αυτό ο καθένας μόνος του πως το βλέπει..Ακούμε μουσική τελικά η ακούμε μόνο τα μηχανηματα?
Τα μηχανηματα ειναι το μέσον ουσιαστικα για να ακουμε την μουσικη.
Μηπως ομως τελικα καταληγουμε στο να ακουμε το πως παιζουν τα μηχανηματα, και χανουμε την μουσικη?
να μην το ψάξουμε καθόλου δηλαδή....Ο Κούκος βγαίνει...αετός.
Πιστεύω ότι δεν αξίζει καν η σκέψη.
Υπάρχουν τόσες εναλλακτικές,τόση προσφορά .
Στο ebay κτύπησα μια κεφαλή στα 200 πριν 2 μήνες και τα μεταφορικά ήταν στα 92 ευρώ.
Του λέω ότι θα ήθελα αποστολή με μικρότερο shipping cost ,αλλά ανένδοτος,επειδή την έπαθε παλιότερα με ζημιά,επειδή δεν υπήρχε εγγύηση σωστής μεταφοράς.
Τελικά μαυρίστηκα...
μάθε το βάρος του, να βάλουμε και 2kg στο περίπου για την συσκευασία και θα ρωτήσω την acs...
αν βγαίνει ο κούκος αηδόνι στα μεταφορικά, τσάμπα συζητάμε να φτιάξουμε και να στείλουμε το δικό σου.. αν το "πιάσει" και το αμερικάνικο τελωνείο..., βράσε όρυζα....
αν το πιάσεις μην με ξεχάσεις... έτσι;;Ας περάσουμε λίγο στο φαντασιακό..
Το τζόκερ έχει φτάσει αισίως στα επτάμισι εκατομμύρια και εγώ έφτιαξα μια λίστα με το τι θα πάρω αν κερδίσω..
Ποσώς με ενδιαφέρει το ματσάρισμα.
ΥΓ..Την κεφαλή την αφήνω στην κρίση του vlad,αν και τείνω προς την πεντακοσάρα τη Nagaoka..
Χρυσό και μαύρο, τέλειος συνδυασμός.![]()
Είναι ακριβή ρε...Εχω σφιχτο budget.αν το πιάσεις μην με ξεχάσεις... έτσι;;
δεν θα με χάλαγε μια zyx 4D Ultimate...
Ας περάσουμε λίγο στο φαντασιακό..
Το τζόκερ έχει φτάσει αισίως στα επτάμισι εκατομμύρια και εγώ έφτιαξα μια λίστα με το τι θα πάρω αν κερδίσω..
Ποσώς με ενδιαφέρει το ματσάρισμα.
ΥΓ..Την κεφαλή την αφήνω στην κρίση του vlad,αν και τείνω προς την πεντακοσάρα τη Nagaoka..
αν το πάρεις εσύ από εδώ μαζί σου, τελωνείο εκεί δεν θα σε περιμένει;;Βρε αν είναι να κάνουμε τέτοια δουλειά, με βλέπω να το παίρνω παραμάσχαλα το καλοκαίρι, αλλιώς που να βγάλουμε άκρη. Τελωνεία, κλοπές, σπασίματα, τρέχα γύρευε.
Ε άλλο να'σαι ο ίδιος εκεί και να τους εξηγήσεις τα ανεξήγητα (φαντάζομαι).αν το πάρεις εσύ από εδώ μαζί σου, τελωνείο εκεί δεν θα σε περιμένει;;
θα κερδίσεις τζόκερ και σκέφτεσαι το budget ;;;;Είναι ακριβή ρε...Εχω σφιχτο budget.
Εσένα θα σου παρω έναν δίσκο από το bowel of noise.
θα μασήσουν λες;;Ε άλλο να'σαι ο ίδιος εκεί και να τους εξηγήσεις τα ανεξήγητα (φαντάζομαι).
Αντε να σου κάνω και μια συνδρομή στο Spetsofy να ανακαλύψεις τις χαρές της ψηφιακής αναπαραγωγής.θα κερδίσεις τζόκερ και σκέφτεσαι το budget ;;;;
οκ, τότε θα σου πω από που θα (μου) την αγοράσεις φθηνότερα...
με δίσκο από bowel of noise θα την βγάλεις για δώρο στον φίλο σου;;;;;;;;
αυτός δεν έχει τίποτα... θέλω κάτι νούμερα που δεν υπάρχουν πουθενά παρά μόνο στο Discogs και βαράνε στο ψαχνό!
και με τι θα ακούω την συνδρομή στο σπετσοφάι;;Αντε να σου κάνω και μια συνδρομή στο Spetsofy να ανακαλύψεις τις χαρές της ψηφιακής αναπαραγωγής.
Εχω το Ρ3-24 με βραχιονα RB303 που αντικατεστησε τον RB301. Οπως και να το κρινεις ειναι ενα εξαιρετικο πικαπ. Οποιας τιμης κεφαλη και να του βαλω, δεν σταματα να με εκπληττει, κι ας το λενε "σανιδα" πολλοι.θυμάσαι τον φίλο που πήρε το Ρ3 χωρίς κεφαλή και με βοήθησες να του σετάρω την VM740ML;;
τα καλύτερα λόγια δεν σου είχα πει για την ηχητική του απόδοση;;
το έβγαλα και φωτογραφία γιατί μου άρεσε πολύ και σε εμφάνιση.
πανέμορφο, διακριτικό, κομψό, απέριττο..
View attachment 193448
Με 7.5 εκατομμυρια ????αν και τείνω προς την πεντακοσάρα τη Nagaoka..
Με ACS 10 κιλά + συσκευασία ,καλύτερα να πάει σ ένα Rega 3 ,ή Project, ή Thorens..και κάποιο απ αυτά που πρότειναν άλλοι εδώ μέσα.να μην το ψάξουμε καθόλου δηλαδή....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.