Συζητήσεις άσχετες με τον ήχο θα διαγράφονται άμεσα και επί επιμονής των συμμετεχόντων δεν θα υπάρξει ανοχή.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Σε καταλαβαίνω, γι' αυτό άλλωστε σου είχα γράψει: -"Telephone Helpdesk", όποτε θέλεις.Θα σου απαντήσω αναλυτικά όταν βρω χρόνο,γιατί αυτές τις ημέρες είμαι :
Α)Χωρίς χρόνο και
Β) Χωρίς διάθεση και ψυχολογία.
Σατραπατρα τα συνέδεσα,μόνο και μόνο για να δω αν παίζουν και να πάρω ήχο από την τηλεόραση,ένεκα Γιουροβίζιον.
Θα κάνω αύριο μια μικρή συγκέντρωση για χαβαλε και χρειάζομαι κάτι παραπάνω από τα ηχεία της τηλεόρασης.
Από το αrylic να φανταστείς ούτε που έχω καταφέρει να δώσω ήχο στο Eversolo ,χωρίς να βρω τον λόγο.
Έβαλα χθες το HDMI πάνω του και το μόνο που κατάφερα ήταν να δω στην οθόνη της τηλεόρασης ότι συνδέθηκε πάνω της μια συσκευή.
Ήχος γιοκ.
Επίσης όταν συνέδεσα το Eversolo με τα Dynaudio,δεν ειχα ήχο.
Μετά το μίνι εγκεφαλικό,έφυγα σφαίρα να πάρω καλώδιο Ethernet,που ενώ ειχα ένα κάρο, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.
Στο δρόμο ,μου ήρθε φλασια να ξανακοίταξω τον διακόπτη power mode που τον είχα στην θέση sleep και βάζοντας τον στην θέση on ,έπαιξε το σύστημα.
Έβαλα και τον δορυφορικό στα rca ,πήρα και από κει ήχο,γύρισα το έπιπλο στην θέση του και σταματάω να ασχολούμαι ,μέχρι να περάσει λίγο η φουρτούνα να ηρεμήσω και να τα βάλω σε μια τάξη.
Δεν είσαι ο μόνος. Κάπως έτσι αισθάνομαι επίσης αυτό τον καιρό...Αυτή την στιγμή Μάικ,δεν έχω καμμία διάθεση να βάλω κάτι άλλο στο μυαλό μου,δυστυχώς για μένα.
Η μόνη μου όαση αυτό το διάστημα είναι να γράφω κάνα ποστ ή καμμία σαχλαμάρα εδώ μέσα![]()
Δεν ξέρω τι γίνεται, πραγματικά.Συγνώμη, δεν έχω καταλάβει κάτι. Ο BP50 είναι ο προενισχυτής στον οποίο επάνω του καταλήγουν όλες οι πηγές. Και η ρύθμιση της συνολικής στάθμης από αυτόν πρέπει γίνεται. Ακόμα κι αν συνδεθεί μια άλλη πηγή στο Eversolo, πάλι το ίδιο θα πρέπει να έχουμε ως προς τον έλεγχο του volume.
Δεν ξέρω τι γίνεται, πραγματικά.
Ίσως να πρέπει να ορίσω έξοδο,αλλά δεν ξέρω πως.
Το μανουαλ είναι πέντε λέξεις.
Μάλλον πρέπει να υπάρχει στο διαδίκτυο....θα το ψάξω.
Κανένα τελεσίγραφο. Το chat του δικάναλου δεν είναι χώρος να συζητάτε για τα εμβόλια κλπ άσχετα θέματα.παρά τα τελεσίγραφα,εγώ απλώς εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να πηγαίνουμε στις εκθέσεις και ν απολαμβάνουμε τις θυσίες που κάνουμε για να ακούμε μουσική.
Χωρίς υγεία.... απλά δεν.
Ευχαριστώ.
Να ανεβασεις την ένταση ετσι δεν μου λες;χιζι όταν εγω λεω για κάτι ψοφιους δίσκους που δεν ακούγονται κανΤα νεύρα μου πραγματικά!!!!
Καθηλωμένος στο σπίτι 3η βδομάδα από έναν γ@μωίλιγγο που δεν λέει να περάσει, λέω ας βάλω έναν δίσκο να ακούσω μπας και μου φτιάξει η διάθεση...
Τσιμπάω μια ψυχεδέλεια του '69...
East of Eden -επανέκδοση φυσικά, (3 ήμουν όταν κυκλοφόρησε 1η κόπια)..
Μα τι ψοφίμι!!!
Να μην ακούγεται με τίποτα!!!!
Μέσα στα νεύρα πιάνω το παλιό apple για να το βάλω στο Spotify....
View attachment 252135
Ε ναι ρε γμτ!!!
Βραβείο ηχητικής ποιότητας δεν παίρνει, αλλά ακούγεται ευχάριστα!!
Σχεδόν το απολαμβάνεις!
Γιατί ρε καθίκια δεν μας σέβεστε;;;;
Πληρώνουμε 25-30-35€ το κάθε νούμερο ρε αλήτες!!!!
Έχει και το όνομα του recording engineer τρομάρα του!!
Έχει και βοηθό να του φέρνει τα τσιγάρα.....
View attachment 252137
Αστοδιαλο πια...........
Να ανεβασεις την ένταση ετσι δεν μου λες;χιζι όταν εγω λεω για κάτι ψοφιους δίσκους που δεν ακούγονται καν
κανένα θέμα με τα εμβόλια,παρά μόνο σεβασμός και ανησυχία για το θέμα υγείας φίλου μέλους.Κανένα τελεσίγραφο. Το chat του δικάναλου δεν είναι χώρος να συζητάτε για τα εμβόλια κλπ άσχετα θέματα.
Ναι το ανελυσες καλυτερα ποιο τεχνικά συνήθως οταν λεω εγω ειναι ψοφιο δεν ειναι μονο θεμα έντασης ειναι οτι λειπουν ολα αυτα που ανεφερες με αποτέλεσμα και ενταση να ανεβασω ειναι ψοφιο αφου δεν υπάρχουν δυναμικες μπασα πριμα είναι ενας φλατ δισκος σαν τον δισκο που ανεφερες και ο καινουργιος τους,και να σου δώσω να ακούσεις την γκεισα και με ελαχιστη ενταση σπαει ηχείαόχι δεν εννοώ στο θέμα έντασης
εννοώ σε συχνοτικό περιεχόμενο.. δεν έχει μπάσα, δεν έχει πρίμα, δεν έχει τίποτα...
για αρμονικό πλούτο ούτε λόγος.
Λεώ,το Eversolo δεν έχει καμμία αναλογική είσοδο.Λοιπόν, όσο πιο απλά μπορώ. Τις πηγές επάνω στο Eversolo προφανώς τις θέλεις για το καλύτερο(?) DAC του σε σχέση με εκείνο του BP της Aurilic. Άρα αυτό συνδεμένο αναλογικά στον BP50 εφόσον θέλεις να «ακούς» το DAC του Eversolo.
Την TV κατ' ευθείαν στον BP50, δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις για ποιότητες εδώ. Ευκολίες θέλεις και το HDMI ARC στις προσφέρει. Σημαντική προϋπόθεση εδώ να έχεις «πει» στην TV μέσω του μενού της, η ψηφιακή έξοδος να είναι σε PCM. Δεν έχει άλλου τύπου αποκωδικοποίηση σε κανένα από τα μηχανήματα του setup σου.
Τι πρέπει να σκεφτείς: το κέντρο ελέγχου είναι ο BP50 και αν θέλεις πριν από αυτόν να έχει τα όποια οφέλη μπορεί να προσφέρει το Eversolo, απλώς σύνδεσε τις όποιες πηγές κρίνεις εσύ ότι θα ωφεληθούν επάνω του, Σύνδεσε αναλογικά το Eversolo στον BP50 και έχε τον έλεγχο από αυτόν στη συνολική ένταση. Αυτός είναι ο μαέστρος.
Λεώ,το Eversolo δεν έχει καμμία αναλογική είσοδο.
Το bp (δικά μην είναι και avin) 50 το πήρα μόνο και μόνο για να συνδέσω το πικάπ πάνω του και να μην πάει στραφι.
Απλά ανακάλυψα ότι έχει και άλλες εισόδους τις οποίες (χωρίς να με ενδιαφέρει η ποιότητα) λέω να τις χρησιμοποιήσω.
Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δίνει ήχο από την coaxial.
Θα πάω να πάρω αυτές τις μέρες και μια οπτική ίνα να το συνδέσω και βλέπουμε.
Πάντως η τηλεόραση με οπτική στο Eversolo,δεν..
Σιγά μην χαραμίσω το Eversolo, βάζοντας το πάνω στο acrylic
Έβαλα την τηλεόραση πάνω στο acrylic με hdmi όπου την βρήκε κανονικά και μετά θα συνδέσω και τον δορυφορικό δέκτη (το πικάπ είναι ήδη συνδεδεμένο), αλλά το μαμημενο αρνείται να δώσει ήχο στο eversolo.
Επίσης αρνείται να συνδεθεί το Bluetooth του,με το dap.
Ενώ το βρίσκει,πατάω ζεύξη και μετά από λίγο μου βγάζει μύνημα στο dap ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση.
Στο τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικά.
Μυστήρια πράγματα!!
Βεβαιωσου οτι συνδεεις το coax out του arylic στο coax in του Eversolo. Εφοσον εχεις οπτικη δοκιμασε και με αυτην.Δεν έγραψα για αναλογική είσοδο στο Eversolo, αλλά για αναλογική έξοδο του eversolo προς τον BP στην περίπτωση που θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις το Eversolo σαν ψηφιοαναλογικό μετατροπέα - επειδή ενδεχομένως να είναι καλύτερος - αντί του BP.
Την οπτική από την TV προς κάπου αλλού τι να την κάνεις; Άμα έχει μια HDMI ARC η TV, κατευθείαν στον BP. Γλυτώνεις και θέματα συγχρονισμού ήχου και εικόνας έτσι, εκτός από τις ευκολίες.
Σιγά μην χαραμίσω το Eversolo, βάζοντας το πάνω στο acrylic
Έβαλα την τηλεόραση πάνω στο acrylic με hdmi όπου την βρήκε κανονικά και μετά θα συνδέσω και τον δορυφορικό δέκτη (το πικάπ είναι ήδη συνδεδεμένο), αλλά το μαμημενο αρνείται να δώσει ήχο στο eversolo.
Επίσης αρνείται να συνδεθεί το Bluetooth του,με το dap.
Ενώ το βρίσκει,πατάω ζεύξη και μετά από λίγο μου βγάζει μύνημα στο dap ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση.
Στο τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικά.
Μυστήρια πράγματα!!
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω το αναλυτικό μανιουαλ του acrylic,να δω πως μπαίνεις στα διάφορα μενού.Βεβαιωσου οτι συνδεεις το coax out του arylic στο coax in του Eversolo. Εφοσον εχεις οπτικη δοκιμασε και με αυτην.
Eπισης μηπως απο το μενου του εχεις ενεροπειημενο καποιο mode με το οποιο δεν δουλευει η ψηφιακη συνδεση.
Το dap έχει location το οποίο είναι ενεργό, αλλά δεν...Για το τηλέφωνο πάντως θέλει να έχεις ενεργό το location, μετά το κλείνεις. Δεν ξέρω τι παίζει με το DAP και αν έχει τέτοιο πράμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.