petronik
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Το Chat της Head Fi
Μιχάλη τη <μικρή> έκδοση του RME την έχω δηλαδή το RME DAC 2 fs .
Δεν ξέρω τι μπορούν να δώσουν τα άλλα ,κυρίως το Τ+Α dac8,αλλά αυτό που έχω δεν μπορώ να πώ ότι αποτελεί τελική μου επιλογή .
Και η αναφορά μου αυτή ,αφορά το RME ώς κυρίως dac του συστήματος και όχι dac + ενισχυτής ακουστικών .
Το ενδιαφέρον με το Bench είναι ότι αποτελεί μια υλοποίηση του 9028 και σίγουρα θα ήθελα να το ακούσω σε σχέση με το diy 9028
Μη μασάς, είναι αμφίβολο αν μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω από τον RME που δοκιμάζουμε, ή άντε να πάμε ένα σκαλοπατάκι παραπάνω από Prism Lyra, ή Benchmark DAC2 ή DAC3, Metric Halo κλπ.
Εδώ που τα λέμε, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μία αποτυχημένη τεχνολογία όπως η DSD προκαλεί τέτοια αναστάτωση στις καταναλωτικές High-End συσκευές και τόσο θόρυβο στο marketing.
Δεν μπορώ να το χωνέψω... :nounder:
Μιχάλη τη <μικρή> έκδοση του RME την έχω δηλαδή το RME DAC 2 fs .
Δεν ξέρω τι μπορούν να δώσουν τα άλλα ,κυρίως το Τ+Α dac8,αλλά αυτό που έχω δεν μπορώ να πώ ότι αποτελεί τελική μου επιλογή .
Και η αναφορά μου αυτή ,αφορά το RME ώς κυρίως dac του συστήματος και όχι dac + ενισχυτής ακουστικών .
Το ενδιαφέρον με το Bench είναι ότι αποτελεί μια υλοποίηση του 9028 και σίγουρα θα ήθελα να το ακούσω σε σχέση με το diy 9028
Last edited: