θεωρω οτι και ο Θέμης ο οποίος σου πούλησε το εν λόγω μοντέλο θα όφειλε να γνωρίζει γιατι μπορεί να ήταν γενική οδηγία τότε για το μοντέλο αυτό εκ του εργοστασίου. Πλέον ίσως να μην ισχύει...Από την αρχή της "κουβέντας" δήλωνα πως ότι λέω ισχύει για τα δικά μου ηχεία. Προέτρεπα δε το Βλαδίμηρο να μιλήσει με την ATC για το αν το ίδιο ισχύει και για τα δικά του.
Βλέπω επίσης πως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨ, μπήκε στη "κουβέντα" και ζητάει που τα βρήκα αυτά που γράφω, αν και είχα δηλώσει πως ο Ben Lilly /ATC μου το σύστησε. Ζητούσε, επίσης ο Γιώργος να το δει και γραπτώς. Τώρα λοιπόν θα έχω άδικο να υποθέσω πως ο επίσημος Αντιπρόσωπος της ATC δεν γνωρίζει κάποια τεχνικά θέματα των συγκεκριμένων ηχείων;;
Από την αρχή της "κουβέντας" δήλωνα πως ότι λέω ισχύει για τα δικά μου ηχεία. Προέτρεπα δε το Βλαδίμηρο να μιλήσει με την ATC για το αν το ίδιο ισχύει και για τα δικά του.
Βλέπω επίσης πως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΨ, μπήκε στη "κουβέντα" και ζητάει που τα βρήκα αυτά που γράφω, αν και είχα δηλώσει πως ο Ben Lilly /ATC μου το σύστησε. Ζητούσε, επίσης ο Γιώργος να το δει και γραπτώς. Τώρα λοιπόν θα έχω άδικο να υποθέσω πως ο επίσημος Αντιπρόσωπος της ATC δεν γνωρίζει κάποια τεχνικά θέματα των συγκεκριμένων ηχείων;;
Εσύ μου ζήτησες πού είναι γραμμένο αυτό που λέω και σου το παρουσίασα. Τι θέμα δημιουργώ εκ του μηδενός; Αν ισχύουν αυτά και σήμερα , αν μόνο για την επαγγελματική σειρά κλπ δε με απασχολεί. Τι πάει να πει είναι "informal email" που γράφεις πιο πάνω. Εγώ έκανα μία ερώτηση απόλυτα συγκεκριμένη στην ATC και είχα αυτή την απάντηση. Δεν αμφισβητώ ούτε τη προσοχή που δίνετε στην μεταφορά, ούτε στις ικανότητες του τεχνικού σας τμήματος, αλλά και οι συσκευασίες της ATC είναι εξαιρετικές για να προφυλάσσουν το προϊόν τους.Γιώργο, τα τεχνικά στοιχεία τα γνωρίζει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας και μπορεί ο Βλαδίμηρος @vlad66 να σου επιβεβαιώσει ότι έχει πάρει τις πληροφορίες όλες επίσημα από εμάς.
Σε παρακαλώ μην δημιουργείς θέμα εκ του μηδενός.
Γιώργο, τα τεχνικά στοιχεία τα γνωρίζει το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας και μπορεί ο Βλαδίμηρος @vlad66 να σου επιβεβαιώσει ότι έχει πάρει τις πληροφορίες όλες επίσημα από εμάς.
Πάντως ο Βλαδίμηρος που έκανε όλο αυτό τον κόπο για να βρει τη σωστή δύναμη δεν άκουσε διαφορά.
Ο μονος λογος που πιστευω οτι λιγο καιρο μετα την αγορα ηχειων οι βιδες χρειαζονται ελεγχο, ειναι οταν (που ετσι ειναι) μεταξυ σασι μεγαφωνων/καμπινας , τα στεγανωτικα surrounds ( λαστιχενια ή απο σφουγγαρι ) υποχωρουν λογω συμπιεσης , με αποτελεσμα τα μεγαφωνα/βιδες να χαλαρωνουν καπως.
Και οι κραδασμοι κατα τη μεταφορα ή ακομα και τη χρηση μπορει να εχουν καποια συμμετοχη σε αυτο, αλλα μαλλον οχι τοσο μεγαλη.
Οποτε θεωρω οτι αν χαλαρωσουν μια , αν χαλαρωσουν δυο φορες, τοτε καλο ειναι να αλλαζονται τα στεγανωτικα surrounds με καινουργια, μεχρι την επομενη φορα. Το σφιξιμο μονο ( ισως και απροσεκτο ) σε ηχεια καποιας ηλικιας, μονο κακο μπορει να προκαλεσει , διοτι απο ενα σημειο και μετα , με το σφιξιμο, ισως αρχισει να παραμορφωνεται και η ιδια η καμπινα/μπαφλα , ακομη και να στραβωσουν τα σασι των μεγαφωνων. Αυτα τα δυο τελευταια, τα ειδα ιδίοις όμμασι.
Ρε παιδιά αν χαλαρώνει το 7αράκι από τους κραδασμούς τι να πουν κάτι 12άιντσα που τα βάζουν και δύο δύο στο ίδιο κουτί.
Θα έπρεπε να τα κυνηγάμε στο δωμάτι κάθε 2 χρόνια.
Πάνο, σωστά αυτά που λές. Σημειωτέο επίσης πως τα συγκεκριμένα είναι κλειστά κουτιά και απαιτούν απόλυτη στεγανοποίηση. Μη ξεχνάς τί κάναμε παλιά στα BBC LS3/5A για να στεγανοποιήσουμε τη μπάφλα μετά από κάπια χρόνια. Τα νεότερα μέλη δε χαμπαρίζουν από αυτά τα παλιομοδίτικα.Ο μονος λογος που πιστευω οτι λιγο καιρο μετα την αγορα ηχειων οι βιδες χρειαζονται ελεγχο, ειναι οταν (που ετσι ειναι) μεταξυ σασι μεγαφωνων/καμπινας , τα στεγανωτικα surrounds ( λαστιχενια ή απο σφουγγαρι ) υποχωρουν λογω συμπιεσης , με αποτελεσμα τα μεγαφωνα/βιδες να χαλαρωνουν καπως.
Και οι κραδασμοι κατα τη μεταφορα ή ακομα και τη χρηση μπορει να εχουν καποια συμμετοχη σε αυτο, αλλα μαλλον οχι τοσο μεγαλη.
Οποτε θεωρω οτι αν χαλαρωσουν μια , αν χαλαρωσουν δυο φορες, τοτε καλο ειναι να αλλαζονται τα στεγανωτικα surrounds με καινουργια, μεχρι την επομενη φορα. Το σφιξιμο μονο ( ισως και απροσεκτο ) σε ηχεια καποιας ηλικιας, μονο κακο μπορει να προκαλεσει , διοτι απο ενα σημειο και μετα , με το σφιξιμο, ισως αρχισει να παραμορφωνεται και η ιδια η καμπινα/μπαφλα , ακομη και να στραβωσουν τα σασι των μεγαφωνων. Αυτα τα δυο τελευταια, τα ειδα ιδίοις όμμασι.
Αν κατάλαβα καλά, έβαλες Permatex στις βίδες του mid;Αποκατάσταση στις βίδες που έβγαλα στα mids , με permatex και 2,5Nm πίεση στο τέλος ..
View attachment 256051
Αν κατάλαβα καλά, έβαλες Permatex στις βίδες του mid;
Εάν είναι ρητίνη και κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί να ξεβιδώσεις αυτές τις βίδες, πως θα γίνει αυτό χωρίς να ξηλωθεί η βίδα μαζί με τη φωλιά από τη μπάφλα;
Πάμε πάλι, γιατί ή εγώ δεν γίνομαι κατανοητός ή εσύ δεν διαβάζεις σωστά όσα γράφω:θεωρω οτι και ο Θέμης ο οποίος σου πούλησε το εν λόγω μοντέλο θα όφειλε να γνωρίζει γιατι μπορεί να ήταν γενική οδηγία τότε για το μοντέλο αυτό εκ του εργοστασίου. Πλέον ίσως να μην ισχύει...
Επιπλέον το γούφερ του 100αριου δεν έχει σχέση ως προς το μέγεθος με τα γούφερ οικιακής σειράς...είναι τεράστιο..!!!! άλλο βάρος από τα κοινά γούφερ...
επιπλέον αν η σειρά προορίζεται για επαγγελματική χρήση (PRO) τότε πιθανά οι οδηγίες συντήρησης να είναι εξόχως αυστηρότερες και λεπτομερέστερες από τα ηχεία της οικιακής σειράς...καθώς εκεί η χρήση και ποιότητα αναπαραγωγής οφείλει να είναι απαράμιλη ακόμα και χρόνια μετά...άλλα στάνταρς.....
Να η ψείρα .................. στο διαδίκτυο διάβασα ότι ένας ρώσος (Vladimir στο όνομα) , άλλαξε (στα δικά του scm 40 νέο μοντέλο) τους πυκνωτές τους με Mundorf Evo oil και τις καλωδιώσεις , με θαυμαστά (λέει) αποτελέσματα!
................ να και η φαγούρα .....................Ζήλεψα πολύ και τώρα με τρώει ο κώλος μου ανάλογα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.