- 26 June 2006
- 65
Χαίρομαι Δημήτρη που σέβεσαι την άποψη μου όπως και εγώ σέβομαι την δική σου. Κρατάω το ότι εσύ ακούς "τελείως άλλα". Δηλαδή έχεις χαμηλό και σώματα. Το σύγκρινες με το 50ρι (άσχετο, αλλά ήταν το αγαπημένο μου πολυβόλο στον στρατό) και έβγαλες το sony μέτριο.Καλημέρα.
Μερικές σκέψεις.
Ο Νίκος Μαρούγκας έγραψε μία άποψη για το τι άκουσε , η οποία είναι απόλυτα σεβαστή. Αυτά άκουσε ,αυτά έγραψε.
Διαφωνώ κάθετα γιατί εγώ ακούω άλλα. Τελείως άλλα. Δεν τρέχει όμως τίποτα.
Νίκο μήπως είναι εύκολο να γράψεις και το σύστημα σου;
Η συνολική αξιολόγηση της απόδοσης μίας συσκευής είναι υποκειμενική ενώ τα χαρακτηριστικά της είναι συγκεκριμένα. Άσχετα αν το BlueSky το αξιολογείς καλύτερο σαν συσκευή, έχει καλύτερο χαμηλό από το 50ρι; Εχει καλύτερο σώμα; Το νταούλι το κτυπάει καλύτερα; χειρότερα;
Σκέψεις φωναχτά κάνω γιατί κάπου πρέπει να υπάρχει μία εξήγηση για την τόσο διαφορετική εκτίμηση του BS. Συμφωνώ ότι ανεξάρτητα της κολοκυθόπιτας 1+1=2.
Δεν θα καταλάβεις πολλά αν σου πω το σύστημα μου γιατί αποτελείται από DIY συσκευές. DIY ηχεία, DIY ενισχυτικά και πηγή Sony NS900 χειρουργημένο με DAC της ΑΚΜ. Δεν ξέρω αν πιστεύεις ότι το σύστημα μου μπορεί να είναι "λίγο" για να αναδείξει το blueSky αλλά δεν το νομίζω.
Αν κατάλαβα καλά ο χώρος του Μανώλη είναι τόσο περιποιημένος ώστε να μπορεί να παίξει ακόμα και το 50ρι παρότι δεν είναι και τίποτε σπουδαίο. Τότε το BS που είναι καλύτερο γιατί δεν ανταποκρίθηκε, και έπαιξε χειρότερα;:huh2:Για το 50αρι είναι γνωστή η άποψη μου. Το θεωρώ πολύ μέτριο player.
Χαριτολογώντας θα πω, πως όσες φορές το έχω ακούσει, είχα πάντα την αίσθηση πως ο κάτοχος του δεν είναι και πολύ φιλόζωος.
Ο Τζωρτζάκης έχει πολύ καλό ήχο στον χώρο του. Όμως ο Μανώλης έχει από τους πιο κουρδισμένους χώρους ever. Ψάχνει χρόνια και διορθώνει χρόνια.
Με την υπομονή και μελέτη του είμαι πεπεισμένος πως και ένα χειρότερο σύστημα από το δικό του θα το έκανε στο χώρο του να παίζει καλά.
Τώρα εδώ μου τα αλλάζεις, ακούς και εσύ αυτά που ακούω και εγώ αλλά τα παραβλέπεις λόγο του πολύ χαμηλού κόστους.1. Δεν διαφωνω, οτι με απολυτα αυστηρα κριτιρια, υπαρχει μια αισθηση σιντιλας - ψηφιακιλας - αρτιφισιαλ ηχου - υπεραναλυσης κλπ. στα μεσαια - μεσουψιλα ΑΛΛΑ αυτο υπαρχει σε οτι DVD-Universal ή SACD πλευερ εχω ακουσει και μιλαμε για κοστη πολλαπλασια. Γενικα, αυτα τα λεπτοηχα - αναληθοφανη - στενα μεσαια, ειναι σημα κατατεθεν ολων των φορμα υψιλης αναλυσης αλλα ειδη εχουμε αρχισει να ψιριζουμε υπερβολικα την μαιμου (των 29 ευρω)
Εγώ τελικά πιστεύω ότι κανένας δεν είναι κουφός, απλώς ο καθένας μας δίνει διαφορετική βαρύτητα στα χαρακτηριστικά του ήχου που του αρέσουν και αδιαφορεί για όλα τα υπόλοιπα.
Μανώλη το λινκ που έβαλες με πάει σε ένα access point. Μήπως εννοείς το iPod;Η μισή ακρόαση έγινε μ αυτό απείραχτο.
http://www.apple.com/airportextreme/
Εχω νέα ότι ασχολήθηκε ο Peter κάποιο καιρό μ αυτό και τώρα πρέπει λογικά να κελαηδάει.
Μου αρέσουν οι κατασκευές και αλλαγές σε μηχανήματα και όχι μόνο,
Και αυτός ήταν ένας λόγος που έγινα μέλος στο AVCLUB.
Παιδιά μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην κατηγορία D.I.Y και αυτό λέει πολλά
Νομίζω ότι εδώ πρέπει να αλλάζουμε απόψεις και όχι να προσπαθούμε να τις
Επιβάλουμε (έμμεσα η άμεσα ) .
και για να βάλουμε μια δόση χιούμορ ……. :drummer:
Όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω……
Την πλάκα μας κάνουμε βρεεεεεε :ernaehrung004:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας φίλοι μου.Σωστα. Εδω ειναι diy. To θεμα εχει να κανει με μετατροπες, σφαξιματα, χειρουργεια, εντατικες κλπ. Για το πως παιζει το BS, αν ειναι hi-end ή μπουρουχα, , και αν εξαπατηθηκαν καποιοι, πληρωνωντας το αστρονομικο ποσο των 29 Ε, υπαρχουν εξαντλητικες αναλυσεις στη διπλανη κατηγορια.
Για δωσε λοιπον περισσοτερες λεπτομερειες για το τροφοδοτικο...