Το chat του δικάναλου

Θα σας την σπάσω λίγο αλλά.....έχετε δει στο Facebook αυτή την ανάρτηση?
Απάτη ή η sansui ξαναγεννήθηκε??
Αν "ξαναγεννηθηκε" και βγαζει τετοια , ας εμενε εκει που ηταν :ROFLMAO:

• Haha
  • Like
Reactions: Dim.AR and mdvq
Η συζητηση μπορει να ερθει στο παρον. Τι θα επαιρνε τωρα καποιος απο cd player affordable (εως 1χιλ το κομματι)? Σε transport υπαρχουν τα Cambridge audio cxc, audiolab 6000/7000cdt, roksan attessa cd που θεωρουνται καλα.

Για CD player με δικό του DAC και αναλογικό στάδιο εξόδου.
Περίπου στο χιλιάρικο είναι το CD60 της Marantz. Αν θεωρήσουμε αυτό ως το άνω άκρο του χρηματικού ορίου που παίζει καλά.
Για πιο κάτω, σίγουρα θα ακούσεις κάτι αξιοπρεπές επαρκές αλλά όχι κάτι που θα σε κάνει να πεις wow, ότι βρήκες θησαυρό.

Υποθέτω ότι κάπου εκεί στα 1000 και κάτι μαζί με έναν ενισχυτή αντίστοιχο - ομόσταυλο ίσως κάποιο Model 60 μελλοντικό - κάτι γίνεται, αρχίζεις και ξύνεις την επιφάνεια του καλού ήχου.

θα περιμένω το CD50n πάντως εγώ προσωπικά να ακούσω που θα είναι πιο πάνω από αυτό το ποσό, κρίνοντας από την ονοματοδοσία ο αντίστοιχος ενισχυτής Model 50 θα είναι πλήρως αναλογικός, ενώ το SACD30n ξεφεύγει αρκετά μαζί με τον Model 30.

Πάντως αυτό που μπορώ να αναφέρω είναι ότι τα CD-rom από κομπιούτερ ,εμείς οι παλιοί ναι μεν τα είχαμε για κλωτσιές, αλλά κάπου κάποτε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι είναι πολύ καλύτερα από τους γ@μαουα οδηγούς cd γιατί με το καταλληλο λογισμικο καναν καλυτερη δουλειά ένεκα ταχύτητας διαβάσματος.
Αυτο μαλλον δε θα το μαθουμε ποτε ισως γιατι δεν το γνωριζουν και οι ιδιες οι εταιριες.Η διαθεσιμοτητα παιζει κρισιμο ρολο κι ετσι η καθε εταιρια προσπαθει να βολευτει με το μηχανισμο που θα βρει σε καταλληλες ποσοτητες ειτε ειναι Philips Pro ειτε VRDS ειτε DVS κλπ.

Όχι, τον έκανα summon, θα έρθει όπου νάναι. :ROFLMAO:
Βέβαια Nagaoka δεν έχω ακούσει για να ξέρω αν είναι ή όχι καλύτερη από τις AT, αλλά στα λεφτά τους οι ΑΤ μου φάνηκαν πολύ καλές.
Διαβάζω κάθε μέρα , αλλά έχω άλλες ασχολίες αυτό το διάστημα...

IMG_20230713_190848.jpg
Εδώ πχ στο διάλειμμα κάναμε "κόντρα" με συνάδερφο, τα ηχεία μας... :ROFLMAO:

Περισσότερα το βράδυ στο αντίστοιχο νήμα.....

• Like
Reactions: Pleo
Εδώ πχ στο διάλειμμα κάναμε "κόντρα" με συνάδερφο, τα ηχεία μας... :ROFLMAO:

Περισσότερα το βράδυ στο αντίστοιχο νήμα.....

Βάζω από τώρα στοίχημα ότι το Sony δεν είχε καμία τύχη από τις πρώτες νότες. :p

Άμα είχα αυτό, θα σας εξηγούσα το όνειρο :D

Αλλά δεν με παίρνει για το 7ο bt speaker , γιατί θα σφαχτουμε με την ...στεφανοσον (γνήσια σουηδεζα από τον νόμο Λασιθίου ) :ROFLMAO:

Last edited:
  • Haha
Reactions: vlad66
Άμα είχα αυτό, θα σας εξηγούσα το όνειρο :D

Αλλά δεν με παίρνει για το 7ο bt speaker , γιατί θα σφαχτουμε με την ...στεφανοσον (γνήσια σουηδεζα από τον νόμο Λασιθίου ) :ROFLMAO:
πούλησέ μου τα 2 earfun σου και αγόρασε το HUA/DEV
ή μάλλον το ένα earfun σου γιατί αύριο θα πάω να αγοράσω ένα από εδώ για να ακούω στέρεο ήχο στο χωριό...

Για CD player με δικό του DAC και αναλογικό στάδιο εξόδου.
Περίπου στο χιλιάρικο είναι το CD60 της Marantz. Αν θεωρήσουμε αυτό ως το άνω άκρο του χρηματικού ορίου που παίζει καλά.
Για πιο κάτω, σίγουρα θα ακούσεις κάτι αξιοπρεπές επαρκές αλλά όχι κάτι που θα σε κάνει να πεις wow, ότι βρήκες θησαυρό.

Υποθέτω ότι κάπου εκεί στα 1000 και κάτι μαζί με έναν ενισχυτή αντίστοιχο - ομόσταυλο ίσως κάποιο Model 60 μελλοντικό - κάτι γίνεται, αρχίζεις και ξύνεις την επιφάνεια του καλού ήχου.

θα περιμένω το CD50n πάντως εγώ προσωπικά να ακούσω που θα είναι πιο πάνω από αυτό το ποσό, κρίνοντας από την ονοματοδοσία ο αντίστοιχος ενισχυτής Model 50 θα είναι πλήρως αναλογικός, ενώ το SACD30n ξεφεύγει αρκετά μαζί με τον Model 30.

Νομίζω όταν πας να αγοράσεις ένα hi fi άνω των 2-2.5κ πρέπει να πεις Ουαου αλλιώς πέταξες τα λεφτά σου .

Εγώ όταν άκουσα τον attessa μου έκανε εντύπωση γι αυτό τον πήρα . Πήγαινα για κάτι φτηνότερο . Το ίδιο και τα Elac carina όταν πήγα σε ενα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (Άγιος αυτός ο άνθρωπος ) που μου τα έβαλε να τα ακούσω :) . Τελικά δεν μπορούσα να τα αγοράσω εκείνη την περίοδο αλλά ότι και να άκουσα έως 1500 μου άρεσαν περισσότερο . Τώρα η πηγή είναι το «αδύνατο» σημείο μου αν και έχω βάλει καλώδια τροφοδοτικά κλπ και τα βοήθησα. Θεωρώ ότι έχει να δώσει ακόμα πολλά το σύστημα

Νομίζω όταν πας να αγοράσεις ένα hi fi άνω των 2-2.5κ πρέπει να πεις Ουαου αλλιώς πέταξες τα λεφτά σου .

Νομίζω ότι δεν έχεις παρακολουθήσει την αύξηση των τιμών τα τελευταία χρόνια.

2-2.5Κ αρκούν για να πεις ότι ακούς ΟΚ. Όχι για κάτι περισσότερο.

Νομίζω ότι δεν έχεις παρακολουθήσει την αύξηση των τιμών τα τελευταία χρόνια.

2-2.5Κ αρκούν για να πεις ότι ακούς ΟΚ. Όχι για κάτι περισσότερο.

Ναι οι τιμές καταλόγου είναι στο θεό . Ειδικά αν παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τιμών . Πρέπει να κυνηγάς εκπτώσεις και ευκαιρίες . Παρόλα αυτά το λεω για κάποιον που δεν είχε εμπειρία πριν ιδιαίτερη με high end συστήματα.

Ναι οι τιμές καταλόγου είναι στο θεό . Ειδικά αν παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τιμών . Πρέπει να κυνηγάς εκπτώσεις και ευκαιρίες . Παρόλα αυτά το λεω για κάποιον που δεν είχε εμπειρία πριν ιδιαίτερη με high end συστήματα.

Χίλια ευρώ τα ηχεία άλλα τόσα ο ενισχυτής και πεντακόσια η πηγή=2500 είναι το απόλυτο μίνιμουμ. Και όλως τυχαίως κάπου εκεί είναι και το μινιμουμ στο πολυκάναλο.
Και υπάρχουν πολλοί που θα σου πουν ότι κάτι τέτοιο δεν καλύπτει τις απαιτήσεις τους, χωρίς αυτές να είναι ιδιαίτερα ψηλές.
Το διπλάσιο από αυτά το πιάνεις εύκολα αν θέλεις κάτι παραπάνω (δικαιολογημένα).