Το chat του δικάναλου

Τάσο, το vta σε κανονικού πάχους δίσκο πάει στο 2
σε δίσκο 200γρ στο 2,5
με τα βάρη έχουμε κάποιο θέμα με τον Πανίκο και ψάχνουμε να δούμε αν το αντίβαρο του ΜΚ2 είναι ελαφρύτερο απο του Μ5G γιατι αυτό που βλέπουμε σε μένα είναι τελείως διαφορετικό απο αυτό που λες.
πολεμάω να δείξω φωτο, αλλά πάλι έχω θέμα...

υπάρχει πολύ μεγάλο περιθώριο ακόμα.
Τάσο, για βγάλε και δείξε μας φωτο απο τον βραχίονά σου να καταλάβουμε τι γίνεται...

μένει να σου πω τι vta θέλει όταν η κεφαλή είναι χωρίς spacer, πάντα με 5mm ματ που χρησιμοποιείς
σε κανονικό πάχος δίσκου θέλει 1, ενω σε 200γρ 1,5

Last edited:
...Κι εγώ το είχα στο ...4,5!!!!
Οκ, για δίσκους 180 γραμμαρίων.
Δλδ θα πρέπει να ανεβοκατεβάζω τον βραχίονα αναλόγως του πάχους του δίσκου;

Ευχαριστώ πάντως πάρα, μα πάρα πολύ για τη βοήθεια. Τόσο καιρό το είχα να παίζει όπως-όπως, και "με το μάτι".

Κάτι έγραψες για τα καλωδιάκια του headshell παραπάνω. Θέλουν αλλαγή; (το ένα μάλιστα είχε ξεκολήσει στο μεταλλάκι και επανακολήθηκε με καλάι :p σσσστ μην το πείτε)

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Κάποιοι έχουν ήδη ανατριχιάσει Τάσο.
Μην το πας σε horror επίπεδα. :flipout:

Λες ε;

Μπορεί να μην ακούω μέταλ, αλλά παίζει το αναλογικό σκέλος του συστήματός μου να είναι πολύ .... gore :flipout:

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

...Κι εγώ το είχα στο ...4,5!!!!
Οκ, για δίσκους 180 γραμμαρίων.

Ευχαριστώ πάντως πάρα, μα πάρα πολύ για τη βοήθεια. Τόσο καιρό το είχα να παίζει όπως-όπως, και "με το μάτι".

Κάτι έγραψες για τα καλωδιάκια του headshell παραπάνω. Θέλουν αλλαγή; (το ένα μάλιστα είχε ξεκολήσει στο μεταλλάκι και επανακολήθηκε με καλάι :p σσσστ μην το πείτε)

δεν είναι ανάγκη να το ανεβοκατεβάζεις. εγω απλά έβαλα ενδεικτικά τα 2 άκρα. αν έχεις πολλούς δίσκους 180-200γρ βάλε το vta στο 2,5 εφόσον κρατήσεις το spacer στην κεφαλή.
αν όχι, τότε 2.
αλλά Τάσο, ή κάτι δεν μας λες καλά, ή κάτι δεν πάει καλά.
πρόσεξε στις φωτό μου τι περιθώριο υπάρχει στο αντίβαρο, σε όλους τους συνδιασμούς. θέλω φωτογραφίες απο τον βραχίονά σου εκεί στο πίσω του μέρος.
για τα καλώδια στο headshell δεν είπα κάτι, απλά ρώτησα αν είναι τα του εργοστασίου. ούτε θα σου πω να τα αλλάξεις, ακόμα και αν έχεις κολλήσει κάποιο με κόλληση. η υπόλοιπη "καλωδιακή συνέχεια" δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια διαφορά.
τέλος, η κεφαλή σου χωρίς την χρήση spacer έχει συχνότητα συντονισμού 9,6Ηz (ναι, αργά την νύχτα ο AUDIOLYTIC έκανε υπολογισμούς) ..οπότε εγώ θα έλεγα να βγάλεις ότι βαρίδι υπάρχει μπρος-πίσω...

)
Οχι βεβαια,εκος κι αν παθεις ψυχωση :flipout:η εχεις καμια πολυ ιδιοτροπη ακιδα.
Μια μεση λυση οπως λεει ο Βλαδιμηρος .Εξ'αλλου για να προκυψει "καταστροφικο" αποτελεσμα λογω vta ,χρειαζεται πολυ μεγαλη αυξηση η μειωση του υψους του βραχιονα.

δεν είναι ανάγκη να το ανεβοκατεβάζεις. εγω απλά έβαλα ενδεικτικά τα 2 άκρα. αν έχεις πολλούς δίσκους 180-200γρ βάλε το vta στο 2,5 εφόσον κρατήσεις το spacer στην κεφαλή.
αν όχι, τότε 2.
αλλά Τάσο, ή κάτι δεν μας λες καλά, ή κάτι δεν πάει καλά.
πρόσεξε στις φωτό μου τι περιθώριο υπάρχει στο αντίβαρο, σε όλους τους συνδιασμούς. θέλω φωτογραφίες απο τον βραχίονά σου εκεί στο πίσω του μέρος.
για τα καλώδια στο headshell δεν είπα κάτι, απλά ρώτησα αν είναι τα του εργοστασίου. ούτε θα σου πω να τα αλλάξεις, ακόμα και αν έχεις κολλήσει κάποιο με κόλληση. η υπόλοιπη "καλωδιακή συνέχεια" δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια διαφορά.
τέλος, η κεφαλή σου χωρίς την χρήση spacer έχει συχνότητα συντονισμού 9,6Ηz (ναι, αργά την νύχτα ο AUDIOLYTIC έκανε υπολογισμούς) ..οπότε εγώ θα έλεγα να βγάλεις ότι βαρίδι υπάρχει μπρος-πίσω...

Την έβγαλα την κεφαλή, αφαίρεσα το spacer, δεν ισορροπούσε με τίποτα σκέτη. Πήγαινα το βάρος τέρμα, δλδ δεν θα μπορούσα μετά να βάλω βάρος ανάγνωσης.
Θα βάλω φωτογραφία.
Παίζει να έχουν "κοντύνει" τον βραχίονα μετακινώντας τον προς τα πίσω από το σημείο που πιάνει ο άξονας περιστροφής;

Όμορφα πράγματα send. Τι λένε οι n core? Σκέφτομαι λόγω κατανάλωσης να περάσω στον κόσμο των ψηφίων. Σε σχέση πάντα με τους απλούς hypex.

Δεν αντικατέστησαν άλλους hypex, αλλά b&o ice (W4S 1000ρη). Θέλουν τον χρόνο τους, πάντως οι πρώτες εντυπώσεις και σε σύγκριση σαφώς θετικές.