Επειδή δεν έχω ακούσει κανέναν από τους δυο , εννοείς ότι είναι καλοί ή κακοί?Οπως;Ελπιζω μονο να μην εννοεις Tsakiridis η Cayin.
Επειδή δεν έχω ακούσει κανέναν από τους δυο , εννοείς ότι είναι καλοί ή κακοί?Οπως;Ελπιζω μονο να μην εννοεις Tsakiridis η Cayin.
Κακοι.Περα απο το ηχητικο και γνωριζοντας οτι θα προκαλεσω αντιδρασεις,οι Tsakiridis εχουν μετρια αξιοπιστια.Οσο για τους Cayin,κρινοντας απο εναν παλαιοτερο αντιπροσωπο,πωλουνται πανακριβα στην Ελλαδα,εδω που μας ενδιαφερει,δηλαδη.Επειδή δεν έχω ακούσει κανέναν από τους δυο , εννοείς ότι είναι καλοί ή κακοί?
Κακοι.Περα απο το ηχητικο και γνωριζοντας οτι θα προκαλεσω αντιδρασεις,οι Tsakiridis εχουν μετρια αξιοπιστια.Οσο για τους Cayin,κρινοντας απο εναν παλαιοτερο αντιπροσωπο,πωλουνται πανακριβα στην Ελλαδα,εδω που μας ενδιαφερει,δηλαδη.
Για να μην υπαρξει παρεξηγηση τονιζω το"παλαιοτερος αντιπροσωπος" του οποιου το ποσοστο κερδους ειχα πληροφορηθει απο τον ιδιο(ευτυχως,καθιστος!Δεν θα το έλεγα καθώς είναι φτηνότεροι από τη Γερμανία π.χ.
Μάλλον έχεις στο μυαλό σου λαμπάτους ενισχυτές προηγούμενων δεκαετιών που είχαν άλλου τύπου προσέγγιση στον ήχο.Οπως;Ελπιζω μονο να μην εννοεις Tsakiridis η Cayin.
Αν εννοεις λαμπατο σε ταξη Α, δεν ισχυει.Δεν ισχυει οχι γιατι η λαμπα δε μπορει να βγαλει σωστο χαμηλο αλλα γιατι πολλοι σχεδιαστες προτιμουν το "μπουγιο" στο χαμηλο απο την ποιοτητα του.Εξαιρω το θεμα της οδηγησης.
Αν εννοεις λαμπατο σε ταξη Α, δεν ισχυει.Δεν ισχυει οχι γιατι η λαμπα δε μπορει να βγαλει σωστο χαμηλο αλλα γιατι πολλοι σχεδιαστες προτιμουν το "μπουγιο" στο χαμηλο απο την ποιοτητα του.Εξαιρω το θεμα της οδηγησης.
Δεν τον εχω ακουσει ομως επειδη διαβασα την παρουσιαση στο link,το warm reproduction που αναφερει η εταιρια, ειναι κρισιμος ανασταλτικος παραγοντας.Μειονεκτημα για μενα που ακουω ροκ.Οσο για το επισης αναφερομενο απο την εταιρια musicality,αυτος ειναι ο πιο ισοπεδωτικος και παρεξηγησιμος ορος,απο μερους μου.36 χρονια τον ακουω και τον διαβαζω και εχω κατασταλαξει οτι υποδηλωνει ενα μηχανημα με αδυναμια-ες που ομως ειναι... μουσικο!Συγχωροχαρτι λοιπον.Μάλλον έχεις στο μυαλό σου λαμπάτους ενισχυτές προηγούμενων δεκαετιών που είχαν άλλου τύπου προσέγγιση στον ήχο.
Φαντάζομαι πως δεν έχεις ακούσει κάτι σαν τον Suara της Lab12 ή παρόμοιας φιλοσοφίας ενισχυτές από άλλες εταιρείες.
Ανεφερα πιο πριν οτι δεν ειναι ολοι οι λαμπατοι ιδιοι.Οσο για τα ATC,ελπιζω να τα "ταιζεις" με μεγαλη ισχυ για να αποδωσουν σωστα.Ευκολο φορτιο μεν,σαν τα παλια Sonus Faber δε.Αυτη ειναι η προτροπη της ATC και οχι η δικη μου.Εγώ τα ATC με λάμπα τα οδηγώ και "μπούγιο" δεν έχει σε καμία περίπτωση
Είναι τόσο αυστηρά τα ATC που δεν θα το άντεχες.
Υποθέσεις αγαπητέ...Δεν τον εχω ακουσει ομως επειδη διαβασα την παρουσιαση στο link,το warm reproduction που αναφερει η εταιρια, ειναι κρισιμος ανασταλτικος παραγοντας.Μειονεκτημα για μενα που ακουω ροκ.Οσο για το επισης αναφερομενο απο την εταιρια musicality,αυτος ειναι ο πιο ισοπεδωτικος και παρεξηγησιμος ορος,απο μερους μου.36 χρονια τον ακουω και τον διαβαζω και εχω κατασταλαξει οτι υποδηλωνει ενα μηχανημα με αδυναμια-ες που ομως ειναι... μουσικο!Συγχωροχαρτι λοιπον.
Ανεφερα πιο πριν οτι δεν ειναι ολοι οι λαμπατοι ιδιοι.Οσο για τα ATC,ελπιζω να τα "ταιζεις" με μεγαλη ισχυ για να αποδωσουν σωστα.Ευκολο φορτιο μεν,σαν τα παλια Sonus Faber δε.Αυτη ειναι η προτροπη της ATC και οχι η δικη μου.
Το warm reproduction το αναφερει η Lab 12.Δεν το υποθετω εγω.https://www.lab12.gr/product/suara/# Οσο για τη μουσικοτητα,εντος η εκτος εισαγωγικων,η ιδια σκηνη εχει επαναληφθει πολλες φορες σε demo rooms οταν ειτε πηγαινα κοντα στο τουιτερ για να διαπιστωσω αν οντως λειτουργουσε ειτε οταν το γουφερ αποκτουσε..."ουρα"!Οταν το παρατηρουσα,η απαντηση του αντιπροσωπου ηταν παντοτε η ιδια-Μα το μηχανημα ειναι μουσικο,κυριε!Υποθέσεις αγαπητέ...
Μιλάς για κάτι που διαβάζεις από την σελίδα της εταιρείας ενώ εγώ το έχω ακούσει διεξοδικά.Το warm reproduction το αναφερει η Lab 12.Δεν το υποθετω εγω.https://www.lab12.gr/product/suara/# Οσο για τη μουσικοτητα,εντος η εκτος εισαγωγικων,η ιδια σκηνη εχει επαναληφθει πολλες φορες σε demo rooms οταν ειτε πηγαινα κοντα στο τουιτερ για να διαπιστωσω αν οντως λειτουργουσε ειτε οταν το γουφερ αποκτουσε..."ουρα"!Οταν το παρατηρουσα,η απαντηση του αντιπροσωπου ηταν παντοτε η ιδια-Μα το μηχανημα ειναι μουσικο,κυριε!
Το γεγονος ειναι οτι τα ATC ειναι πολυ αναισθητα αρα ισχυς η οποια δεν ειναι αναγκη να ειναι σε ταξη Δ(τους οποιους δεν "τσουβαλιαζω") αλλα μπορει να ειναι καλλιστα σε Α η ΑΒ αρκει να ειναι...ισχυς.Φυσικά και όχι.
Έχοντας ακούσει τα ATC με δεκάδες ενισχυτές, αυτό που ζητάνε είναι ποιοτικά και όχι πολλά watt.
Πιο καλά θα παίξουν με έναν καλοστημένο ενισχυτή 2x50 σε τάξη Α παρά με κάποιον σε τάξη Δ/Τ/ICE/whatever στα 2x500.
Ευχομαι να εχεις δικαιο εσυ και οχι η εταιρια.Χαρα μου.Μιλάς για κάτι που διαβάζεις από την σελίδα της εταιρείας ενώ εγώ το έχω ακούσει διεξοδικά.
Το warm είναι υποκειμενικό...Δεν τον εχω ακουσει ομως επειδη διαβασα την παρουσιαση στο link,το warm reproduction που αναφερει η εταιρια, ειναι κρισιμος ανασταλτικος παραγοντας.Μειονεκτημα για μενα που ακουω ροκ.Οσο για το επισης αναφερομενο απο την εταιρια musicality,αυτος ειναι ο πιο ισοπεδωτικος και παρεξηγησιμος ορος,απο μερους μου.36 χρονια τον ακουω και τον διαβαζω και εχω κατασταλαξει οτι υποδηλωνει ενα μηχανημα με αδυναμια-ες που ομως ειναι... μουσικο!Συγχωροχαρτι λοιπον.
Είναι στα 83db.Το γεγονος ειναι οτι τα ATC ειναι πολυ αναισθητα αρα ισχυς η οποια δεν ειναι αναγκη να ειναι σε ταξη Δ(τους οποιους δεν "τσουβαλιαζω") αλλα μπορει να ειναι καλλιστα σε Α η ΑΒ αρκει να ειναι...ισχυς.
Αα.. καλά.....και τι να το κάνωμεν τέτοιο ηχείο??Για πάρτι δεν είναι σε καμία περίπτωση![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.