Προβληματίστηκα με αυτό που γράφεις.
Η περιγραφή που κάνεις παραπέμπει σε μείωση της απόδοσης των μικροδυναμικών. Είναι πιθανόν, όταν προσθέτουμε κρίκους στην αλυσσίδα αναπαραγωγής. Αν και πιστεύω ότι θα είναι ελάχιστη, στα όρια του ακουστού. Το QED είναι όντως πολύ καλό.
Στην περίπτωση του δικού σου setup έχουμε ένα κρίκο επιπλέον στην αλυσσίδα που είναι τα κυκλώματα Input Selector του ολοκληρωμένου ενισχυτή σου που προηγείται του Volume.
Στο δικό μου setup έχω ένα κρίκο λιγότερο, διότι το σήμα οδηγείται κατ' ευθείαν στο A/D Converter κύκλωμα.
Τα παρακάτω διαγράμματα δείχνουν καλύτερα τι εννοώ:
Δικό σου Setup
2 analog Out ->Input Selector (QED) ->Input Selector
(Amplifier)
Δικό μου Setup
2 analog Out ->Input Selector (QED) ->A/D Convertor
(Interface)
Σε κάθε περίπτωση συζητάμε για κάτι το απειροελάχιστο, στα όρια του ακουστού. Πόσο άραγε να'ναι αυτό;
Τρέχα-γύρευε!
Στην πραγματικότητα δεν έχεις ακούσει το σύστημα μου στην πλήρη του απόδοση και σωστά ρυθμισμένο. Δεν έτυχε, αφού όλες σου οι επισκέψεις συνέπιπταν με δουλειές, δυστυχώς.
Επιπλέον η Firewire σύνδεση αποδίδει το μέγιστο όταν επικοινωνεί με τους ASIO drivers ή σε WASAPI mode και λιγότερο όταν τρέχει με WDM (Windows Driver Model). Αυτό εξάλλου ισχύει και για τη USB σύνδεση. Και φυσικά ο Software Player που αξιοποιεί τα παραπάνω είναι κι' αυτός σημαντικός.
Αλλά που θα πάει, θα έλθει η στιγμή (ελπίζω σύντομα) που θα καθίσουμε με την ησυχία μας να τα απολαύσουμε όλα όμορφα και ωραία!