Το chat του δικάναλου

Η τηλεόραση δεν υποστηρίζει και είναι θέμα του κατασκευαστή της κατά πόσο θα το υποστηρίξει.

Αν είναι σχετικά παλιό το μοντέλο, τα πράγματα είναι δύσκολα..
Ορίστε Δημήτρη το επόμενο μας project simplistic dac για Tv

Όλα τα streamer που έχουν Spotify connect έχουν και Tidal connect.
Δεν νομίζω ότι το Tidal είναι πιο επιλεκτικό.
όχι δεν ισχύει αυτό. Π.χ από τα δύο streamer που έχω, το Primare prisma δεν διαθέτει tidal connect. Το WiiM Ultra έχει τα πάντα και μου έκανε την ζωή ευκολότερη.
Πάντως τώρα με το lossless Spotify το μόνο σίγουρο είναι ότι το tidal και ενδεχομένως και άλλα π.χ qobuz πάνε για λουκέτο

Πάντως τώρα με το lossless Spotify το μόνο σίγουρο είναι ότι το tidal και ενδεχομένως και άλλα π.χ qobuz πάνε για λουκέτο

Καλά, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Το είπα σε φίλο μουσικό που έχει ανεβάσει στο spotify και γελούσε.
Πιο πιθανό είναι να κάνει upsampling την βιβλιοθήκη του παρά να έχει στην κατοχή του native lossless υλικό.

Επίσης, καλό χρυσό το lossless του Spotify, αλλά για την ώρα δεν δίνει hi-res. Το Qobuz δίνει.
Κατ αρχάς το Qobuz δεν είναι ευρέως διαθέσιμο. π.χ στην Ελλάδα δεν είναι! Επίσης τα περισσότερα κομάτια είναι CD quality όπως και στο Tidal και φυσικά και στο Spotify lossless. Υπάρχουν αρκετά hi-res σε 24bit στο Spotify lossless επί του παρόντος

Πολλοί έχουν, και το Tidal έχει, το θέμα είναι πόσοι πελάτες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για αυτό.

Για την ώρα ελάχιστα από τα streaming services δεν "μπαίνουν μέσα". Και δεν είναι λίγα χρόνια στην αγορά.

• Like
Reactions: superfly
Καλημέρα.

Σημερινή δοκιμή Spotify lossless vs Qobuz.

Πιο γεμάτο το Qobuz, με μεγαλύτερο βάθος σκηνής, πιο "ζωντανό" και αέρινο.

Μεγαλη διαφορά εννοείται spotify 320 vs lossless.

Δεν ξέρω. Νομίζω δε θα αποχωριστώ το Qobuz ακόμα...

Καλημέρα.

Σημερινή δοκιμή Spotify lossless vs Qobuz.

Πιο γεμάτο το Qobuz, με μεγαλύτερο βάθος σκηνής, πιο "ζωντανό" και αέρινο.

Μεγαλη διαφορά εννοείται spotify 320 vs lossless.

Δεν ξέρω. Νομίζω δε θα αποχωριστώ το Qobuz ακόμα...
Δεν ισχύει βέβαια σε όλα τα κομμάτια. Σε κάποια είναι δυσδιάκριτη η διαφορά.

Δοκιμές με senn HD-650.

Πολύ θα ήθελα να μου κάνει το Spotify. Να τελειώνουμε με τις πολλές συνδρομές.

Από την άλλη είναι και το roon όπου θεωρώ ότι το spotify δε θα δώσει ποτέ API για να κουμπώσει στο roon.

Εδώ είμαστε.

ψάξε να πάρεις αυτή

ή αυτή

και άπλωσε την σε λεπτό στρώμα στο σκισμένο λάστιχο..
άφησέ την κοντά στις 8 ώρες πριν δουλέψει το μεγάφωνο.. ίσως να μην ακούσεις διαφορά μετά

Ε ρε τι έχω να ακούσω πάλι από τον @vlad66 που βγάζω τα πανιά από τα ηχεία...
Και ας μην έχω γατί!

καλού κακού μη τα βγάζεις όταν αμολάς τον Ρίκο στο δωμάτιο.. μη πάει σε κανα mid να δει τι είναι αυτά που γυαλίζουν στους κώνους.......

ψάξε να πάρεις αυτή

ή αυτή

και άπλωσε την σε λεπτό στρώμα στο σκισμένο λάστιχο..
άφησέ την κοντά στις 8 ώρες πριν δουλέψει το μεγάφωνο.. ίσως να μην ακούσεις διαφορά μετά
Η ανάρτηση του πάνω έχει ξεκολλήσει στο κάτω μέρος από το υπόλοιπο και την έχει σκίσει σε ένα σημείο.
Το κάτω έχει σκιστεί σε πέντε σημεία στο πλάι δεξιά.
Τα στέλνω Αθήνα για επισκευή.
Edit. Ούτε τώρα ακούω κάτι σε χαμηλές εντάσεις.

• Like
Reactions: vlad66