..... θα πρέπει να σκύψεις πίσω από τον ενισχυτή για να το δεις αφού είναι σχεδιασμένο να κουμπώνει στην πλάτη σε μια είσοδο.
..
Μπααα αυτή είναι φωτο από το διαδίκτυο .Ακόμα και τη μουφίτσα ο Μιχάλης hi-end τη διάλεξε. Ωραίο και ποιοτικό φαίνεται το βύσμα. :BDGBDGB53:
Αν αναρωτιέστε πώς γίνετε να μην έχω ένα χώρο με τα πράγματά μου το θέμα είναι απλό.
Το σπίτι μου είναι μικρό και η γυναικα μου ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα και την τακτοποίηση!
Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια την κατάσταση.
Θα σας πω μόνο τουτο.
ΟΛΕΣ οι πετσέτες ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ μεγέθους είναι στοιβαγμένες και διπλωμενες με τέτοιο τρόπο που είναι όλες ίδιες και οι γωνιες τους είναι σαν να έχεις βάλει νήμα της στάθμης και τις έχεις στοιχίσει.
ΟΛΑ τα πράγματα μέσα στο σπίτι είναι τακτοποιημένα μέσα σε διάφορα κουτιά που εκτελούν και χρέη διακόσμησης ...οπότε καταλάβατε πόσο λεφτά έχουν φύγει για αυτά τα κουτιά.
Μόνο στο δωματιο της μικρής επιτρέπεται ,περιορισμένα,μια κάποια αταξία.
Ε βαριέμαι ρε φιλαράκια να ανοίγω κυτιά και παρακυτια να βρω ότι θέλω.
Άσε που όταν περάσει λίγο ο καιρός ξεχνάω σε πιο κουτί τα έχουμε βάλει και δεδομένου ότι κάθε δύο βδομάδες αλλάζουμε και τη διάταξη για να εχούμε μια ωραια ατμοσφαιρα.....χάνεται η μπάλα!
Εσείς πως είστε?
Όλα καλά?
Η οικογένεια , τα παιδιά ?.
Παντα καλά,πάντα καλα!![]()
Κι εγώ έχω σύζυγο ψυχαναγκαστική με την τάξη, αλλά έχουμε μια πολύ καλή συμφωνία: Μερικά συρτάρια και ντουλάπια είναι δικά μου και εκεί μέσα μπορεί να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην υπάρχει υπερχείλιση! Βοηθάει βέβαια ότι έχουμε άπλετο χώρο στο σπίτι (παλιό γερμανικό σπίτι με αχανή υπόγεια και σοφίτες).
Κι εγώ έχω σύζυγο ψυχαναγκαστική με την τάξη, αλλά έχουμε μια πολύ καλή συμφωνία: Μερικά συρτάρια και ντουλάπια είναι δικά μου και εκεί μέσα μπορεί να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην υπάρχει υπερχείλιση! Βοηθάει βέβαια ότι έχουμε άπλετο χώρο στο σπίτι (παλιό γερμανικό σπίτι με αχανή υπόγεια και σοφίτες).
εσυ Κώστα είσαι απο τους τυχερούς!
αρκεί να μην χάνεις τα πράγματά σου στους αχανείς χώρους...
....
Ε βαριέμαι ρε φιλαράκια να ανοίγω κυτιά και παρακυτια να βρω ότι θέλω....
Τις furutech αν θυμάμαι καλά τις είχα πάρει κάπου στα 15 ευρώ τη μία χωρίς κέλυφος...
Έχω ένα νήμα εδώ για το δικό μου πολύπριζο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.