sharc), χωρίς upsamplers, src, χωρίς μία ντουζίνα παράλληλα dacs, χωρίς τροφοδοτικά, χωρίς τίποτα κατάφερε να παίξει μουσική.
Μου φαίνεται αδιανόητο.
τελικά πως είναι δυνατόν να εξηγηθεί αυτή η συμπεριφορά?
Ακριβώς το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ και άλλοι φίλοι....
Το night mode by default είναι OFF.
Αν το έχει ξεχάσει κάποιος σε θέση ON, θα έχει όντως πρόβλημα σε υψηλες´στάθμες.
Εγώ έχω απενεργοποιήσει την ψηφιακή έξοδο από το audio menu και έχω αφαιρέσει και τον κονέκτορα που συνδέει το SCART στο σημείο σύνδεσης με την κύρια πλακέτα.
Δεν με κατάλαβες. Το ότι είναι by default OFF μπορεί να είναι το πρόβλημα. Το εγχειρίδιο λέει να το θέσουμε ON κατά τη διάρκεια της μέρας (που ακούμε ΔΥΝΑΤΑ ??).
Η κατασκευή αυτή είναι φτιαγμένη από φύλλα φυσικού καουτσούκ και γεμισμένη με αποστειρωμένη άμμο θαλάσσης.
Το φυσικό καουτσούκ έχει άριστη συμπεριφορά και τρομερή ικανότητα απόσβεσης κραδασμών
Πάντως πριν καμιά εβδομάδα κατάφερα και ξεκόλησα τα τρανζιστοράκια που κάνουν το muting με επιτυχία και σχετικά εύκολα και χωρίς μεγενθυντικό φακό. Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν κάνει τίποτα περίεργους θορύβους χωρίς αυτά σε καμία λειτουργία. Τώρα όσον αφορά τον τελεστικό στην έξοδο είναι από τους πιο κοινούς αλλά λόγω μεγέθους και λεπτότητας του τυπωμένου το ψιλοφοβάμαι να τον αφαιρέσω. Απ την άλλη έχω 2 μετασχηματιστάκια Lundahl LL1540 που μου φαίνονται οτι θα αντικαταστήουν ταμαμ τα LP φίλτρα και τον τελεστικό...
Νά χρειάζεται Ι to V άραγε ή έχει κανονική έξοδο? Ας βάλει κάποιος το datasheet μεγενθυμένο να δούμε που είναι η τροφοδοσία και οι έξοδοι.
Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες πληζ.
Από που το πήρες?
Τα φύλλα είναι από φυσικό κουτσούκ μαζί με κάποια βελτιωτικά όπως σιλικόνες , κάρβουνο κ.λ.π
Μου τα κατασκεύασε πριν από περίπου 5 χρόνια ένας φίλος μου που έχει εργοστάσιο παραγωγής ελαστικών. Λάτρης και αυτός του ήχου, δουλεύαμε μαζί μέχρι αργά το βράδι, αφού είχε σχολάσει το βασικό προσωπικό, για να πετύχουμε αυτό που θέλαμε.
πόσο το πήρες?
Δωρεάν
Τι πάχος έχουν τα φύλλα?
7-8 χιλιοστά και μερικά ξεχωριστά φύλλα πάχους 2 χιλιοστών.
έχουν ενίσχυση?
Τα φύλλα είναι κολλημένα μεταξύ τους και αφήνουν ένα κενό που γεμίζει με άμμο.
τι χρώμα έχουν?
Μαύρο
μυρίζουν άσχημα ???
Δεν μυρίζουν καθόλου γιατί είναι από φυσικό καουτσούκ, αν θυμάμαι καλά η πρώτη ύλη (raw material) έρχεται σε μπλαλες από την Μαλαισία. Η πρώτη ύλη είναι πανάκριβη και για αυτό το λόγο συνήθως δουλεύουν περισσότερο το συνθετικό καουτσούκ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.