Το chat του δικάναλου

Audio Spectrum Xanadu... το καλύτερο ηχείο που βγήκε απο την εταιρία. λόγια του ίδιου του Γ.Π.
ακόμα τα θυμάμαι στον πάγκο του παλιού εργοστασίου...

Συμφωνώ Vlad ότι έπαιζε πολύ καλά ,αλλά το καλύτερο της A.S για μένα ήταν με διαφορά το Aeolos το 1 ....

Απ τα πολύ αδικημένα ηχεία,έπρεπε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό ,αν είχε σωστή προώθηση.

Η διαφορά του απ τα άλλα μεγάλα είναι ότι δεν 'τσίμπαγε' και είχε μια ομοιογένεια που σόκαρε ειδικά σε σχέση με τις ναυαρχίδες.

Αεράτο ηχείο,με μεγάλα σώματα και προς την ....αναλυτική πλευρά του neutral,αν θυμάσαι σου πρότεινα να ανοίξεις ένα θέμα με τις 50 'αποχρώσεις' του ...neutral.
Αν ξανα γεννηθεί η εταιρεία,θα ήθελα να ξεκινούσε από εκεί...για μένα ηχείο αναφοράς,που δεν μπόρεσα να τ αποκτήσω.

Έφτασε σήμερα

s-l1600.jpg

Αγοράσθηκε ως γουρούνι στο σακί από το ebay με διψήφιο τίμημα. Ο πωλητής (λέει ότι) δεν έχει πικαπ για να τη δοκιμάσει και την πούλησε ως ελαττωματική. Αυριο έχει δοκιμή (σήμερα δεν προλαβαινω)

https://www.jico-stylus.com/product/dt-z1s-sas-s/

Απ τις καλύτερες ΜΜ και πάνω σε L75 ,αλλά ανέβηκε πάρα πολύ η SAS....αλλά και πάλι παίζει με την απλή.

Για να μην ανοίγω θέμα,μια και ειναι ήσσονος σημασίας,αν ξέρει κανείς...
Πήρα ένα δέκτη από συμφορουμιτη μας και εχω το εξής θεματάκι
Όταν βάζω ένα σταθμο που έχει rds στην μνήμη, αυτός δεν σκρολαρει και μένει στη λέξη που έδειχνε όταν τον αποθήκευσα.
Όταν τον συντονίσεις χειροκίνητα, κανένα πρόβλημα.
Έχει κανα κόλπο που δεν το ξέρω?
το εκανε αυτο σε ενα αυτοκινητο που ειχα

Συμφωνώ Vlad ότι έπαιζε πολύ καλά ,αλλά το καλύτερο της A.S για μένα ήταν με διαφορά το Aeolos το 1 ....

Απ τα πολύ αδικημένα ηχεία,έπρεπε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό ,αν είχε σωστή προώθηση.

Πώς να προωθηθεί, όταν δεν μπορούσε η εταιρία να ανταποκριθεί στον όγκο παραγγελιών και στο ρυθμό παραγωγής που τους ζητούσαν?

Από συνέντευξη του κατασκευαστη όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία της AS με την TDL.

το εκανε αυτο σε ενα αυτοκινητο που ειχα
Μικρο το κακο....απλα σε κανα δυο σταθμους που αναφερουν τιτλο τραγουδιου και καλλιτεχνη, ειναι χρησιμο.
Το συντονιζεις χειροκινητα και ληγει το θεμα.

Ω ρε αετόπουλο, βλέπεις τόσο μακριά;
Εγώ για να δω τι γράφει το RDS στον δέκτη μου πρέπει να πάρω τηλεσκόπιο.

Μικρο το κακο....απλα σε κανα δυο σταθμους που αναφερουν τιτλο τραγουδιου και καλλιτεχνη, ειναι χρησιμο.
Το συντονιζεις χειροκινητα και ληγει το θεμα.

έβαλα ένα ραδιοcd sony στο αμαξακι της κόρης μου πριν μήνες και είδα ότι είναι ΚΑΙ βολτόμετρο!
πατάς το πλήκτρο dspl και σου λέει ΒΑΤΤ με την τάση που έχει στους πόλους η μπαταρία.
ότι πιο χρήσιμο! μόνο αυτό θα κοίταγα...

Η διαφορά του απ τα άλλα μεγάλα είναι ότι δεν 'τσίμπαγε' και είχε μια ομοιογένεια που σόκαρε ειδικά σε σχέση με τις ναυαρχίδες.

Αεράτο ηχείο,με μεγάλα σώματα και προς την ....αναλυτική πλευρά του neutral,αν θυμάσαι σου πρότεινα να ανοίξεις ένα θέμα με τις 50 'αποχρώσεις' του ...neutral.
Αν ξανα γεννηθεί η εταιρεία,θα ήθελα να ξεκινούσε από εκεί...για μένα ηχείο αναφοράς,που δεν μπόρεσα να τ αποκτήσω.

το 1 ή το V2 ;;
και για κείνο μου είχε πει τα καλύτερα.
απο ομοιογένεια όλα τα AS μέχρι και τον Ορφέα ήταν υποδειγματικά κατά την γνώμη μου.

το 1 ή το V2 ;;
και για κείνο μου είχε πει τα καλύτερα.
απο ομοιογένεια όλα τα AS μέχρι και τον Ορφέα ήταν υποδειγματικά κατά την γνώμη μου.

Να αντεχανε και τα τουιτερ τους ,τι καλα που θα ηταν!!!
Και αυτο το λεω , πλεον, μετα λογου γνωσεως.
Επιβεβαιωμενο απο μαστορα ,για το λογο που τηγανιζοντουσαν!!!

έχω την εντύπωση ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το μικρό των 3γρ που έχω.
ζύγισέ το και πες μου αν είναι 2 ή 3γρ.
αυτό που εξογκώνεται στο κέντρο θέλει λίγο τρίψιμο όπως είπα πιο πάνω. αλλά να μην το παρακάνεις.

Δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά :blush:
Και η κλασική Ortofon που έχω, ξεκινάει απο τα 1,25γρ και πάνω.

Να αντεχανε και τα τουιτερ τους ,τι καλα που θα ηταν!!!
Και αυτο το λεω , πλεον, μετα λογου γνωσεως.
Επιβεβαιωμενο απο μαστορα ,για το λογο που τηγανιζοντουσαν!!!

μάστορας στα πάρτυ είσουν εσύ είμαι σίγουρος...:flipout:
και τα πάρτυ ως γνωστόν, τηγανίζουν μεγάφωνα..:flipout:

έβαλα ένα ραδιοcd sony στο αμαξακι της κόρης μου πριν μήνες και είδα ότι είναι ΚΑΙ βολτόμετρο!
πατάς το πλήκτρο dspl και σου λέει ΒΑΤΤ με την τάση που έχει στους πόλους η μπαταρία.
ότι πιο χρήσιμο! μόνο αυτό θα κοίταγα...

IMG_20200109_121526[1].jpgIMG_20200109_121708[1].jpg
σε κατάσταση ηρεμίας σε μια μπαταρία που μόλις έβαλα..
τι λέει το μηχανάκι σε σχέση με το πολύμετρο στους πόλους.

μάστορας στα πάρτυ είσουν εσύ είμαι σίγουρος...:flipout:
και τα πάρτυ ως γνωστόν, τηγανίζουν μεγάφωνα..:flipout:

Ναί όλοι οι μαστόροι το έχουνε πάθει.
Mέχρι που κάποιος μας μίλησε για τις κόρνες της Motorola (θαυματουργό item) και ησυχάσαμε!

motorola1.jpg

IMG_20200109_121847[1].jpgIMG_20200109_121953[1].jpg
εδώ με τον κινητήρα στο ρελαντί, αλλά λόγω του κρύου ίσως να μην κράτησα σταθερά το πολύμετρο.
ίσως και να του έβαλα δύσκολα.... (στο ραδιοσιντάκι δλδ) :laugh: