To Chat της Μουσικής

Εντωμεταξύ, το πρώτο του δίσκου παίζει να είναι και το καλύτερο τραγούδι των '00s.
Εχω μια συμπαθεια στα Peoria... , The Old Black Hen και John Henry Split My Heart..Κατα τα αλλα ο δισκος ειναι οροσημο..Στη παραγωγη ο επισης μακαριτης Albini.

• Like
Reactions: toupia

Αφήνω αυτό εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία σχετικά με δίσκους από εδώ καθώς μου αρέσει ο όρος analog delicatessen......και οι τιμές...
Άλλο πράγμα .....

Καιρό εχουμε να ανεβασουμε υλικο.
Στη πρωτη φωτογραφια εχουμε τα δυο full lp των Dead Congregation. Το πρωτο τους το ξαναπηρα γιατι το ειχα λιωσει στη κυριολεξια ενω το δευτερο χρονολογικα (Promulgation of the Fall) το ειχα σε cd και ενιωθα καπως αβολα χαχ.
Στη δευτερη φωτο αριστερα βρισκονται οι Φιλανδοι Proscription με το χαοτικο τους Conduit που κυκλοφορισε το 2020 το οποιο κινειται σε blackened death metal υφος με επιρροες απο Grave Miasma, λατρευει μαλλον τους δικους μας Dead Congregation ,,την παλια περιοδο των Immolation και στο τσακιρ κεφι ακουμπαει τους Teitanblood στο λιγοτερο χαοτικο.
Ακριβως διπλα οι Χιλιανοι Rotten Tomb οι οποιοι δειχνουν αφοσιωμενοι στο old school με ισορροπημενες αυξομειωσεις τεμπο και με ομορφα κιθαριστικα θεματα μπορουμε να πουμε οτι εμπνεονται απο μπαντες οπως οι Grave και οι Bolt Thrower ,αλλα σε σημεια οι ταχυτητες ειναι εμφανως αυξημενες.
Στη τριτη φωτογραφια στα αριστερα βρισκεται ο Sparagmos των Spectral Voice, μια μπαντα που απαρτιζεται απο μελη των Blood Incantation (Kolontyrsky,Riedl,Barrett)και των Black Curse.
Ηχητικα η μπαντα αγγιζει το funeral doom με τις απαραιτητες εξαρσεις εδω και εκει.
Ακριβως διπλα στεκεται το αγαπημενο μου αλμπουμ για το 2024 ,το Burning In Celestial Poison το οποιο κινειται σε χαοτικοτερα μοτιβα απο το πρωτο τους,προσεγγιζοντας κατα πολυ τον ηχο των Teitanblood. Το War metal τους κερδισε. :)
Στη τεταρτη και τελευταια φωτογραφια εχουμε τους Σουηδους Interment ,ο ηχος των οποιων εχει σαφως επηρεαστει απο τον βρωμικο ηχο των μεγαθηριων της Σουηδικης σκηνης,(Dismember,Entombed)..Ειδικα οι Dismember θα πρεπει να νιωθουν περηφανοι για τους...απογονους τους.
Στα δεξια ο φετινος δισκος των Μαδριλενων Teitanblood ,μιας μπαντας που παρολο το χαοτικο της χαρακτηρα, αναγκασε ολοκληρο Pitchfork που δεν ακουει τετοια να βαλει ενα οχταρακι σε παλαιοτερο τους δισκο.
Οπως καταλαβαινετε η νεα σοδεια απαρτιζεται απο ομοειδη δισκια γιατι ειναι κατι που μας εκφραζει βρε αδελφε.

Keep death metal alive που ελεγε και ο Corpsegrinder στη πρωτη του περιοδεια με τους Cannibal Corpse το 1996. 🤘

1000002678.jpg1000002676.jpg1000002677.jpg1000002680.jpg

Μου κάνει εντύπωση που οι Last Drive δεν έχουν δικό τους θέμα στο φόρουμ (τους ανακάλυψα αργά και μεγάλος για να κάνω εγώ κάτι τέτοιο).

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Onassis Channel στο YouTube, θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ (απ' ό,τι καταλαβαίνω, γιατί δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες) από την αποχαιρετιστήρια συναυλία που έδωσε η μπάντα τον Μάρτιο στο Gagarin.

Και μία φωτο από τη δεύτερη ή τρίτη - δε θυμάμαι - ημέρα εκείνης της σειράς των λαιβ. Αξέχαστη βραδιά!

20250320_002352 (1).jpg

Εδώ λοιπόν η τελευταία ημέρα της αποχαιρετιστήριας σειράς συναυλιών των Last Drive στο Gagarin 205 σε μια πολύ ωραία παραγωγή σε επιμέλεια, σκηνοθεσία και διεύθυνση φωτογραφίας του Χρήστου Σαρρή.

Ήδη μας λείπουν!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.