AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,415
Rega Planar 2 & NAGAOKA MP-150Τι θα επαιρνε σε πικαπ μεχρι 1000 χιλ?
Rega Planar 2 & NAGAOKA MP-150Τι θα επαιρνε σε πικαπ μεχρι 1000 χιλ?
Αν "ξαναγεννηθηκε" και βγαζει τετοια , ας εμενε εκει που ητανΘα σας την σπάσω λίγο αλλά.....έχετε δει στο Facebook αυτή την ανάρτηση?
Απάτη ή η sansui ξαναγεννήθηκε??
Ουτε η ΜΡ-150 κατα τη γνωμη μου.Και εγώ, δεν νομίζω ότι μέχρι τα 1000€ έχει αντίπαλο η Rega.
Η συζητηση μπορει να ερθει στο παρον. Τι θα επαιρνε τωρα καποιος απο cd player affordable (εως 1χιλ το κομματι)? Σε transport υπαρχουν τα Cambridge audio cxc, audiolab 6000/7000cdt, roksan attessa cd που θεωρουνται καλα.
Αυτο μαλλον δε θα το μαθουμε ποτε ισως γιατι δεν το γνωριζουν και οι ιδιες οι εταιριες.Η διαθεσιμοτητα παιζει κρισιμο ρολο κι ετσι η καθε εταιρια προσπαθει να βολευτει με το μηχανισμο που θα βρει σε καταλληλες ποσοτητες ειτε ειναι Philips Pro ειτε VRDS ειτε DVS κλπ.Πάντως αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι ότι τα CD-rom από κομπιούτερ ,εμείς οι παλιοί ναι μεν τα είχαμε για κλωτσιές, αλλά κάπου κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι είναι πολύ καλύτερα από τους γ@μαουα οδηγούς cd γιατί με το καταλληλο λογισμικο καναν καλυτερη δουλειά ένεκα ταχύτητας διαβάσματος.
Διαβάζω κάθε μέρα , αλλά έχω άλλες ασχολίες αυτό το διάστημα...Όχι, τον έκανα summon, θα έρθει όπου νάναι.
Βέβαια Nagaoka δεν έχω ακούσει για να ξέρω αν είναι ή όχι καλύτερη από τις AT, αλλά στα λεφτά τους οι ΑΤ μου φάνηκαν πολύ καλές.
Εδώ πχ στο διάλειμμα κάναμε "κόντρα" με συνάδερφο, τα ηχεία μας...
Περισσότερα το βράδυ στο αντίστοιχο νήμα.....
πούλησέ μου τα 2 earfun σου και αγόρασε το HUA/DEVΆμα είχα αυτό, θα σας εξηγούσα το όνειρο
HUAWEI Sound Joy - HUAWEI Ελλάς
Το φορητό ηχείο HUAWEI Sound Joy διαθέτει συμπαγή σχεδίαση και 3D υφασμάτινο περίβλημα. Η Devialet 4ων μονάδων συσκευή προσφέρει εξαιρετικό ήχο. Διαθέτει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 26 ώρες και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 40 W.consumer.huawei.com
Αλλά δεν με παίρνει για το 7ο bt speaker , γιατί θα σφαχτουμε με την ...στεφανοσον (γνήσια σουηδεζα από τον νόμο Λασιθίου )![]()
Για CD player με δικό του DAC και αναλογικό στάδιο εξόδου.
Περίπου στο χιλιάρικο είναι το CD60 της Marantz. Αν θεωρήσουμε αυτό ως το άνω άκρο του χρηματικού ορίου που παίζει καλά.
Για πιο κάτω, σίγουρα θα ακούσεις κάτιαξιοπρεπέςεπαρκές αλλά όχι κάτι που θα σε κάνει να πεις wow, ότι βρήκες θησαυρό.
Υποθέτω ότι κάπου εκεί στα 1000 και κάτι μαζί με έναν ενισχυτή αντίστοιχο - ομόσταυλο ίσως κάποιο Model 60 μελλοντικό - κάτι γίνεται, αρχίζεις και ξύνεις την επιφάνεια του καλού ήχου.
θα περιμένω το CD50n πάντως εγώ προσωπικά να ακούσω που θα είναι πιο πάνω από αυτό το ποσό, κρίνοντας από την ονοματοδοσία ο αντίστοιχος ενισχυτής Model 50 θα είναι πλήρως αναλογικός, ενώ το SACD30n ξεφεύγει αρκετά μαζί με τον Model 30.
Νομίζω όταν πας να αγοράσεις ένα hi fi άνω των 2-2.5κ πρέπει να πεις Ουαου αλλιώς πέταξες τα λεφτά σου .
Βάζω από τώρα στοίχημα ότι το Sony δεν είχε καμία τύχη από τις πρώτες νότες.![]()
Νομίζω ότι δεν έχεις παρακολουθήσει την αύξηση των τιμών τα τελευταία χρόνια.
2-2.5Κ αρκούν για να πεις ότι ακούς ΟΚ. Όχι για κάτι περισσότερο.
Ναι οι τιμές καταλόγου είναι στο θεό . Ειδικά αν παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τιμών . Πρέπει να κυνηγάς εκπτώσεις και ευκαιρίες . Παρόλα αυτά το λεω για κάποιον που δεν είχε εμπειρία πριν ιδιαίτερη με high end συστήματα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.