Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σας για μια πηγή που κάνει 30 Ευρώ, αλλά νομίζω πως το θέμα θα πρέπει να μπεί στη σωστή του διάσταση.

Οκ, τα σημερινά ψηφιακά παίζουν καλύτερα από τα 15ετίας.
Την ίδια ευχάριστη εκπληξη ένιωσα και εγώ με ένα Pioneer DV-585 που αγόρασα πρόσφατα. Σαν Transport πλησιάζει, το πειραγμένο μου 707, αλλά σίγουρα δεν θα το έβαζα για κύρια πηγή. Σαν ολοκληρωμένο, κουβαλάει τα προβλήματα του transport + μία οξύτητα στις υψηλές. Δεν ενοχλέι όμως όταν παίζω δυνατά.

Α! και κάτι άλλο.

Ολοι μας μέχρι τώρα δεν λέγαμε, πως ένα καλό συστήμα συνεχίζεινα παίζει καλά ΚΑΙ σε υψηλές εντάσεις????

Το BS, στο δικο μου συστημα σε συγκριση με το 717 Pioneer ηταν καλυτερο.
Εχω στη διαθεση μου και τα 757 και 747 αλλα δεν εχω το χρονο και τη διαθεση να ασχολιθω απλως για να επιβεβαιωσω κατι σχεδον σιγουρο. (to 717 απο μαμα, παιζει καλυτερα και απο τα δυο παραπανω) Εδω, καλα - καλα δεν εχω προλαβει ν ακουσω το BS μονο του σαν cd player.

Οσο για το δευτερο σκελος, του ερωτηματος εχεις δικιο,ενα καλο μηχανακι πρεπει να παιζει καλα και δυνατα, αλλα θα πρεπει να μπουμε στη διαδικασια να διευκρινισουμε τι εννουμε δυνατα και σε ποσο μεγαλο χωρο βεβαια ισχυει αυτο το καλα και δυνατα. Και ΑΝ (τονιζω το αν) φταινε τα υπολοιπα μηχανακια που σε μερικα συστηματα δεν παιζει καλα δυνατα. Αυτο υπαρχει σαν πιθανοτητα ή θα πρεπει a priori να δεχτουμε οτι, οσοι παραπονεθηκαν για το BS, εχουν στεισει ολα τα αλλα μηχανηματα τελεια και σωστα?

Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Να με συγχωρείτε κι εμένα , αλλά συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον Μαρούγκα

@ VaSiLiS-T
Φίλε θα χαρώ να σε γνωρίσω απο κοντά και να ακούσεις τι μπορεί και τι δέν μπορεί ένα 50αρι (απείραχτο) να κάνει , με ένα σχετικά μικρό ηχείο με ένα 8ιντσο 85.5 dB περίπου - πάντως σε αυτό το σύστημα 3 BS (δυο κίτρινα και ένα σχεδόν περτικαλί ) δέν κατάφεραν ούτε το 30%
ΝΑΙ κάποια στιγμή θα τα πούμε απο κοντά (ΑΣ γίνει καλα εμένα το ποδαράκι μου και θα κατέβω και για κατι πραγματακια που θέλω)
ΕΓΩ εχω τρελανει μερικους με 10watakia kai to 50αρι (κρατάγανε τα βιβλια αποτην βιβλιοθηκη μην φυγουνε απο χαμηλό sto cd tou moby )
ΑΛΛΑ ANYWAY εδω μέσα βαλανε μπροστα τον εγωισμο, παρα πολλοι
ρε γαμοτω πειρματιζομαστε και κανουμε χαβαλε δεν ειπαμε σε κανενα να πεταξει το συστημα του -bye- -bye- -bye- -bye- -bye-

...Γιάννη...από τα γραφόμενά σου συμπεραίνω ότι δεν έχεις καν ακούσει το player...ή μήπως κάνω λάθος?????:operator:

ΟΧΙ, δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο μοντέλο.
Είχα όμως το προηγούμενο μοντέλο (νομίζω PNC5.1), το οποίο έπαιζε από τραγικά ως κατσικίσια! -bye-
Μετά από 10 μήνες άρχισε να κολλάει στα DVD.:violent-smiley-030:

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει το καινούργιο, γι' αυτό δεν έγραψα και εντυπώσεις!!!! Πως θα μπορούσα άλλωστε?

Αυτά που έγραψα αφορούσαν:

1. Την δεδομένη αξιοπιστία της εταιρίας (ξέχασα να αναφέρω την κλήρωση της "καλής συσκευής") και το αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της.

2. Αναπαραγωγή της άποψης των περισσοτέρων, πως σε μεγάλες στάθμες έχει πρόβλημα.

Ξέρω πως ακούγομαι λίγο καυστικός ή δεικτικός. Ο λόγος είναι ότι θεωρώ το όλο θέμα μια φούσκα, που κάποτε θα ξεφουσκώσει.
Είναι άλλο πράγμα μια συσκευή να παίζει πολύ καλά για το κόστος της, και άλλο να χαρακτηριστεί Giant Killer.

Μια γιγάντια δενδρόβιας σαλαμάνδρας της Κεντρικής Αμερικής ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής δύναμης, καθώς μπορεί να εκτινάσσει τη γλώσσα της με την απίστευτη ισχύ των 18.000 watt
778590_b.jpg
ανά κιλό μυός
περιμενται και θα δειτε ενα τροφοδοτικο που θα παθετε πλακα :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

ΟΧΙ, δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο μοντέλο.
Είχα όμως το προηγούμενο μοντέλο (νομίζω PNC5.1), το οποίο έπαιζε από τραγικά ως κατσικίσια! -bye-
Μετά από 10 μήνες άρχισε να κολλάει στα DVD.:violent-smiley-030:

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει το καινούργιο, γι' αυτό δεν έγραψα και εντυπώσεις!!!! Πως θα μπορούσα άλλωστε?

Αυτά που έγραψα αφορούσαν:

1. Την δεδομένη αξιοπιστία της εταιρίας (ξέχασα να αναφέρω την κλήρωση της "καλής συσκευής") και το αν αξίζει να ασχοληθείς μαζί της.

2. Αναπαραγωγή της άποψης των περισσοτέρων, πως σε μεγάλες στάθμες έχει πρόβλημα.

Ξέρω πως ακούγομαι λίγο καυστικός ή δεικτικός. Ο λόγος είναι ότι θεωρώ το όλο θέμα μια φούσκα, που κάποτε θα ξεφουσκώσει.
Είναι άλλο πράγμα μια συσκευή να παίζει πολύ καλά για το κόστος της, και άλλο να χαρακτηριστεί Giant Killer.

...καμία σχέση με το BS που αναφέρεις...λάθος που δεν το έχεις ακούσει και συμμετέχεις στην κουβέντα θεωρητικά...καλές οι θεωρίες, αλλά έως ένα σημείο...:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

ΝΑΙ κάποια στιγμή θα τα πούμε απο κοντά (ΑΣ γίνει καλα εμένα το ποδαράκι μου και θα κατέβω και για κατι πραγματακια που θέλω)
ΕΓΩ εχω τρελανει μερικους με 10watakia kai to 50αρι (κρατάγανε τα βιβλια αποτην βιβλιοθηκη μην φυγουνε απο χαμηλό sto cd tou moby )
ΑΛΛΑ ANYWAY εδω μέσα βαλανε μπροστα τον εγωισμο, παρα πολλοι
ρε γαμοτω πειρματιζομαστε και κανουμε χαβαλε δεν ειπαμε σε κανενα να πεταξει το συστημα του -bye- -bye- -bye- -bye- -bye-

Πρώτα απ ολα , ταχεία και πληρη ανάρωση :BDGBDGB53:
Μετά σε περιμένω να τα είπωμεν απο κοντά .:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Καλημέρα.

Φίλε internet king με έχεις μπερδέψει πραγματικά. Βέβαια ύστερα από δεκάδες μηνύματα κατέληξες. Αυτό το θεωρώ σημαντικό.

Εχεις άδικο . Ημουν ο πρώτος που είπε στην HiEnd ότι το BS παίζει καλά μέχρι την κατηγορία των 500 Ε και αυτό το είπα πολυ νωρις και μάλιστα χωρίς να λάβω υπ'οψιν μου την ποιότητα κατασκευής.
Επίσης ημουν ο πρώτος που αναφέρθηκε στα τεχνικά προβλήματα του BS.
όπως λ.χ. για τον θόρυβο υψηλής συχνότητας στην αναλογική έξοδο, είτε αυτός προέρχεται από το φτηνό παλμοτροφοδοτικό είτε από κάποια διαρροή του ίδιου του κυκλώματος, είτε από τα images που παράγονται κατά την φάση της μετατροπής D/A και δεν φιλτράρονται επαρκώς από τα ενσωματωμένα φίλτρα.

Δ. Μανωλάκο, έβγαλες από μόνος σου το λάθος συμπέρασμα ότι επειδή εγώ το ψάχνω σχολαστικά το θέμα του DV-865 και συμμετέχω ενεργά στη συζήτηση για το BS, το θεωρώ ότι είναι και HiEnd .
Oχι αγαπητέ μου, το έψαξα και συνεχίζω να το ψάχνω το DV-865 για δικούς μου λόγους, καθαρά τεχνικούς

Όμως κάποια σχόλια σου δεν μου άρεσαν καθόλου.

H αντίδρασή σου είναι αναμενόμενη. Ελπίζω να ανέβασες το BS στην HiEnd μόνο και μόνο για να το λάβουμε κάπως σοβαρά υπ'´όψιν μας και για να μην χαθεί στην Hi-Fi κατηγορία όπου δεν θα του έδινε κανένας σημασία. Ελπίζω δηλαδή να μην το έκανες σκόπιμα απλώς για να ανεβάσεις την επισκεψιμότητα, τα λεγόμενα hits, στην κατηγορία και γενικώτερα στο site. Σου υπενθυμίσω τκαι α αντίστοιχα με το BS threads που άνοιγαν καθημερινά και παράλληλα με το αρχικό θέμα για το BS.

Ποιος σου έκανε πλύση εγκεφάλου στη Hi-End;

Με τον τρόπο τους αρκετοί . Ενας από αυτούς είσαι κι εσύ που σαν συντονιστής της HiEnd όφειλες τουλάχιστον να ήσουν ποιο προσεκτικός στην αξιολόγηση ενός προϊόντος αυτού του επιπέδου. Βιάστηκες να το κατατάξεις στην Hi-End, εκτός κι αν έκανες λάθος που μια μέρα οφείλεις τουλάχιστον να το παραδεχτείς.

Ελικρινά πιστεύεις ακόμα Δ. Μανολάκο ότι το BS DV-865 έχει ήχο επιπέδου Hi-End ??????

Μας οφέιλεις μια απάντηση, μια δημόσια δήλωση, εδώ και τώρα.

Ποιοι είναι αυτοί που δεν έχουν βάλει hi-end μηχανήματα στο σύστημα τους και έχουν και άποψη;

Είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν ζήσει αρκετό διάστημα με μηχανήματα Hi-End και αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο λόγω της πολύ υψηλής τιμής που έχουν αυτού του είδους οι συσκευές. Απλώς πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τι είναι πραγματικό HiEnd και δυσκολεύονται να καταλάβουν διαφορες μη έχοντας στο μυαλό τους ένα άκουσμα σωστό αναφοράς με το οποίο έχουν ζήσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάποιοι αντιλαμβάνονται αμέσως πότε ένα μηχάνημα αποδίδει ήχο επιπέδου Hi-End γιατί γνωρίζουν πολυ καλά το αντικείμενο, είναι αυτό που λέμε χαϊενταδες με την καλή ένοια του όρου και όχι με την έννοια όπως την αποδίδουν όσοι δεν κατάφεραν ποτέ στη ζωή τους να αποκτήσουν ένα σύστημα επιπέδου Hi-End, είτε λόγω περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων είτε για άλλους λόγους.
Ασχετα με το πόσο κοστίζει ένα CD player, αυτό οφείλει να παίζει σαν HiEnd όταν ισχυριζόμαστε ότι είναι Hi-End.

Διευκρινίζω για μια ακόμα φορά ότι αναφέρομαι στο απέιραχτο DV-865 και όχι στο δικό μου το πειραγμένο.
Δ. Μανωλάκο να προσέχεις τι γράφω. Πότε αναφέρομαι στο εργοστασιακό "απείραχτο" και πότε στο δικό μου το πειραγμένο που μου έχει στοιχίζει πάνω από 200 Ε σε πρόσθετα υλικά και πολλες ώρες προσωπικής δουλειάς.

Να σου θυμίσω πως ο πιο ενθουσιώδης ,υπήρξες εσύ. Εντάξει με ένα μικρό σκαμπανέβασμα. Έχεις γράψει τα περισσότερα μηνύματα. Στην πλειοψηφία τους θετικά.
Μέχρι και ακουστική εμπειρία μας έγραψες με φίλο σου συνθέτη που το άκουσε και έπαθε πλάκα.
Νομίζω ότι σε επηρεάζουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι πρέπει γνώμες τρίτων προσώπων.
Αυτό πρέπει να το δεις.

Πάμε πάλι για να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα. Αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά αυτά που έγραψα, για την τότε κοινή ακρόαση του DV-865 με τον συνθέτη ενός συγκεκριμένου δίσκου , θα δεις ότι η ακρόαση πραγματοποιήθηκε αφού είχαν προηγηθεί αρκετές αναβαθμίσεις στο DV-865. Η τροφοδοσία του DV-865 είχε αντικατασταθεί με εξωτερική τροφοδοσία από μπαταρίες και είχαν γίνει και κάποιες άλλες πολύ σημαντικές αλλαγές που δεν ανέφερα για δεν είχα αποφασίσει ακόμα έάν θα παραμείνουν ή όχι.

Σε ότι αφορά το Tascam καλύτερα να μη γράψω γιατί δεν μου αρέσει να κατηγορώ μηχανήματα.
Είμαι και της άποψης πως όλα παίζουν.
Για να είμαι ειλικρινής οι διαφορές των δύο που έχεις στην κατοχή σου είναι πολύ μεγάλες. Βέβαια αυτές ακούστηκαν σε άλλο σύστημα. Οπότε δεν βγάζουμε στο συγκεκριμένο άκρη.
Σίγουρα παίζει ρόλο και η κολοκυθόπιτα αλλά όσο υποκειμενικό θέμα και αν είναι ο ήχος, ορισμένα πράγματα είναι 1+1=2.
Η μοναδική περίπτωση να μην ισχύει είναι αυτή του λάθους.
Ναι ,είναι και θέμα εμπειρίας. Από την πρώτη στιγμή έγραψα πως το bs δεν είναι καλύτερο από το δικό μου. Παρά τον ενθουσιασμό μου δεν παρασύρθηκα.
Όμως το μικρό είναι σοκαριστικό και παραμένει.
Τώρα αν αρέσει σε κάποιους ή όχι δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
Βέβαια φιλτράρω όλες τις απόψεις και τις σέβομαι. Αλλά μέχρι εκεί.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ανθρώπους που αλλάζουν γνώμη. Αλλά αυτό να γινεται κάθε τρεις και λίγο, είναι ένα θέμα.
Τα παραπάνω τα γράφω χωρίς καμμία πρόθεση. Ειλικρινά και φιλικά.

Δεν σχολιάζω την παραπάνω παράγραφο γιατί ήδη έχω απαντήσει .

Θα επαναλάβω όμως για μια ακόμα φορά το εξής. Οι αναφορές μου για το BS από την δεύτερη ή τρίτη μέρα που άνοιξε το thread, αφορούσαν μόνο το δικό μου το τροποποιμένο DV-865 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ .

Το λάθος μου μάλλον είναι ένα . Ασχολήθηκα αρκετά με σκοπό την ενημέρωση των μελών του site σε ότι αφορούσε το ίδιο το DV-865 καθώς και τις πιθανές τροποποιήσεις του.

Ποιος ανέβασε πρώτος τις φωτογραφίες από το εσωτερικό κύκλωμα και τα τσιπάκια του DV-865 ?
Ποιος ανέφερε πρώτος ότι το Chipset ήταν το ZORAN Vaddis 962 και όχι το 888 που βιάστηκαν κάποιοι άλλοι να μας αναφέρουν ?
Ποιος το άκουσε πρώτος το DV-865b mε εξωτερικό τροφοδοτικό μπαταρίας και ρεύμετος και στη συνλέχεια ανέφερε τις εντυπώσεις του από την ακρόαση ?

Δ. Μανωλάκο , είσαι άδικος σε πολλα πράγματα ή δεν διάβαζες προσεκτικά τα μηνύματά μου. Δεν διεκδικώ το αλάνθαστο. Εχω κάνει και εγώ αρκετά λάθη, είτε από αυθορμητισμό είτε από μια πρόχειρη ακουστική εκτίμηση. Μετράει όμως το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι για μένα ένα. Το BS DV-865 όπως έρχεται από το εργοστάσιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα CD player επιπέδου Hi-End. Αγόρασα 4 DV-865 για να σιγουρευτώ ότι δεν μου έτυχε το προβληματικό.

Περιμένω και την επίσημη δική σου δήλωση για το αν πιστεύεις ότι το DV-865 σύμφωνα με την εμπειρία σου ανήκει στην κατηγορία των HiEnd cd players.

Με ειλικρίνεια και χωρίς λογοπαίιγνια . Ενα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ εμένα μου αρκεί.

...

Last edited:
...λοιπόν...αν μιλάτε για αυτό το player...
Sony_XA50es.JPG

...να σάς πω ότι πριν από περίπου 6 χρόνια, σε σπίτι φίλου που το είχε με ενισχυτή PIONEER "A-400X" και ηχεία SYMPHONIC LINE "Legato", κατατροπώθηκε από το ROTEL "RCD-965BX" ("μαμά" και τα δύο)...περιττό να σάς πω ότι από εκείνη τη μέρα το SONY μπήκε προς πώληση και βρέθηκε ROTELάκι που πήρε τη θέση του στο ρακ...νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σάς πω με τι player ακούει τη μουσικούλα του σήμερα ο φιλαράκος...:guitarist:

ρε σεις αυτό μοιάζει καταπληκτικά με το δικό μου....
-bye-

πού το πούλησε ο φίλος σου ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Δεν σχολιάζω την παραπάνω παράγραφο γιατί ήδη έχω απαντήσει .

Θα επαναλάβω όμως για μια ακόμα φορά το εξής. Οι αναφορές μου για το BS από την δεύτερη ή τρίτη μέρα που άνοιξε το thread, αφορούσαν μόνο το δικό μου το τροποποιμένο DV-865 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ .

Το λάθος μου μάλλον είναι ένα . Ασχολήθηκα αρκετά με σκοπό την ενημέρωση των μελών του site σε ότι αφορούσε το ίδιο το DV-865 καθώς και τις πιθανές τροποποιήσεις του.

Ποιος ανέβασε πρώτος τις φωτογραφίες από το εσωτερικό κύκλωμα και τα τσιπάκια του DV-865 ?
Ποιος ανέφερε πρώτος ότι το Chipset ήταν το ZORAN Vaddis 962 και όχι το 888 που βιάστηκαν κάποιοι άλλοι να μας αναφέρουν ?
Ποιος το άκουσε πρώτος το DV-865b mε εξωτερικό τροφοδοτικό μπαταρίας και ρεύμετος και στη συνλέχεια ανέφερε τις εντυπώσεις του από την ακρόαση ?

Δ. Μανωλάκο , είσαι άδικος σε πολλα πράγματα ή δεν διάβαζες προσεκτικά τα μηνύματά μου. Δεν διεκδικώ το αλάνθαστο. Εχω κάνει και εγώ αρκετά λάθη, είτε από αυθορμητισμό είτε από μια πρόχειρη ακουστική εκτίμηση. Μετράει όμως το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι για μένα ένα. Το BS DV-865 όπως έρχεται από το εργοστάσιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα CD player επιπέδου Hi-End. Αγόρασα 4 DV-865 για να σιγουρευτώ ότι δεν μου έτυχε το προβληματικό.

Περιμένω και την επίσημη δική σου δήλωση για το αν πιστεύεις ότι το DV-865 σύμφωνα με την εμπειρία σου ανήκει στην κατηγορία των HiEnd cd players.

Με ειλικρίνεια και χωρίς λογοπαίιγνια . Ενα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ εμένα μου αρκεί.

...

...Βασιλιά μου...αν σού περισσέψει κανένα "μπλεσκατούλι" και δεν τα κατσαβιδιάσεις και τα 4, ενημέρωσέ με...-bye-

Φίλε Guru, το ένα μόνο κατσαβιδιάζω και ακόμα παίζει.

Το δεύτερο, το αυθεντκό παρθένο πορτοκαλί θα το βάλω σε αγγελία για 3.000 Ε πληρωτέα, γιατί είναι συλλεκτικό πολύ μεγάλης αξίας, όπως αναφέρθηκε ήδη από τους ειδικούς.

Το τρίτο θα πάει στο εξοχικό

και το τέταρτο θα το έχω για ανταλλακτικά.

Ισα ίσα μου φτάνουν τα 4 κομμάτια.

Σημείωση: Κάνω και 6 άτοκες δόσεις για το πορτοκαλί, το αυθεντικό παρθένο πορτοκαλί βεβαίως βεβαίως , με το χαρτάκι της παρθενιάς επάνω στη βίδα.
To δανείζω για 100 Ευρώ την ημέρα για ακροάσεις/κόντρες. Κάποιοι που θα κληθούν σύντομα σε κοινή ακρόαση, θα το χρειαστούν.
Σκεφτείτε τι έχουν να πάθουν εάν τους καλέσουν μια μέρα να παίξουν με το δικό τους το DV-865, αυτό το απαίσιο κίτρινο, σε κάποιο σύστημα HiEnd !!!!! Τι ντροπή, να σε βγάλουν οι χαϊεντάδες κουφό επειδη τσιγκουνεύτηκες να δώσεις τα 100 ευρώ !!!

Σκεφτείτε το . :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

Φίλε Guru, το ένα μόνο κατσαβιδιάζω και ακόμα παίζει.

Το δεύτερο, το αυθεντκό παρθένο πορτοκαλί θα το βάλω σε αγγελία για 3.000 Ε πληρωτέα, γιατί είναι συλλεκτικό πολύ μεγάλης αξίας, όπως αναφέρθηκε ήδη από τους ειδικούς.

Το τρίτο θα πάει στο εξοχικό

και το τέταρτο θα το έχω για ανταλλακτικά.

Ισα ίσα μου φτάνουν τα 4 κομμάτια.

Σημείωση: Κάνω και 6 άτοκες δόσεις για το πορτοκαλί, το αυθεντικό παρθένο πορτοκαλί βεβαίως βεβαίως , με το χαρτάκι της παρθενιάς επάνω στη βίδα.
To δανείζω για 100 Ευρώ την ημέρα για ακροάσεις/κόντρες. Κάποιοι που θα κληθούν σύντομα σε κοινή ακρόαση, θα το χρειαστούν.
Σκεφτείτε τι έχουν να πάθουν εάν τους καλέσουν μια μέρα να παίξουν με το δικό τους το DV-865, αυτό το απαίσιο κίτρινο, σε κάποιο σύστημα HiEnd !!!!! Τι ντροπή, να σε βγάλουν οι χαϊεντάδες κουφό επειδη τσιγκουνεύτηκες να δώσεις τα 100 ευρώ !!!

Σκεφτείτε το . :grinning-smiley-043

Εγώ προτείνω να το βγάλεις στον πλειστηριασμό. Με όλη αυτή τη Blueskymamnia των τελευταίων εβδομάδων, σίγουρα η τιμή θα χτυπηθεί πολύ ψηλά. Μην το σκοτώνεις για ψίχουλα...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Το Blue Sky στην χειρουργική κλίνη.

:grinning-smiley-043

Δείγμα της παρθενιάς !!

Attachments

• parthenia.jpg
    parthenia.jpg
    34.8 KB · Views: 29
Γειά χαρά σε όλους! -bye-

Μετά απο αρκετές μέρες ακροάσεων έχω να γράψω μερικά αποτελέσματα σε
ότι αφορά το BS!
Τι να το κάνω που έχει ανάλυση καλή και τέλεια στερεοφωνική εικόνα αφού:

1)O ήχος του είναι εντελώς άδειος και ψέφτικος!

2)Στις υψηλές στάθμες δεν τα λέει καλά!

3)Δεν έχει καθόλου μα καθόλου νέυρο!

4)Οταν το ακούω σε υψηλές στάθμες με κουράζει (τα αφτιά μου δεν έχουν
κάνει ποτέ λάθος μέχρι τώρα)

Τελικά πέζει λίγο καλύτερα απο όσα δώσαμε για να το αγοράσουμε!
Υπενθυμίζω ότι και εγώ το έχω πειράξει αλλά δεν είναι και αυτό που περίμενα
να δώ διαβάζωντας όλα αυτά που αναφέρωνται για το BS εδώ!
Μάλον αυτές είναι οι δυνατότητες του Vaddis962 ! :flipout:

Να σας υπενθυμίσω και κάτι άλλο πέρισυ (περίπου) είχε γίνει χαμός στο
forum αυτό για τον περιβόητο gainclone αυτό το θρυλικό ολοκλυρωμένο
LM3886 το οποίο έκανε θάυματα σε επιδόσεις και ποιότητα!
θέλω να μου πείτε πόσοι απο εσάς χρησημοποιείτε το gainclone
ως κύριο ενυσχητή στο σύστημά σας?
Σας ρωτάω γιατί και εγώ έφτιαξα αυτόν τον ενυσχητάκο και σιγά τα ωά!

Μπροστά στον crescento που έχω ως κύριο ενυσχητή το gainclone απλά
γρατσουνάει!

Μήπως το ίδιο γίνετε και με το bluesky?
Μήπως σε έξι μήνες θα έχει ξεχαστεί και αυτό?

Αυτά προς το παρόν καλή σας νύχτα! :grandpa:

Γειά χαρά σε όλους! -bye-

Μετά απο αρκετές μέρες ακροάσεων έχω να γράψω μερικά αποτελέσματα σε
ότι αφορά το BS!
Τι να το κάνω που έχει ανάλυση καλή και τέλεια στερεοφωνική εικόνα αφού:

1)O ήχος του είναι εντελώς άδειος και ψέφτικος!

2)Στις υψηλές στάθμες δεν τα λέει καλά!

3)Δεν έχει καθόλου μα καθόλου νέυρο!

4)Οταν το ακούω σε υψηλές στάθμες με κουράζει (τα αφτιά μου δεν έχουν
κάνει ποτέ λάθος μέχρι τώρα)

Τελικά πέζει λίγο καλύτερα απο όσα δώσαμε για να το αγοράσουμε!
Υπενθυμίζω ότι και εγώ το έχω πειράξει αλλά δεν είναι και αυτό που περίμενα
να δώ διαβάζωντας όλα αυτά που αναφέρωνται για το BS εδώ!
Μάλον αυτές είναι οι δυνατότητες του Vaddis962 ! :flipout:

Να σας υπενθυμίσω και κάτι άλλο πέρισυ (περίπου) είχε γίνει χαμός στο
forum αυτό για τον περιβόητο gainclone αυτό το θρυλικό ολοκλυρωμένο
LM3886 το οποίο έκανε θάυματα σε επιδόσεις και ποιότητα!
θέλω να μου πείτε πόσοι απο εσάς χρησημοποιείτε το gainclone
ως κύριο ενυσχητή στο σύστημά σας?
Σας ρωτάω γιατί και εγώ έφτιαξα αυτόν τον ενυσχητάκο και σιγά τα ωά!

Μπροστά στον crescento που έχω ως κύριο ενυσχητή το gainclone απλά
γρατσουνάει!

Μήπως το ίδιο γίνετε και με το bluesky?
Μήπως σε έξι μήνες θα έχει ξεχαστεί και αυτό?

Αυτά προς το παρόν καλή σας νύχτα! :grandpa:

Aγαπητε φιλε , γεια σου και σενα.

Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης θα μου επιτρεψεις μερικες παρατηρησεις::

Εγραψες :" τέλεια στερεοφωνική εικόνα " . Συμφωνω οτι η τοποθετηση των οργανων στο χωρο ειναι παρα πολυ καλη. Αλλα ειναι πολυ βαρια κουβεντα βεβαια να λες κατι τετοιο μια και υπαρχουν ακριβοτερα μηχανακια που δεν εχουν " τελεια στερεοφωνικη εικονα". Μονο για αυτο νομιζω οτι αξιζει πολυ περισσοτερα : " απο όσα δώσαμε για να το αγοράσουμε! "

Συνεχιζω:
1. Δεν διαφωνω, οτι με απολυτα αυστηρα κριτιρια, υπαρχει μια αισθηση σιντιλας - ψηφιακιλας - αρτιφισιαλ ηχου - υπεραναλυσης κλπ. στα μεσαια - μεσουψιλα ΑΛΛΑ αυτο υπαρχει σε οτι DVD-Universal ή SACD πλευερ εχω ακουσει και μιλαμε για κοστη πολλαπλασια. Γενικα, αυτα τα λεπτοηχα - αναληθοφανη - στενα μεσαια, ειναι σημα κατατεθεν ολων των φορμα υψιλης αναλυσης αλλα ειδη εχουμε αρχισει να ψιριζουμε υπερβολικα την μαιμου (των 29 ευρω:grinning-smiley-043)

2. Πολυ σχετικο αυτο το(και το "υψηλές στάθμες" και το " δεν τα λέει καλά!")
Νομιζω οτι σηκωνει πολυ κουβεντα (συστημα-χωρος- προγραμμα κλπ)

3. Διαφωνω καθετα. Σε συγκριση με το 50αρι, διαπιστωσαμε το ακριβως αντιθετο. (αλλα ειπαμε το 50αρι του Μανωλη ητανε χαλασμενο:grinning-smiley-043 )

4. Ισχυει οτι και στο "2".

ΥΓ. Τα LM3875 ta ειχα 6-7 μηνες στο συστημα μου και επαιζαν εξαιρετικα.
Ελπιζω καποτε να ψησω το Μορφεα να μου τα πουλησει......

LM3875 , Sony PlayStation 1 , μπλεσκατούλι (BS DV-865), ..... τι άλλο να περιμένουμε ?

Ελπίζω το επόμενο να μην είναι τα μαμάτο ραδιοκασετόφωνο του παλαιού αυθεντικού LADA !!!

Εν συντομία από μένα και ελπίζω ο Πανκροκ να γράψει περισσότερα από την χθεσινή μας ακρόαση στο σπίτι ενός φίλου.

Το Top Loader CD player Rega Apollo, αξίας 700ε κόντρα στα :

1. DV-865 παρθένο με τη βούλα .

2. Το δικό μου το μπλεσκατούλι με εξωτερική τροφοδοσία μπαταριών αλλά ακόμα με τους μαμάτους τελεστικούς (F4558).

Ενισχυτής: Rega Brio
Ηχεία : Sonus Faber Concerto
Kαλωδίωση Ηχείων : DNM Reson
Ιnterconnects : VDH The First Ultimate.

Το μετά την ακρόαση είχε επίσης πολύ ενδιαφέρον. Περάσαμε όμορφα και γελάσαμε με την ψυχή μας. Συνολικά είμασταν 5 άτομα . Οι άλλοι τρεις δεν γράφουν πλέον σε κάποιο φόρουμ.

Ευχαριστούμε τον οικοδεσπότη μας για τη φιλοξενία.
Φίλε host , ο ήχος σου στο σπίτι , ως έχει, δένει πολύ όμορφα και θα τολμήσω να πω ότι έχει πολύ καλή ομοιογένεια χωρίς εξάρσεις, υπερβολές. Ειδικά σε ακρόαση κλασικής μουσικής ακουγεται πολύ ποιο πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας με βάση τα χρήματα που έδωσες.

Είναι βλέπεις αυτό το ηχείο της Sonus Faber, που αφενός μεν δεν συγχωρεί τις μέτριες πηγές αφετέρου σου δίνει την αίσθηση ότι ακούς ένα πολύ ακριβότερο σύστημα.

Πανκρόκ πάρε τώρα εσύ τι σκυτάλη και πες μας ακριβώς τι άκουσες.