Το chat του δικάναλου

Κάτι πήρε το μάτι μου (αρνητικό) για το connect.
Σιγά σιγά ,λέει ,θα το πάρουν όλες οι συσκευές.
Κάτι Sony ,Sonos και κάτι άλλες μάρκες θα το έχουν άμεσα.
Για το Eversolo δεν διάβασα και ανησυχώ 😸
Μπορεί όμως και να μην κατάλαβα καλά!

Τελικά τι ακριβώς κάνει αυτό το Connect;

Σου επιτρέπει να συνδέσεις το στριμερ σου,μέσω άλλης συσκευής(τηλέφωνο , τάμπλετ ,dap)σαν τηλεχειριστήριο,στο Spotify.

Έτσι αποφεύγεις την , συνήθως,άθλια εφαρμογή του Spotify που έχουν ενσωματωμένη τα στριμερ .
Βάζεις στην συσκευή- τηλεχειριστήριο πχ μια λίστα από το Spotify και μετά το στριμερ σου συνδέεται με το αυτό και παίζει,μέχρι να παγώσει η κόλαση 😄
Φυσικα η συσκευή -τηλεχειριστήριο μπορεί να κάνει ανεξάρτητα,όποια δουλειά της αναθέσεις χωρίς να επηρεάζεται το Spotify.
Και μένα πρόσφατα μου το εξήγησε ο Pleo 😀

Αυτο διαβάζω και δεν έχω καταλάβει ακόμα,αν το γράφουν απλώς ενδεικτικά ή κυριολεκτουν.
Έχει καμμιά πιο επίσημη πληροφόρηση ο φίλος μας ο Κοψ ή και αυτός είναι σε αναμονή??

Attachments

• Screenshot_2025-09-13-01-26-07-612_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2025-09-13-01-26-07-612_com.android.chrome~2.jpg
    134.7 KB · Views: 17
Δυο τα τινά.

Είτε το Spotify Connect ούτως ή άλλως υποστηρίζει εδώ και χρόνια lossless codecs οπότε είναι ήδη έτοιμο να δεχτεί το νέο stream, είτε θα έρθει κάποιο update του που θα το κάνει συμβατό.
Θα δεχτώ σαν απάντηση μόνο το πρώτο "είτε"😄

Πιο παλιά τα streamer δεν υποστήριζαν Tidal Connect. Τα καινούργια έχουν νεότερο chipset και το υποστηρίζουν. Είναι εξαίρεση να μην υποστηρίζεται το Tidal Connect πια.

Εγώ εκείνο που θέλω να δω στο spotify, είναι αν θα είναι όλα 24bit/44,1KHz ή όπως στο Tidal εκείνα που είναι MAX το γράφουν. To MAX έχει κι αυτό 24bit/44,1KHz κάποιες φορές. Θεωρώ ότι θα είναι όλα. Γιατί κάνει λόγο για lossless και όχι για Hi-Res.

Δεν πρόλαβε να μπει το Φθινόπωρο και μόλις ανάψει ο τελικός για να ακούσουμε καμιά νότα, ο Τάμπυ αφήνει τον καναπέ....

IMG_20251004_230324.jpg

Κάποια στιγμή θα αλλάξω ρακ και το νέο δεν θα έχει τον αέρα που έχει αυτό το χρέπι.. τότε να δω τι θα κάνει.. χα χα...

Δεν χρειάζεται κουβερτούλα όταν ανοίξεις το καπο για καθάρισμα με τις τρίχες που θα βρεις μέσα, πλεξε πουλόβερ.😆

δεν έχεις προσέξει το μήκος του σπιράλ του κομπρεσέρ στο εργαστήρι ;; :p

λες να θέλω 20 μέτρα για εκεί μέσα ;; :LOL:

Κάποια στιγμή θα αλλάξω ρακ και το νέο δεν θα έχει τον αέρα που έχει αυτό το χρέπι.. τότε να δω τι θα κάνει.. χα χα...

Τότε δεν θα ανεβαίνει επάνω και εσωτερικά θα μαζεύει μόνο σκόνη χωρίς τρίχες. 😁

Δεν ξέρω αν έχει ο δικός σου επιλογή high bias. Αν έχει, κάνε δοκιμή αν προτιμά να κάθεται επάνω με το high bias στο on.

Τότε δεν θα ανεβαίνει επάνω και εσωτερικά θα μαζεύει μόνο σκόνη χωρίς τρίχες. 😁

Δεν ξέρω αν έχει ο δικός σου επιλογή high bias. Αν έχει, κάνε δοκιμή αν προτιμά να κάθεται επάνω με το high bias στο on.

δεν έχει επιλογή
(τα αμερικάνικα μοντέλα είχαν όπως και σβήσιμο στο φως των οργάνων)

Δεν πρόλαβε να μπει το Φθινόπωρο και μόλις ανάψει ο τελικός για να ακούσουμε καμιά νότα, ο Τάμπυ αφήνει τον καναπέ....

View attachment 258859

Ωραίο cd player έχεις ρε φίλε 😝

• Love
Reactions: vlad66
Μια ερώτηση, ρε παιδιά, για το lossless του Spotify. Στο κινητό και στο Pc έχει εμφανιστεί η επιλογή, αλλά στην τηλεόραση μου βγάζει ένα «αυτή τη στιγμή η συσκευή αυτή υποστηρίζει ποιότητες έως πολύ υψηλές».

Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη και κάποια στιγμή θα εμφανιστεί; Ή ότι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει και ξέχνα το;