Κανένας δε χαλάστηκε με περισσότερη ροπή.Δε μασάει και στις ανηφόρ(ι)ες...
Μια χαρά πικαπ είναι και έχει και λιγότερο θόρυβο.
Έτσι όπως έρχεται πακέτο είναι από τις καλύτερες λύσεις στα λεφτά αυτά.
Οκ η Red δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο αλλά κάποια στιγμή πας σε καλύτερη.
Δεδομένο ότι αυτό το πλατο "σηκώνει" καλύτερες.
Μια χαρά είναι και τα παλιά αλλά δεν έχουν όλοι την.... αύλα και το χρόνο να μαστορεύουν....
Υ.Γ. Και η Oled τεχνολογία της Σονυ είναι αλλά από τη Samsung καταντησε να παίρνει τα πάνελ.
Δε μου λέει κάτι αυτό.
Η Technics πήρε κάτι και το έφτασε αλλού.
θα μπορούσα να γκρινιάζω με τις ώρες για αυτά που έχω δει (και είμαι σίγουρος) ακόμα και στο μεγάλο GAE.
πχ, την καλωδίωση που την "κόβει" στο ίδιο πλακετάκι όπως παλιά αντί να την πάει μονοκόμματη μέχρι τα rca εξόδου..
(μάλιστα άμα δεις τα καλώδια από το πλακετάκι μέχρι τα rca, θα καταλάβεις...)
αν δεις δε και την ίδια την καλωδίωση, εύκολα καταλαβαίνεις ότι ανάλογη πουλάνε και στα μαγαζιά τύπου "3345rpm"
πάρε άλλο ένα παράδειγμα απογοήτευσης παρακάτω...:
ίδια και απαράλλαχτη η πλαστικούρα που κρατάει στο εσωτερικό του βραχίονα διάφορα...
αυτά που σου δείχνω είναι από τα παλιά μοντέλα μεν, αλλά όταν η technics έβγαλε τα νέα, με μεγάλο καμάρι άπλωσε -όλα μα όλα- τα εξαρτήματα για να τα δούμε και να καμαρώσουμε μαζί της....
και ναι, είμαι 100% σίγουρος ότι είναι ίδια με πριν.
επειδή όμως δεν είμαι (εντελώς) κακοπροαίρετος με τα νέα μοντέλα, θα σου δείξω το βήμα μπροστά που έκαναν....
τουλάχιστον στα μεγάλα G & GAE.. στα μικρότερα δεν ξέρω αν ισχύει.
τα ρουλεμάν...
στα παλιά μοντέλα είναι ανοιχτού τύπου και η λειτουργία τους σε αίσθηση δεν είναι ότι καλύτερο.. είναι "τραχιά" κάπως, δεν έχουν την "βελούδινη αίσθηση" που θα έπρεπε να έχουν κατά την γνώμη μου.
κάποιοι έχουν γράψει για μινιμαλιστικό "τζόγο" λίγων μικρών του χιλιοστού.. και το λένε με καμάρι λες και είναι κάτι το τρομερό...
δες σε μεγένθυση πως είναι το ρουλεμάν και θα καταλάβεις ότι αν πας να κόψεις αυτόν τον τζόγο, το ρουλεμάν θα "φρενάρει"..
τώρα αν μου πεις, ..-και τι έγινε αν έχει λίγο τζόγο;; θα σου απαντούσα με .....κενό.....
βλέπουμε ότι οι μπίλιες έρχονται σε άμεση επαφή με τον πύρο, που είναι ένα "καρφί" στην ουσία..
φτηνή λύση αντοχής, που δεν μπορεί όμως να συναγωνιστεί εφαρμογές άλλων κατασκευαστών.
το γιατί πιστεύω να το καταλαβαίνουν όλοι όσοι ξέρουν 5 πράγματα από μηχανολογία
στα νέα μοντέλα λοιπόν διόρθωσαν το "κακό κείμενο" με ρουλεμάν κλειστού τύπου, όπου ο πύρος δεν έρχεται σε άμεση επαφή με τις μπίλιες και έτσι μπορεί να πετύχει "0" τζόγο χωρίς ..."φρένα" στην λειτουργία
έβαλαν κάτι τέτοιο:
εδώ στο συγκεκριμένο η λειτουργία είναι "σκέτο βελούδο" χωρίς να χρειαστεί να ασκηθεί ιδιαίτερη πίεση.
εν κατακλείδι για μένα είναι ακριβό το 1500C πόσο μάλλον ότι δεν είναι και "made in Japan".
θα προτιμούσα να μην έχει ενσωματωμένο phono, ούτε κεφαλή, αλλά να έχει στροβοσκόπιο, μονοκόμματη καλωδίωση και αλουμινένιο το μέσα εξάρτημα που έδειξα πιο πάνω.
μακάρι να έχει τα ρουλεμάν από τα μεγάλα αδέρφια τουλάχιστον.....