AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,402
το ifi zen έχει ρύθμιση gain ;;18 dc . και ενω το gain του είναι πιο μικρο απο του ifi zen ( 32 db με 36 db ), ακούγεται πιο δυνατά απο το ifi zen
συμφωνώ , αλλά δεν παίζει πιο δυνατά από το mf μου, πόσο μάλλον από τα άλλα δύο..Η αληθεια παντως ειναι οτι γενικα δεν θυμιζει 32 db . Ειναι αθορυβο και με καλα δυναμικα και με ΜΜ και με MC
οχι . δεν εχει για mm . για mc εχει τρεις επιλογέςτο ifi zen έχει ρύθμιση gain ;;
είναι πολύ παράξενο αυτό που λες.. (με λιγότερο gain να ακούγεται πιο δυνατά στις ίδιες ακριβώς συνθήκες)
δεν ξερω . τώρα δεν ανάβει παρόλο που έρχεται ρευμα απο τα τροφοδοτικά .Το κανει και στα δυο καναλια ?
ουτε και με αυτο δουλευειΔοκιμασε ξανα το τροφοδοτικο που ηρθε με το tonar μηπως και δουλευει σωστα.
είναι ώρα να πιάσει κολλητήρι και όλα τα σχετικά................Κάτι έχει βραχυκυκλώσει στο Tonar, κατά πάσα πιθανότητα κάποιος πυκνωτής. Είναι ώρα για σέρβις ή αλλαγή.
οι γνώσεις μου είναι μόνο για κολλήσεις . δεν ξέρω τίποτα άλλοείναι ώρα να πιάσει κολλητήρι και όλα τα σχετικά................
Δεν έχεις ξαναλλάξει εξάρτημα σε πλακέτα;;οι γνώσεις μου είναι μόνο για κολλήσεις . δεν ξέρω τίποτα άλλο
οχι . να στο στείλω ;Δεν έχεις ξαναλλάξει εξάρτημα σε πλακέτα;;
αν πιστεύεις ότι ακόμα και με βοήθεια από εδώ δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις τους πυκνωτές, στείλτο.οχι . να στο στείλω ;
κουρεμένη βελόνα;παίδες, τι παρατηρείτε εδώ;;
(εσύ AUDIOLYTIC , σιωπή..)
View attachment 210340
View attachment 210341
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.