Το chat του δικάναλου

Καλα εσυ εφυγες στο καλυτερο και σε επιπεδο dac αλλα και απο πλευρας παλαιοτητας τα ice ηταν πρωτεργατες με early adopter θεματα που οσο να ναι με την ωριμανση της τεχνολογιας θα λυθηκαν.

Ο τρόμος κλιμακώνεται λίγο απότομα σε αυτό το νήμα.
Μπήκαμε και στα hypex, σε λίγο κάποιος θα κάνει jump scare με mp3 για πηγή.

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

! Όντως!

Καλύτερα χωρίς αυτό δλδ;

ναι. δοκίμασε να σετάρεις χωρίς τα βάρη μπρος-πίσω
ή περίμενε να βρω τον Πανίκο να μας πει μήπως θέλει το spacer μπροστά, για να αυξηθεί η ενεργός μάζα του βραχίονα.
γιατί σ'αυτήν την περίπτωση το αντίβαρο θα πάει πιο πίσω και αυτό ίσως το θέλουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

ναι. δοκίμασε να σετάρεις χωρίς τα βάρη μπρος-πίσω
ή περίμενε να βρω τον Πανίκο να μας πει μήπως θέλει το spacer μπροστά, για να αυξηθεί η ενεργός μάζα του βραχίονα.
γιατί σ'αυτήν την περίπτωση το αντίβαρο θα πάει πιο πίσω και αυτό ίσως το θέλουμε.

Νομιζω τα 9.6Hz βγαινουν χωρις βαριδια πουθενα,οποτε ας μην βαλει ουτε μπροστα ουτε πισω.

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Τάσο, το vta σε κανονικού πάχους δίσκο πάει στο 2
σε δίσκο 200γρ στο 2,5........

Εχε υπ'οψιν οτι αλλαζοντας headshell και χρησιμοποιωντας την ιδια κεφαλη,πιθανον να αλλαζει και το vta διοτι δεν εχουν ολα τα headshell ιδιο υψος απο το κεντρο του βισματος τους εως την κατω επιφανεια που παταει η κεφαλη.......

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

........η θα ρυθμισει το vta του hypex ...... :laugh:

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Εχε υπ'οψιν οτι αλλαζοντας headshell και χρησιμοποιωντας την ιδια κεφαλη,πιθανον να αλλαζει και το vta διοτι δεν εχουν ολα τα headshell ιδιο υψος απο το κεντρο του βισματος τους εως την κατω επιφανεια που παταει η κεφαλη.......

το headshell του Τάσου είναι ίδιο με αυτό που έχω πάρει σαν ανταλλακτικό για το δικό μου. άρα δεν έχει θέμα να αντιγράψει ακριβώς τις φωτογραφίες.
χωρίς spacer πάει στο 1 το vta. (οκ, 1,5 αν έχει πολλούς δίσκους 180-200γρ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

το headshell του Τάσου είναι ίδιο με αυτό που έχω πάρει σαν ανταλλακτικό για το δικό μου. άρα δεν έχει θέμα να αντιγράψει ακριβώς τις φωτογραφίες.
χωρίς spacer πάει στο 1 το vta. (οκ, 1,5 αν έχει πολλούς δίσκους 180-200γρ)

Το ξερω απλα το αναφερω σε περιπτωση που καποιος βαζει αλλο headshell

Τάσο, όταν απασφαλίζεις την ρύθμιση του vta και γυρίζεις την κλίμακα, αυτή πάει εύκολα πάνω-κάτω;;

Στην αρχή πιο δύσκολα -ειχε χρόνια να κινηθει-, μετά γλυκανε. Δεν είναι έχω πρόβλημα τώρα.

Ah merde !

Πολυ σπουδαιος κυριος και οχι απο αυτους που εχουν παρει τα μυαλα τους αερα.

Εχω ενα ΚΙ σπιτι, και ειχα δυο το ενα το χαρισα στην αδελφη μου.

Παει ο κοσμος. Τρελλαθηκε.

Xaxa. Αν το γράφεις για το post μου, με 450 με 500 w σε idle κατανάλωση, είμαι διατεθειμένος να χάσω όγκο, σώμα κορμί, τα πάντα. Ειδικά όταν παίζει και τα front στο hc και βγαίνουν συνεχώς τρίωρες ταινίες. :p

Τρόμος το 2019 δεν είναι οι hypex αλλά οι φωτό με λιλιπούτεια βαράκια :p . Ας μην έλεγε το chat τπυ δικάναλου. Ας έλεγε "ελαφριάν συζήτησιν δια της στερεοφωνικής απεικονίσεως" :p Κι αυτός ο Send, ακροβατεί. Φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει :p