Θύμισε μου.....ο Yamaha????
Και από τα Lindon περιμένεις αναβάθμιση????
Πάνε ή σε ηχεία 6-7 χιλιάρικα ή σε ενίσχυση 6-7 χιλιάρικα....
Γνώμη μου για να έχεις σίγουρη αναβάθμιση ουσίας....
Ναι rn-2000a
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θύμισε μου.....ο Yamaha????
Και από τα Lindon περιμένεις αναβάθμιση????
Πάνε ή σε ηχεία 6-7 χιλιάρικα ή σε ενίσχυση 6-7 χιλιάρικα....
Γνώμη μου για να έχεις σίγουρη αναβάθμιση ουσίας....
Με τις τελευταίες φωτογραφίες έχω μπερδευτεί ανεπανόρθωτα. Πως διάολο η μπαφλα συγκρατιέται στο κουτί; Από μέσα;; Και πως πάλι; Και γιατί; Περίεργο! Βγάλε μια φωτογραφία της πίσω μεριάς ρε Βλαδίμηρε.

Δεν ξέρω πολλά ηχεία χωρίς βίδες στη Μπάφλα. Τώρα βλέπω όμως και σε άλλα consumer ηχεία της ATC πως δεν υπάρχουν βιδες εξωτερικά. Γιατί άραγε;συγκρατιεται οπως ολες οι μπαλφες ,προφανως κολλημενες κατα την συναρμολογηση του ηχειου και ισως εωτερικα να εχει καποιες ενισχυσεις ,δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να βγαινει η μπαφλα εκτος και αν ο κατασκευαστης επιτρεπει κατι τετοιο αν και δεν το βλεπω σωστο
Τωρα για τις ψιλο φθορες που εχει τις διμιουργουν τα χρονια και ισως το υλικο που εδιεχνε ο Βλαδίμηρος να εχει απλα πολυμεριστει απο τα χρονια ,τωρα αν η βιδα δεν πιανει πλεον σωστα ισως να πρεπει να μπει κατι σαν βολτες εσωτερικα οπως βαζει η PROAC και ετσι μονο αν βιδωσεις την βιδα με ηλεκτρικο κατσαβιδι και με λαθος δυναμη θα κανεις ζημια
Τ ηχεια παντως ειναι κανονας να τα βιδωνουμε παντα με το χερι ,αυτη ηταν η οδηγια των κατασκευαστων οτα εργαζομουν σε σερβις γνωστου αντιπροσωπου
Ναι το έγραψα παραπάνω.. άκουσα για κάμποση ώρα..Έχεις καταφέρει να ακούσεις μουσική μετά τα σφιξίματα-ξεσφιξίματα; Άκουσες διαφορά;
Ώπα ίσως κατάλαβα. Στη φωτό το δικό μου 100 Pro Active. Οκ εδώ όλες οι βίδες είναι απ'έξω. ΟΙ βίδες όμως που συγκρατούν το μιντ στη Μπάφλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΉ ΜΠΟΡΝΤΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ 4. Τις 3 δεν τις πειράζουμε.
View attachment 256028
Δες πως είναι το ΜιντΏπα ίσως κατάλαβα. Στη φωτό το δικό μου 100 Pro Active. Οκ εδώ όλες οι βίδες είναι απ'έξω. ΟΙ βίδες όμως που συγκρατούν το μιντ στη Μπάφλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΣΤΙΚΉ ΜΠΟΡΝΤΥΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ 4. Τις 3 δεν τις πειράζουμε.
View attachment 256028

Τρέχεις και δεν προφταίνω να σε ακολουθήσω.άρα τζάμπα ο κόπος μου....
και τα 1,5Nm δεν αφορούν αυτές τις βίδες..
πάλι γυρίσαμε στο (σχεδόν) μηδέν
μόνο το σφίξιμο στα tweeters είχε νόημα
Ναι rn-2000a
Sent from my iPhone using Tapataωραιος
Ωραίος ο ενισχυτής πολύ εργαλείο....Ναι rn-2000a
Δες πως είναι το ΜιντView attachment 256033
Τρέχεις και δεν προφταίνω να σε ακολουθήσω.
Διάλογος κάπου στα 3 χρόνια πριν:
- πότε θα λύσεις τα νέα σου ηχεία;;
- από μένα περιμένεις να μάθεις;;
- ε ναι..
-τρελός παπάς σε βάπτισε...
Βλαδίμηρε, πρόσεχε με τις ροπές και μην το παρακάνεις αν δε θέλεις να στεναχωριέσαι καλοκαιριάτικα.
Ωραίο το εργαλείο αλλά αν έχεις εμπιστοσύνη στην αίσθηση σου βίδωσε με το χέρι χωρίς να το ζορίσεις.
Μια χαλαρή βίδα διορθωνεται, τα κλωτσημένα σπειρώματα όχι...
Το κάθε εργοστάσιο είναι λογικό να έχει ορίσει προδιαγραφές γιατί οι εργαζόμενοι στην παραγωγή πρέπει να έχουν οδηγίες εργασίας με σαφή όρια αλλά και εξοπλισμό αρκετών χιλιάδων ευρώ για τα κατσαβίδια και το καλιμπραρισμά τους.
Επίσης τα προϊόντα ταξιδεύουν και υπόκεινται σε κραδασμούς που δεν θα συναντήσουν κατά τη χρήση τους.
Για να καταλαβω ψαχνουμε βιδες για να βγουν τα μεγαφωνα η να βγει η μπαλφα; τα δικα μου ας πουμε δεν εχουν βιδες για την μπαφλα αλλα τα μεγαφωνα εχουν τις δικες τους βιδες και βγαινουν πολυ ευκολαΔεν ξέρω πολλά ηχεία χωρίς βίδες στη Μπάφλα. Τώρα βλέπω όμως και σε άλλα consumer ηχεία της ATC πως δεν υπάρχουν βιδες εξωτερικά. Γιατί άραγε;
Για να συνδεθεί το θέμα με τις βίδες και το Super Linton, όπως φαίνεται στο βίντεο, το woofer και το mid βιδώνονται σε μεταλλικό οδηγό στην μπάφλα του ηχείου.

Για να συνδεθεί το θέμα με τις βίδες και το Super Linton, όπως φαίνεται στο βίντεο, το woofer και το mid βιδώνονται σε μεταλλικό οδηγό στην μπάφλα του ηχείου.
Τώρα γιατί χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου ?
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το super Linton το θεωρώ πολύ καλύτερο ηχείο από το Focal σου και ας είναι μικρότερο στο μάτι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.