Ελάχιστοι, αλλά αυτοί οι ψαγμένοι είναι όλοι στο Qobuz.Πόσοι είναι τόσο ψαγμένοι στη κλασσική μουσική ώστε να επιλέξουν το qobuz για αυτό το λόγο;
Ελάχιστοι, αλλά αυτοί οι ψαγμένοι είναι όλοι στο Qobuz.Πόσοι είναι τόσο ψαγμένοι στη κλασσική μουσική ώστε να επιλέξουν το qobuz για αυτό το λόγο;
Τελικά τι ακριβώς κάνει αυτό το Connect;Κάτι πήρε το μάτι μου (αρνητικό) για το connect.
Σιγά σιγά ,λέει ,θα το πάρουν όλες οι συσκευές.
Κάτι Sony ,Sonos και κάτι άλλες μάρκες θα το έχουν άμεσα.
Για το Eversolo δεν διάβασα και ανησυχώ
Μπορεί όμως και να μην κατάλαβα καλά!
Το Spotify connect που υπάρχει παντού (ενώ το Tidal την έχει δει ντίβα)....
Αυτο διαβάζω και δεν έχω καταλάβει ακόμα,αν το γράφουν απλώς ενδεικτικά ή κυριολεκτουν.Κάτι πήρε το μάτι μου (αρνητικό) για το connect.
Σιγά σιγά ,λέει ,θα το πάρουν όλες οι συσκευές.
Κάτι Sony ,Sonos και κάτι άλλες μάρκες θα το έχουν άμεσα.
Για το Eversolo δεν διάβασα και ανησυχώ
Μπορεί όμως και να μην κατάλαβα καλά!
Θα δεχτώ σαν απάντηση μόνο το πρώτο "είτε"Δυο τα τινά.
Είτε το Spotify Connect ούτως ή άλλως υποστηρίζει εδώ και χρόνια lossless codecs οπότε είναι ήδη έτοιμο να δεχτεί το νέο stream, είτε θα έρθει κάποιο update του που θα το κάνει συμβατό.
Δεν χρειάζεται κουβερτούλα όταν ανοίξεις το καπο για καθάρισμα με τις τρίχες που θα βρεις μέσα, πλεξε πουλόβερ.![]()
Κάποια στιγμή θα αλλάξω ρακ και το νέο δεν θα έχει τον αέρα που έχει αυτό το χρέπι.. τότε να δω τι θα κάνει.. χα χα...
Τότε δεν θα ανεβαίνει επάνω και εσωτερικά θα μαζεύει μόνο σκόνη χωρίς τρίχες.
Δεν ξέρω αν έχει ο δικός σου επιλογή high bias. Αν έχει, κάνε δοκιμή αν προτιμά να κάθεται επάνω με το high bias στο on.
Ωραίο cd player έχεις ρε φίλεΔεν πρόλαβε να μπει το Φθινόπωρο και μόλις ανάψει ο τελικός για να ακούσουμε καμιά νότα, ο Τάμπυ αφήνει τον καναπέ....
View attachment 258859
Κάποια στιγμή θα αλλάξω ρακ και το νέο δεν θα έχει τον αέρα που έχει αυτό το χρέπι.. τότε να δω τι θα κάνει.. χα χα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.