Το chat του δικάναλου

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Τρόμος το 2019 δεν είναι οι hypex αλλά οι φωτό με λιλιπούτεια βαράκια :p . Ας μην έλεγε το chat τπυ δικάναλου. Ας έλεγε "ελαφριάν συζήτησιν δια της στερεοφωνικής απεικονίσεως" :p Κι αυτός ο Send, ακροβατεί. Φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει :p

Για το μκ2 λες; Για ξεκάρφωμα το 'χω. :p

Από squeezebox touch ακούω. Που πλέον δίνει από την ομοαξονική του κατευθείαν στους fusion (βασικά master, και από εκεί ακολούθως πηγαίνει πάλι με ομοαξονικό στο slave).

Τώρα για κατανάλωση... δεν έβαλα το μέτρο πάντως πρέπει να είναι αμελητέα.

Πάντως ούτε σώματα θα χάσεις ούτε τίποτα... προχώρα άφοβα λέμε. Είτε σε απλό Ncore είτε σε Fusion, εάν θέλεις να παρακάμψεις όλη τη σχετική αλυσίδα ντακ-προ-τελικός. Οκ, μπορείς να έχεις ντακ και προ, αλλά ούτως ή άλλως την τελική μετατροπή θα την κάνει πάλι ο fusion, οπότε γιατί να έχεις μια ακόμη A>D>A

Τρόμος το 2019 δεν είναι οι hypex αλλά οι φωτό με λιλιπούτεια βαράκια :p . Ας μην έλεγε το chat τπυ δικάναλου. Ας έλεγε "ελαφριάν συζήτησιν δια της στερεοφωνικής απεικονίσεως" :p Κι αυτός ο Send, ακροβατεί. Φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει :p

Η συζητηση για λιλιπουτεια βαρακια πιστεψε με δεν ειναι καθολου ελαφρια,πολυυυυ βαρια ειναι.Υπαρχουν φορες που ειναι μεταξυ ασπρου και μαυρου.............βαρους :laugh:
Κανε λαθος εκει και σε 1-2 αλλα λιλιπουτια πραγματακια και τρεχα μετα να βρεις το λαθος.Μεχρι και ηχεια μπορει να αλλαξεις...........

Last edited by a moderator:

Μιλάμε για το βαράκι που δεν κατάφερε καν να εστιάσει πάνω του ο φακός του Βλαντ?

Αμα το'χεις για ξεκαρφωμα γιατι δεν το λες του ανθρωπου και χανει την ωρα του -που φανταζομαι θα ειχε και σοβαροτερα πραγματα να κανει- και να μην βγαζει και κακες φωτογραφιες τετοιες ωρες για σενα?? :nounder::nounder::nounder:
Τουλαχιστον πρεπει να του αναγνωρισεις το οτι καταλαβε οτι ειχες το βαριδι στον βραχιονα σου που προφανως εσενα σου διεφυγε ?????
Ενα λιλιπουτειο πραγματακι που σε εκανε να διερωτασαι μπας και κοντυνανε τον βραχιονα ................

Από squeezebox touch ακούω. Που πλέον δίνει από την ομοαξονική του κατευθείαν στους fusion (βασικά master, και από εκεί ακολούθως πηγαίνει πάλι με ομοαξονικό στο slave).

Τώρα για κατανάλωση... δεν έβαλα το μέτρο πάντως πρέπει να είναι αμελητέα.

Πάντως ούτε σώματα θα χάσεις ούτε τίποτα... προχώρα άφοβα λέμε. Είτε σε απλό Ncore είτε σε Fusion, εάν θέλεις να παρακάμψεις όλη τη σχετική αλυσίδα ντακ-προ-τελικός. Οκ, μπορείς να έχεις ντακ και προ, αλλά ούτως ή άλλως την τελική μετατροπή θα την κάνει πάλι ο fusion, οπότε γιατί να έχεις μια ακόμη A>D>A

Δυσκολεύομαι να αφήσω τον προ μου. Δεν καίνε και πολύ αυτοί :-) . Πρέπει να το ακούσω. Μόνο στον Δημήτρη (Δημητρακούδη) έχω ακούσει hypex αλλά με άλλη προσέγγιση και κάθε φορά με άλλο dac.

Η συζητηση για λιλιπουτεια βαρακια πιστεψε με δεν εθναι καθολου ελαφρια,πολυυυυ βαρια ειναι.Υπαρχουν φορες που ειναι μεταξυ ασπρου και μαυρου.............βαρους :laugh:
Κανε λαθος εκει και σε 1-2 αλλα λιλιπουτια πραγματακια και τρεχα μετα να βρεις το λαθος.Μεχρι και ηχεια μπορει να αλλαξεις...........

Καλά μην φανταστείς. Μόνο χερούλι πόρτας δεν είχα πάρει από την clearaudio. Και εκείνος ο unify ήθελε τον tzimisce του. Απλά λόγω νομαδικής ζωής προσφάτως δεν ασχολούμαι πια με το αναλογικό. Είμαι γενικώς άστητος (και άστατος).

Καλά μην φανταστείς. Μόνο χερούλι πόρτας δεν είχα πάρει από την clearaudio. Και εκείνος ο unify ήθελε τον tzimisce του. Απλά λόγω νομαδικής ζωής προσφάτως δεν ασχολούμαι πια με το αναλογικό. Είμαι γενικώς άστητος (και άστατος).

Κανουν και τετοια?Πρεπει να ειναι πορτες high-end :laugh: Εβλεπα τις προαλλες ενα εργαλειο τους ...... αριδα με πλαστικο χερουλι για να μεγαλωνει την τρυπα σε βινυλια που εχουν μικροτερη τρυπα , στις 40 λιρες Αγγλιας .....!!!!!

Αμα το'χεις για ξεκαρφωμα γιατι δεν το λες του ανθρωπου και χανει την ωρα του -που φανταζομαι θα ειχε και σοβαροτερα πραγματα να κανει- και να μην βγαζει και κακες φωτογραφιες τετοιες ωρες για σενα?? :nounder::nounder::nounder:
Τουλαχιστον πρεπει να του αναγνωρισεις το οτι καταλαβε οτι ειχες το βαριδι στον βραχιονα σου που προφανως εσενα σου διεφυγε ?????
Ενα λιλιπουτειο πραγματακι που σε εκανε να διερωτασαι μπας και κοντυνανε τον βραχιονα ................

Ε δεν το είπα κι απαξιωτικά... προς Θεού!
Φυσικά σέβομαι και αναγνωρίζω τις γνώσεις και τη βοήθεια που προσφέρουν.
Εννοουσα ότι με το αναλογικό σκέλος του συστήματος λίγο έχω ασχοληθεί... Ένα μκ2 απλώς για να παίζει τους δίσκους που παίρνουμε, ούτε κάτι ιδιαίτερο είχα σε κεφαλή ούτε καν είχα ασχοληθεί με το στήσιμο... Να πω τη μαύρη αλήθεια μου, ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι τέτοιες ελάχιστες λεπτομέρειες παίζουν τόσο ρόλο.
Πάντως σποραδικώς ακούμε βινύλιο, δεν το έχουμε για ομορφιά, αρα είπα να ασχοληθω κάπως παραπάνω.

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Κανουν και τετοια?Πρεπει να ειναι πορτες high-end :laugh: Εβλεπα τις προαλλες ενα εργαλειο τους ...... αριδα με πλαστικο χερουλι για να μεγαλωνει την τρυπα σε βινυλια που εχουν μικροτερη τρυπα , στις 40 λιρες Αγγλιας .....!!!!!

H ζυγαριά - τραμπάλα σε τιμή ηλεκτρονικής παραμένει τοπ :p

Πάντως σποραδικώς ακούμε βινύλιο, δεν το έχουμε για ομορφιά, αρα είπα να ασχοληθω κάπως παραπάνω.
Και καλα κανεις.Αφου το εχεις,να το ακους οσο καλα γινεται.Μερικα πραγματα μπορει να φαινονται (μικρο)λεπτομερειες αλλα ειναι μεγαλης σημασιας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

H ζυγαριά - τραμπάλα σε τιμή ηλεκτρονικής παραμένει τοπ :p

Οι ηλεκτρονικες των 6-7 ευρω ειναι ιδιες με τις "επωνυμες"των δεκαδων ευρω.Οποτε μικρο το κοστος για ολους.Μεχρι 80-90 ευρω την ειδα να πουλιεται απο μερικους.
Ο ιδιος Κινεζος τις φτιαχνει ολες.Τραμπαλα εχω μια της shure.Διαχρονικα πολυ καλη και χρησιμη.

Και εκείνος ο unify ήθελε τον tzimisce του.

Μην μου θυμίζεις την τραμπάλα! :flipout:

Από τότε πριν προσφερθώ να ρυθμίσω βραχίονα ρωτάω αν είναι unipivot!
Τουλάχιστον την τριπλάσια ώρα από τους άλλους και αν δεν είναι το πικάπ σε βολική θέση...

Πάντως με αυτά και με αυτά έβαλα και άκουσα τέσσερις δίσκους σήμερα (ok 3 και τον πρώτο από έναν διπλό). Να το ρυθμίζω πιο συχνά το πικάπ άμα είναι :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Οι ηλεκτρονικες των 6-7 ευρω ειναι ιδιες με τις "επωνυμες"των δεκαδων ευρω.Οποτε μικρο το κοστος για ολους.Μεχρι 80-90 ευρω την ειδα να πουλιεται απο μερικους.
Ο ιδιος Κινεζος τις φτιαχνει ολες.Τραμπαλα εχω μια της shure.Διαχρονικα πολυ καλη και χρησιμη.

αυτήν εδώ;;

IMG_20191204_020024[1].jpg

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Πάντως με αυτά και με αυτά έβαλα και άκουσα τέσσερις δίσκους σήμερα (ok 3 και τον πρώτο από έναν διπλό). Να το ρυθμίζω πιο συχνά το πικάπ άμα είναι :p

το πικάπ (όπως και κάθε πικάπ που τηρεί βασικές προϋοθέσεις) αν ρυθμιστεί καλά, θα παίξει καλά.
το ΜΚ2 τις τηρεί με το παραπάνω. αν βοηθηθεί κιόλας διώχνοντας απο πάνω του κάποια κακως κείμενα απο τον κόσμο των djs, θα παίξει πολύ καλά μάλιστα!
δυστυχώς πολύς κόσμος δεν ασχολείται όσο πρέπει με τις ρυθμίσεις και έτσι δεν παίρνει τα μέγιστα.
γι'αυτό βλέπουμε ανθρώπους που έχουν σπαταλήσει χρήμα να γυρνάνε πλάτη τελικά και να προσπαθούν να βρουν την ηχητική νιρβάνα στα ψηφιακά.

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

γι'αυτό βλέπουμε ανθρώπους που έχουν σπαταλήσει χρήμα να γυρνάνε πλάτη τελικά και να προσπαθούν να βρουν την ηχητική νιρβάνα στα ψηφιακά.
Ρε συ Βλαντ αν ειναι για να ακουσεις την μουσικουλα σου να σου βγαζει το στανιο η πηγη,να θες ενα σκασμο λεφτα και να πηγαινεις περα δωθε να αλλαζεις δισκους,δεν θελει και πολυ να την δεις διαφορετικα.
Μιλαμε για κατι που ειναι ψυχαγωγικο οχι ψυχοβγαλτικο.
Το ιδιο με τα ενεργα ηχεια.
Μια και καλη και καθαρισες απο ενα καρο εγνοιες .

Τα υπολοιπα ειναι για τους "βλαμενους":Banane0:

Αν εχεις βινυλια ο,τι και να κανεις τα ακους.
Εγω τωρα στηνω δευτερο για τα 45αρια