Δημήτρης Δ.
Supreme Member
- 21 June 2006
- 5,456
Συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σας για μια πηγή που κάνει 30 Ευρώ, αλλά νομίζω πως το θέμα θα πρέπει να μπεί στη σωστή του διάσταση.
Οκ, τα σημερινά ψηφιακά παίζουν καλύτερα από τα 15ετίας.
Την ίδια ευχάριστη εκπληξη ένιωσα και εγώ με ένα Pioneer DV-585 που αγόρασα πρόσφατα. Σαν Transport πλησιάζει, το πειραγμένο μου 707, αλλά σίγουρα δεν θα το έβαζα για κύρια πηγή. Σαν ολοκληρωμένο, κουβαλάει τα προβλήματα του transport + μία οξύτητα στις υψηλές. Δεν ενοχλέι όμως όταν παίζω δυνατά.
Α! και κάτι άλλο.
Ολοι μας μέχρι τώρα δεν λέγαμε, πως ένα καλό συστήμα συνεχίζεινα παίζει καλά ΚΑΙ σε υψηλές εντάσεις????
Το BS, στο δικο μου συστημα σε συγκριση με το 717 Pioneer ηταν καλυτερο.
Εχω στη διαθεση μου και τα 757 και 747 αλλα δεν εχω το χρονο και τη διαθεση να ασχολιθω απλως για να επιβεβαιωσω κατι σχεδον σιγουρο. (to 717 απο μαμα, παιζει καλυτερα και απο τα δυο παραπανω) Εδω, καλα - καλα δεν εχω προλαβει ν ακουσω το BS μονο του σαν cd player.
Οσο για το δευτερο σκελος, του ερωτηματος εχεις δικιο,ενα καλο μηχανακι πρεπει να παιζει καλα και δυνατα, αλλα θα πρεπει να μπουμε στη διαδικασια να διευκρινισουμε τι εννουμε δυνατα και σε ποσο μεγαλο χωρο βεβαια ισχυει αυτο το καλα και δυνατα. Και ΑΝ (τονιζω το αν) φταινε τα υπολοιπα μηχανακια που σε μερικα συστηματα δεν παιζει καλα δυνατα. Αυτο υπαρχει σαν πιθανοτητα ή θα πρεπει a priori να δεχτουμε οτι, οσοι παραπονεθηκαν για το BS, εχουν στεισει ολα τα αλλα μηχανηματα τελεια και σωστα?