Το chat του δικάναλου

18 dc . και ενω το gain του είναι πιο μικρο απο του ifi zen ( 32 db με 36 db ), ακούγεται πιο δυνατά απο το ifi zen
το ifi zen έχει ρύθμιση gain ;;
είναι πολύ παράξενο αυτό που λες.. (με λιγότερο gain να ακούγεται πιο δυνατά στις ίδιες ακριβώς συνθήκες)

Η αληθεια παντως ειναι οτι γενικα δεν θυμιζει 32 db . Ειναι αθορυβο και με καλα δυναμικα και με ΜΜ και με MC

Η αληθεια παντως ειναι οτι γενικα δεν θυμιζει 32 db . Ειναι αθορυβο και με καλα δυναμικα και με ΜΜ και με MC
συμφωνώ , αλλά δεν παίζει πιο δυνατά από το mf μου, πόσο μάλλον από τα άλλα δύο..
το mf δεν θυμάμαι τι gain έχει, πολύ υψηλότερο δεν νομίζω να είναι.
μήπως θυμάσαι την διαφορά σε αυτόν τον τομέα μεταξύ του dc με το ac ;;
μήπως το dc παίζει πιο δυνατά από το ac ;;

το ifi zen έχει ρύθμιση gain ;;
είναι πολύ παράξενο αυτό που λες.. (με λιγότερο gain να ακούγεται πιο δυνατά στις ίδιες ακριβώς συνθήκες)
οχι . δεν εχει για mm . για mc εχει τρεις επιλογές

Αυτά είναι..!!
Σπάνιο μοντέλο το ΜΚ3 DS

Κάποια όπως το ΜΚ4 δεν σκάσανε μύτη έξω από την Ιαπωνία.

Βλέπω την τιμή σε € και γελάω (ή κλαίω)
207,95€ εκεί όταν εδώ ζητάνε και χιλιάρικο όπως μου είπε φίλος που ψάχνει δειλά δειλά ένα...

Το κανει και στα δυο καναλια ?
δεν ξερω . τώρα δεν ανάβει παρόλο που έρχεται ρευμα απο τα τροφοδοτικά .
το ρυθμιζόμενο LM 317 όταν δεν ειναι συνδεμένο το τοναρ ανοίγει κανονιά . μολις το συνδεσω στο τοναρ δεν ανοιγει , η αν ειναι ανοικτο κλείνει

οχι . να στο στείλω ;
αν πιστεύεις ότι ακόμα και με βοήθεια από εδώ δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις τους πυκνωτές, στείλτο.
μαζί με το τροφοδοτικό του εργοστασίου, αλλά και το εξτρά δικό σου για να τα τσεκάρω και να τα ακούσω.
υπάρχει ΚΤΕΛ από Χαλκιδική προς Αθήνα κατευθείαν, ή μόνο από Θεσσαλονίκη;;
ρωτάω για να μην μπλέκουμε με το ταχυδρομείο...

σου στέλνω πμ με την διεύθυνσή μου..

• Like
Reactions: aoratos
Παιδιά σας υπενθυμίζω ότι σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2023.

Όσοι δεν το έχετε προσέξει ρίξτε μια ματιά στο σχετικό νήμα.

Και παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

• Like
Reactions: mparaxir and vlad66