Το chat του δικάναλου

Μιχάλη, θα στείλω τις προτάσεις σου στην Advance. Η ιδέα για VU meter ανά πλευρά του microstream πως σου φαίνεται; :silly: Βέβαια και πάλι θα πρέπει να σκύψεις πίσω από τον ενισχυτή για να το δεις αφού είναι σχεδιασμένο να κουμπώνει στην πλάτη σε μια είσοδο.

Πάρτε και ένα sneak peek από τα νέα Advance, μια και τα συζητάμε...

Attachments

• PlayStream A7 Front mask_1.jpg
    PlayStream A7 Front mask_1.jpg
    73 KB · Views: 116
..... θα πρέπει να σκύψεις πίσω από τον ενισχυτή για να το δεις αφού είναι σχεδιασμένο να κουμπώνει στην πλάτη σε μια είσοδο.

..

Ή advance όμως δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν και "τσακαλοι" που με χαρακτηριστική ευκολία ξεπερνούν το οποίο εμπόδιο.
Με αυτές τις μουφιτσες το εργαλείο είναι ελεύθερο , ωραίο και φατσα κάρτα στο επιπλο:flipout:

Μένει να πάρω και τον τελικό να το χώσω στο ένα vuμετρο και να είναι σαν τον πειρατή :firstprize:

Attachments

• 01.099.0075.jpg
    01.099.0075.jpg
    21 KB · Views: 106
Ακόμα και τη μουφίτσα ο Μιχάλης hi-end τη διάλεξε. Ωραίο και ποιοτικό φαίνεται το βύσμα. :BDGBDGB53:

Ακόμα και τη μουφίτσα ο Μιχάλης hi-end τη διάλεξε. Ωραίο και ποιοτικό φαίνεται το βύσμα. :BDGBDGB53:
Μπααα αυτή είναι φωτο από το διαδίκτυο .
Είχα κάτι παλιές που τις είχα κάπου καταχωνιασμενες, αλλά δεν θυμώμουνα που.
Πήγα λοιπόν και πήρα κάτι σαν της φωτο που είναι ψιλοχαλια ποιοτικά και προχτές έρχεται η μικρή και μου λέει.
Ρε μπαμπά μου έχεις γεμίσει το συρτάρι με "βίδες ".
Ε πετα τες κοριτσάκι μου της λέω.
Και οπως τις βάζει τις "βιδες" στο χερι να τις πετάξει, πέφτει κάτω μια "βιδα" που κυλάει και έρχεται στα πόδια μου!
Και φυσικά όπως θα καταλάβατε ήταν οι μουφιτσες που έψαχνα
Και οπως εξισου θα καταλάβατε το συρταρι της, ηταν γεματο με διαφορους ανταπτορες και βυσματα που εψαχνα και δεν εβρισκα.......μιλαμε για θησαυρό φιλαρακια!
Τώρα πως βρέθηκαν εκεί μόνο ένας Θεός και η γυναίκα μου το ξέρει.
Τα μάζεψα ευλαβικά όλα, τα έβαλα σε ένα σιδερένιο κουτί από κάψουλες εσπρέσο και τα έβαλα στο πατάρι εκεί που εχω ενα καρό καλώδια που ξεχνώ ότι τα εχω και σιαχνω συνέχεια καινούργια:violent-smiley-030:
Οι παλιές οι μουφες είναι 5 κλάσεις πιο ποιοτικές.
Τις συνέδεσα στο advance έφτιαξα και ένα καλώδιο με δύο πρίζες και διακόπτη με καλά υλικά από το καυκά και εκεί εχω συνδεδεμένα τα στριμερακια μου.
Οπότε θέλω ακούω ή με bt ή με wifi.
Οταν δεν ακουω κλεινω το διακοπτη γιατί και τα δυο δεν εχουν on off και είναι συνεχεια αναμμένα.
Και έτσι ησύχασα και από αυτο

Τώρα ψάχνω να βρω ένα plextor και ένα Samsung εξωτερικό dvdr για κομπιούτερ που εχω εξίσου χαμένα!
Τις προάλλες πάλι,έρχεται η θυγατέρα με ενα καρό ακουστικά και 2 jvc discman σχεδόν αχρησιμοποίητα.
Πάρτα, μου λέει, μου πιανουν χωρο!
Μέσα στα ακουστικά 2 sennheiser και ένα JBL.
Τα ακουστικά τα κράτησα, τα discman χαρίστηκαν σε φίλο για τα πιτσιρίκια του

Αν αναρωτιέστε πώς γίνετε να μην έχω ένα χώρο με τα πράγματά μου το θέμα είναι απλό.
Το σπίτι μου είναι μικρό και η γυναικα μου ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα και την τακτοποίηση!
Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια την κατάσταση.
Θα σας πω μόνο τουτο.
ΟΛΕΣ οι πετσέτες ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ μεγέθους είναι στοιβαγμένες και διπλωμενες με τέτοιο τρόπο που είναι όλες ίδιες και οι γωνιες τους είναι σαν να έχεις βάλει νήμα της στάθμης και τις έχεις στοιχίσει.
ΟΛΑ τα πράγματα μέσα στο σπίτι είναι τακτοποιημένα μέσα σε διάφορα κουτιά που εκτελούν και χρέη διακόσμησης ...οπότε καταλάβατε πόσο λεφτά έχουν φύγει για αυτά τα κουτιά.
Μόνο στο δωματιο της μικρής επιτρέπεται ,περιορισμένα,μια κάποια αταξία.
Ε βαριέμαι ρε φιλαράκια να ανοίγω κυτιά και παρακυτια να βρω ότι θέλω.
Άσε που όταν περάσει λίγο ο καιρός ξεχνάω σε πιο κουτί τα έχουμε βάλει και δεδομένου ότι κάθε δύο βδομάδες αλλάζουμε και τη διάταξη για να εχούμε μια ωραια ατμοσφαιρα.....χάνεται η μπάλα!

Εσείς πως είστε?
Όλα καλά?
Η οικογένεια , τα παιδιά ?.
Παντα καλά,πάντα καλα!:flipout:

Κι εγώ έχω σύζυγο ψυχαναγκαστική με την τάξη, αλλά έχουμε μια πολύ καλή συμφωνία: Μερικά συρτάρια και ντουλάπια είναι δικά μου και εκεί μέσα μπορεί να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην υπάρχει υπερχείλιση! Βοηθάει βέβαια ότι έχουμε άπλετο χώρο στο σπίτι (παλιό γερμανικό σπίτι με αχανή υπόγεια και σοφίτες).

Αν αναρωτιέστε πώς γίνετε να μην έχω ένα χώρο με τα πράγματά μου το θέμα είναι απλό.
Το σπίτι μου είναι μικρό και η γυναικα μου ψυχαναγκαστική με την καθαριότητα και την τακτοποίηση!
Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια την κατάσταση.
Θα σας πω μόνο τουτο.
ΟΛΕΣ οι πετσέτες ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ μεγέθους είναι στοιβαγμένες και διπλωμενες με τέτοιο τρόπο που είναι όλες ίδιες και οι γωνιες τους είναι σαν να έχεις βάλει νήμα της στάθμης και τις έχεις στοιχίσει.
ΟΛΑ τα πράγματα μέσα στο σπίτι είναι τακτοποιημένα μέσα σε διάφορα κουτιά που εκτελούν και χρέη διακόσμησης ...οπότε καταλάβατε πόσο λεφτά έχουν φύγει για αυτά τα κουτιά.
Μόνο στο δωματιο της μικρής επιτρέπεται ,περιορισμένα,μια κάποια αταξία.
Ε βαριέμαι ρε φιλαράκια να ανοίγω κυτιά και παρακυτια να βρω ότι θέλω.
Άσε που όταν περάσει λίγο ο καιρός ξεχνάω σε πιο κουτί τα έχουμε βάλει και δεδομένου ότι κάθε δύο βδομάδες αλλάζουμε και τη διάταξη για να εχούμε μια ωραια ατμοσφαιρα.....χάνεται η μπάλα!

Εσείς πως είστε?
Όλα καλά?
Η οικογένεια , τα παιδιά ?.
Παντα καλά,πάντα καλα!:flipout:

πάνω κάτω μια απο τα ίδια μια ζωή! το κακό είναι οτι όταν θέλω κάτι και το ψάχνω δεν το βρίσκω και όταν δεν το θέλω , ξεφυτρώνει μπροστά μου!
πόσο με νευριάζει αυτο!

Κι εγώ έχω σύζυγο ψυχαναγκαστική με την τάξη, αλλά έχουμε μια πολύ καλή συμφωνία: Μερικά συρτάρια και ντουλάπια είναι δικά μου και εκεί μέσα μπορεί να κάνω ότι θέλω, αρκεί να μην υπάρχει υπερχείλιση! Βοηθάει βέβαια ότι έχουμε άπλετο χώρο στο σπίτι (παλιό γερμανικό σπίτι με αχανή υπόγεια και σοφίτες).

εσυ Κώστα είσαι απο τους τυχερούς! :laugh:
αρκεί να μην χάνεις τα πράγματά σου στους αχανείς χώρους...

Κώστα εμάς η συμφωνια είναι η εξης:
Κάνω στο σπίτι ότι θέλω ,αρκεί αυτό που κάνω να είναι της ΑΠΌΛΥΤΟΥ αρεσκείας της:violent-smiley-030:
Εσύ είσαι στη Γερμανία, εγώ έχω τον Χίτλερ σπίτι μου:flipout:

εσυ Κώστα είσαι απο τους τυχερούς! :laugh:
αρκεί να μην χάνεις τα πράγματά σου στους αχανείς χώρους...

Μωρε και στους μικρους μπορεις να τα χανεις...

....
Ε βαριέμαι ρε φιλαράκια να ανοίγω κυτιά και παρακυτια να βρω ότι θέλω....

Ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση. Εχω παψει να κανω πραγματα λογω αυτου.

Τώρα που μαζευτήκαμε...σκέφτομαι να κάνω κάτι για ποιοτικό πολύμπριζο. Αυτή τη στιγμή έχω μια ιδιοκατασκευή που μου είχε φτιάξει φίλος στη Λάρισα, με 6 μπρίζεs Legrand και ένα πολύ ακριβό καλώδιο ρεύματος (δε θυμάμαι μάρκα). Τι μου προτείνετε μέχρι 100 ευρώ, κατά προτίμηση με πάνω απο 6 μπρίζες;

Τις furutech αν θυμάμαι καλά τις είχα πάρει κάπου στα 15 ευρώ τη μία χωρίς κέλυφος...
Έχω ένα νήμα εδώ για το δικό μου πολύπριζο...

Βαλε ενα λινκ απο τις πριζες μηπως και μας πιασει προκοπη τα χριστουγεννα. Ροδιου φανταζομαι. Καμια μπαρα απο επιροδιομενο ή επιχρυσο χαλκο που θα βρουμε;

Τις furutech αν θυμάμαι καλά τις είχα πάρει κάπου στα 15 ευρώ τη μία χωρίς κέλυφος...
Έχω ένα νήμα εδώ για το δικό μου πολύπριζο...

εκείνο το νήμα με τις πέτρες τι νά γινε άραγε...