Α εχεις δυο πεντακοσαρηδες ανα ηχειο;
Διακοσαπενηνταρηδες στα 8ω ειναι βεβαια ...
Αντε περιμενουμε προσκληση!
Headshell της μάνας του. Το ματ 5 χιλιοστων
Βλαδιμηρε, συμφωνα με τις πληροφοριες που βρηκα, χωρις κανενα βαριδι επιπλεον, η συνολικη μαζα βραχιονα/κεφαλης/βιδες θα ειναι περιπου στα 18γρ που βασει της οντως χαμηλοτερης ενδοτικοτητας της 110 , θα εχει συχνοτητα συντονισμου γυρω στα 9.5 Hz. Αλλα επειδη οπως λεει ο φιλος send δεν ζυγιζε σωστα και προσθεσε βαριδι, η συχνοτητα τωρα ειναι χαμηλοτερη.Ποσο, θα μπορουμε να υπολογισουμε αν ξερουμε ποσο ζυγιζει το βαριδι που εβαλε.Γενικα φαινεται οτι ειναι ολα οκ.στα specs για την 110 είδα οτι δίνει 1,8 (+-0,3)γρ και όχι 1,6 όπως της 160.
άρα αντισκέιτ 1,8.
χαμηλότερη ενδοτικότητα η 110 απο την 160
Καλές ακροάσεις και καλό διάβασμα ....
Βλαδιμηρε, συμφωνα με τις πληροφοριες που βρηκα, χωρις κανενα βαριδι επιπλεον, η συνολικη μαζα βραχιονα/κεφαλης/βιδες θα ειναι περιπου στα 18γρ που βασει της οντως χαμηλοτερης ενδοτικοτητας της 110 , θα εχει συχνοτητα συντονισμου γυρω στα 9.5 Hz. Αλλα επειδη οπως λεει ο φιλος send δεν ζυγιζε σωστα και προσθεσε βαριδι, η συχνοτητα τωρα ειναι χαμηλοτερη.Ποσο, θα μπορουμε να υπολογισουμε αν ξερουμε ποσο ζυγιζει το βαριδι που εβαλε.Γενικα φαινεται οτι ειναι ολα οκ.
@Κωστας Ζαγγογιανης, Κωστα,αν ειναι να παρει μια ζυγαρια,ας παρει με τα ιδια λεφτα μια ψηφιακη.Αυτη της ortofon,thorens (ιδια) κλπ, δεν εξυπηρετουν σωστα το σκοπο τους.Στο e-bay βρισκει με 5-6 ευρω την γνωστη απλα θα κανει λιγο καιρο να την παραλαβει.Ως τοτε,ας τον βοηθησει καποιος για μετρησεις πιο μεγαλης ακριβειας.
https://www.ebay.co.uk/itm/LCD-Digi...le-Gauge-Tracking-0-01g-Pressure/163755717686
Έκτωρα, δεν πείραξα τίποτα στο phono stage, η 110 παίζει κανονικά ως MM.
Αλλά στον Luxman C03 που την έβαλα αρχικά, ο οποίος έχει 5 επιλογές για φωνογραφική κεφαλή (2 για MM, και 100, 40 και 3 ωμ για MC), μου έκατσε καλύτερα ως MC 100 ωμ.
ούτως ή άλλως θα λύσω τώρα 2 headshells με τις κεφαλές τους για να φτιάξω τον συνδιασμό που έχει ο send. άρα θα ζυγίσω τα πάντα.
λίγο υπομονή....
Γιατί πρέπει να ζυγιστεί;
@ send , Ο QUAD ειναι ο QC24 ?
Αρα συχνοτητα περιπου γυρω στα 9 Hz. Τελεια .με λίγο κοντύτερες αλουμινίου το συνολικό βάρος είναι 18γρ.
Τασο, οι βίδες της κεφαλής είναι αλουμινίου ή σιδερένιες;
ρωτάω γιατί τέτοιου μήκους έχω μόνο σιδερένιες. οι αλουμινίου μου είναι λίγο κοντύτερες και θα πρέπει να κάνουμε υπολογισμούς.
πάντως Πάνο με λίγο κοντύτερες αλουμινίου το συνολικό βάρος είναι 18γρ. άρα άντε +1γρ αν του Τάσου είναι και αυτές αλουμινίου;;
Θα σε γελάσω... Έλεγα ότι οι κοντές δεν θα χωρούσαν. Πάντως από το βάρος -αισθηση βαρους- για αλουμινίου μου κάνουν.
Ναι, οδηγούσε μέχρι προχθές τον τελικό. Από χθες οι fusion αντικατέστησαν όλη την αλυσίδα dac-προ-τελικος, παίρνουν κατευθείαν από την spdif του streamer (και την αναλογική του phono). Κάποια στιγμή θα τον πουλήσω μάλλον...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.