Αυτό και αν είναι βίτσιο! :aetsch:
Εχεις τους stranglers πχ, που είχαν μια κομματάρα ανά άλμπουμ και θα πρέπει να τρως στην μάπα και τον υπόλοιπο κατιμά που βάζανε, για να γεμίσουν το άλμπουμ!
Έλεος...ήμαρτον.....παραδινομαι....δεν θα το ξανακάνω ....όχι άλλο κάρβουνο

Αν μου λες για τους Stranglers της καρριερας MTV, (οπως αρκετους εκεινης της εποχης) δεν ρισκαρω κατι. Δεν εχω ουτ ενα.
Ξερεις εχω πολλους δισκους. Εκτος των CD. Eχω πολλα βινυλια. Ενας φιλος που ηρθε το ΣΒΚ και εχει μεγαλη δισκοθηκη επισης (αυτος τα μετραει παω απο 1200)- ακουμε συχνα μαζι μουσικη για να κρινουμε και ηχεια- βλεπει τα μερη που ειναι οι δισκοι και μου λεει..."Μα καλα θα προλαβεις να τους ακουσεις ολους ;" Μου θυμιζει ενα προσφατο νημα στα της Μουσικης.
Οποτε καταλαβες, εχω πολλους. Απο ολους αυτους αν με ρωταγες ποιον θα ακουγες μονο για ενα κομματι μου ερχεται μονο ενας δισκος. Απ τα νιατα μου γιατι μου ειχε κανει εντυπωση ηδη.
Ειναι οι
Love Sculpture. Ειναι ο μονος που σκεφτομαι να βγαλω για ενα κομματι, μεσα σε δε ξερω γω ποσους...
Ομως εχω μαθει να ακουω και με καποιον τροπο. Οχι απο καποια cult διαθεση. Απλα εχω μαθει να ακουω μουσικη πριν μαθω να ακουω ψιλες μπασα κλπ... Και αυτο που ψαχνω ειναι το σωψυχο του καλλιτεχνη οταν κανει το εργο. Οποιος κι αμ ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι σαν προσωπο. Την στιγμη της δημιουργιας τι ειχε να ειπωθει τι ειχε αισθανθει.
Και αυτο δεν μπορω να το "εννοησω" παρα ακουγοντας ενα ολοκληρο αλμπουμ.
Σε διαβεβαιω οτι εχουν γινει Ομηρικες μαχες στο σπιτι γιατι υπαρχει η ταση "Βαλε αυτο απο εκειονο και μετα το αλλο απο τον αλλον". Αντιστεκομαι και...κραταω γερα παντως, ελπιζοντας να καταλαβουν και οι αλλοι οτι δεν παει ετσι... Αλλα ξερω την ταση. Σου λεω το ξερω "συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια". Αλλα δεν ακουω ετσι και προσπαθω και οσους ειναι γυρω μου να μην ακουν ετσι.
Παντως...και εντος της συζητησης. Εδω και καποιο καιρο ακουω με Mac αντι για Android η Windows αϋλα ευκαιριακα για σποτιφαϊ και μονο και βρισκω μια μεγαλη ποιοτικη διαφορα.
Δεν ξερω γιατι, αν ειναι ψυχολογικο η αν το spotify μου κανει τα γλυκα ματια για να μου πλασαρει κατι αλλα η διαφορα μου ειναι αισθητη.