AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,416
Δεν διερωτηθηκες ποτε γιατι η βελονα που ειναι απο διαμαντι φθειρεται πιο γρηγορα απο τον πλαστικο δισκο ;
Δεν διερωτηθηκες ποτε γιατι η βελονα που ειναι απο διαμαντι φθειρεται πιο γρηγορα απο τον πλαστικο δισκο ;
Στον 1.5 χρονο θα θελεις 100 - 300 ευρω δηλαδη για να βαλεις μια πολυ καλη βελονα.Αν πουμε υποθετικα οτι ενας δισκος εχει μουσικη και στις δυο πλευρες , μια ωρα (που δεν εχει) , και εχουμε 1000 δισκους που θα τους ακουσουμε ολους απο μια φορα, και η ζωη μιας βελονας ειναι 1000 ωρες (προτου αρχισει να κανει ζημια στο δισκο) , τοτε στις 1000 ωρες θα την αλλαξουμε, και ο καθε δισκος επαιξε μονο μια φορα . Αν ακουμε 2 ωρες την ημερα , θα χρειαστουν 500 μερες για να γινουν αυτα.
Πολλά είναι;Στον 1.5 χρονο θα θελεις 100 - 300 ευρω δηλαδη για να βαλεις μια πολυ καλη βελονα.
Οχι πολλα. Υπαρχει κατι αλλο που χρειαζεται να κανεις?Πολλά είναι;
Ισως πιο κατω, ισως πιο πανω , μεχρι και πολυ πιο πανω.Στον 1.5 χρονο θα θελεις 100 - 300 ευρω δηλαδη για να βαλεις μια πολυ καλη βελονα.
Προσεκτικη χρηση και καθαρισμο δισκων και βελονας.Οχι πολλα. Υπαρχει κατι αλλο που χρειαζεται να κανεις?
Πολυ νεαρος "ακουγεσαι" ?αν και ποτε δεν εχω ακουσει πικαπ απο κοντα .................
Ειμαι στην 3η δεκαετια απλως ξεκινησα αργαΠολυ νεαρος "ακουγεσαι" ?
Να φροντίζεις οι δίσκοι σου να είναι καθαροί, όπως και η βελόνα. τίποτα άλλο.Οχι πολλα. Υπαρχει κατι αλλο που χρειαζεται να κανεις?
Να φροντίζεις οι δίσκοι σου να είναι καθαροί, όπως και η βελόνα. τίποτα άλλο.
Την μάνα και τον πατέρα..Και όταν αναφέρεστε οι αναλογικαριοι σε ρυθμίσεις στο forum, τι είδους ρυθμίσεις εννοείτε ;
Εξαρτάται από το πικάπ. Τα εισαγωγικά έχουν έτοιμη κεφαλή μονταρισμένη από το εργοστάσιο. Εκεί χρειάζεται μόνο να ρυθμίσεις το βάρος ανάγνωσης. Τα πιο ποιοτικά θέλουν λίγη δουλειά και προσοχή, αλλά δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο, και κυρίως: είναι μια δουλειά που την κάνεις μόνο μια φορά, όταν αλλάζεις κεφαλή.Και όταν αναφέρεστε οι αναλογικαριοι σε ρυθμίσεις στο forum, τι είδους ρυθμίσεις εννοείτε ;
Και όταν αναφέρεστε οι αναλογικαριοι σε ρυθμίσεις στο forum, τι είδους ρυθμίσεις εννοείτε ;
Στα εισαγωγικά με την έτοιμη κεφαλή εκτός από αυτό που είπε ο Κώστας , φροντίζουμε το πικάπ να "κάτσει" ευθύγραμμα εκεί που θα το ακουμπήσουμε..Εξαρτάται από το πικάπ. Τα εισαγωγικά έχουν έτοιμη κεφαλή μονταρισμένη από το εργοστάσιο. Εκεί χρειάζεται μόνο να ρυθμίσεις το βάρος ανάγνωσης. Τα πιο ποιοτικά θέλουν λίγη δουλειά και προσοχή, αλλά δεν είναι τίποτα ακατόρθωτο, και κυρίως: είναι μια δουλειά που την κάνεις μόνο μια φορά, όταν αλλάζεις κεφαλή.
Αν είσαι Αθήνα έχεις λυμένο το πρόβλημα σου.Και όταν αναφέρεστε οι αναλογικαριοι σε ρυθμίσεις στο forum, τι είδους ρυθμίσεις εννοείτε ;
Αν είσαι Αθήνα έχεις λυμένο το πρόβλημα σου.
Ή θα πας σε ένα σπίτι το πικάπ ή θα έρθει κάποιος στο δικό σου, θα βρεθεί η άκρη.
Αν είσαι μακρυά απλά θα φας πολύ ώρα στα τηλέφωνα.
Πάρτο εσύ και...μην σε μέλει!
(Υπόψη η ότι προσωπικά, σε καμμία των περιπτώσεων δεν θα έπαιρνα πικάπ αν ήμουν στην θέση σου.Το δικό μου καθεται στο ραφι,ουτε και γω ξερω ποσα χρονια.)
Η τιμή εξαρτάται απο τους δίσκους, την κατάσταση κλπ. Μπορεί σε ένα χρόνο να δεις τους ίδιους δίσκους για 10 ευρώ.Δεν το σκέφτομαι άμεσα . Καταλαβαίνω ότι θέλει φροντίδα το σπορ και είναι ακριβό να κανεις συλλογή σήμερα γιατί βλέπω κάτι δίσκους 100+ ευρώ σε τραγούδια που ακούω ήδη από streaming .
Όμως έχει μπει στο μυαλό μου ότι θα μου αρέσει … Τωρα έχω άλλες προτεραιότητες και το σύστημα που έχω μου δίνει ικανοποίηση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.