Το Chat της Head Fi

Παρών κι εγώ σήμερα στη βίλα του Θεόδωρου περάσαμε ωραία με μουσικούλα και συζητήσεις επιπέδου .Πρώτα χλαπακιάσαμε και μετά το ρίξαμε στα perrier και σουρωτές.Υπέροχη θέα και παρέα ευχαριστώ Τεο! P_20180801_190240_BF_p.jpg

Εγω σημερα περασα και ακουσα εστω και στο γονατο τα hifiman sundara (ειχε και τα μεγαλυτερα αδερφια) στην chameleon audio.
Να πας. Να πας.

Τελικά πήγα και άκουσα μερικά και πήρα τελικά τα beyerdynamic dt 990 pro , μαζί με το Fiio k3.

Ήθελα κάτι σε monitor ήχο, κυρίως για επεξεργασια ήχου, αλλα είναι αρκετά καλά και στη μουσική επίσης.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πήγα κι ηρθα. Σύντομο ταξίδι, μεγάλοι μπελάδες.
Λίγο τα άκουσα αλλα μου άρεσαν. Γενικα πάω τον ηχο της hifiman. Αλλά τα άκουσα από την unbalanced είσοδο του ibasso με σοβαρή ανεπάρκεια οδήγησης. Δηλαδη χωρις μπασο και ηταν μαλλον και αστρωτα. Οποτε και απο λεπτομερεια δε μπορω να βγαλω συμπερασμα τι κανουν. Λεω μηπως και με balanced θα σωζεται (400mw/32ω). Παντως πιο φτηνα απ του θωμα τα δινει. Και τα ananda που ειναι και πιο ευκολα σχετικά κι αυτα πιο φτηνά τα δινει. Ο Cavalli ποσο πάει ειπαμε; lol!

Τα Sundara είναι μετρημένα στα 47Ω και χρειάζονται μόλις 0.97mW και 0.20Vrms για τα 90db.
Δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα.

Δεν ξερω. Μια ερωτηση στον ιδιο επιβαλλεται. Επικοινωνησα παντως μαζι του σημερα για sundara και δεν εχει. Ananda εχει και απλα και bt. Τωρα το ποσο κανουν... Υπεθεσα οτι θα ειναι εκτος budget μου και δεν μπηκα σε λεπτομερειες. Το σκεφτομουν αλλα πανω απο 500 δε θα δινα. Βαρια βαρια.

Δεν ξερω. Μια ερωτηση στον ιδιο επιβαλλεται. Επικοινωνησα παντως μαζι του σημερα για sundara και δεν εχει. Ananda εχει και απλα και bt. Τωρα το ποσο κανουν... Υπεθεσα οτι θα ειναι εκτος budget μου και δεν μπηκα σε λεπτομερειες. Το σκεφτομουν αλλα πανω απο 500 δε θα δινα. Βαρια βαρια.
Ρωτάω διότι εμένα μου είχε πει 750 τα Ananda Bluetooth και 900 τα Ananda wired

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk