Λάκης
AVClub Fanatic
Βάλε το δάχτυλο στο tuner για κεραία όταν ακούς, θα ταλαιπωριέσαι περισσότερο έτσι
Βάλε το δάχτυλο στο tuner για κεραία όταν ακούς, θα ταλαιπωριέσαι περισσότερο έτσι
Το βύσμα που έχει ο Denon για τα fm , είναι σαν της τηλεόρασης και γράφει 75ωμ.Καλώδιο με το ανάλογο βύσμα για το tuner σου να καταλήγει σε μεταλλική κρεμαστρα
μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό δεν έχει εκεί κοντά;;Το βύσμα που έχει ο Denon για τα fm , είναι σαν της τηλεόρασης και γράφει 75ωμ.
Το καλώδιο του είναι ένα μονόκλωνο σύρμα γύρω στο ένα μέτρο, πάχους βαριά βαριά... τρίχας.
Αυτό θα το ξεγυμνωσω,θα το τυλίξω στην κρεμαστρα και βλέπουμε.
Τώρα που θα βρω κρεμαστρα είναι ένα θέμα,γιατί η σύζυξ έχει ΜΟΝΟ ξύλινες γιατί είναι πιο ωραίες, λέει
Θα μπω σε ένα καθαριστήριο και θα ζητήσω μια.
Αλλά σαράντα χιλιόμετρα,να πάω στην πόλη![]()
Να ξερεις οτι, αν θες να μεγαλωσεις μια κεραια πρεπει να γινεται με ακεραιο πολλαπλασιο της αρχικης.Το βύσμα που έχει ο Denon για τα fm , είναι σαν της τηλεόρασης και γράφει 75ωμ.
Το καλώδιο του είναι ένα μονόκλωνο σύρμα γύρω στο ένα μέτρο, πάχους βαριά βαριά... τρίχας.
Αυτό θα το ξεγυμνωσω,θα το τυλίξω στην κρεμαστρα και βλέπουμε.
Τώρα που θα βρω κρεμαστρα είναι ένα θέμα,γιατί η σύζυξ έχει ΜΟΝΟ ξύλινες γιατί είναι πιο ωραίες, λέει
Θα μπω σε ένα καθαριστήριο και θα ζητήσω μια.
Αλλά σαράντα χιλιόμετρα,να πάω στην πόλη![]()
Δε ξερω ρε φιλε εγω απ' αυτα, πολυ μυστηρια μας τα λες!Λειτουργεί σαν κεραία. Τι νόμιζες;
Ξαφνιάζεται και τραγουδάει επειδή του βάζεις δάχτυλο;
Εγω εβαζα φουρκετες στις πριζες, εξ ου και το κατσαρο μαλλι.Δεν έχεις βάλει ποτέ δάχτυλο σε ραδιόφωνο, τηλεόραση;
Στην κεραία, όχι σαν εμένα που μικρός έβαλα δάχτυλο σε βεντούζα καθοδικής και το θυμάμαι ακόμη.
Γιατί απλούστατα φοράει αθάνατες υαλου φεριτη GX) κεφαλές .Προσπαθούμε να δώσουμε εξήγηση..
Γιατί το akai της φωτογραφίας παίζει καλύτερα την εγγραφή που έχει κάνει από το πικάπ;;;
Δηλαδή από την πρότυπη πηγή;;;
View attachment 247495
Η εξήγηση που δώσαμε είναι στα "ισχυρότερα" δυναμικά..
Κάτι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς;;;
Μάλλον η οπτική μαγεία μαζί με τα αυξημένα δυναμικά κάνουν την διαφορά..Γιατί απλούστατα φοράει αθάνατες υαλου φεριτη GX) κεφαλές .
Όπου GX δηλαδή
Δεν είναι μόνο στα δυναμικά αλλά και στο βάθος της ηχογράφησης.
Και ας τα έχουν παροπλίσει κάποιοι .
Γενικά όμως η μαγνητοταινία έχει κάτι το μαγικό …![]()