Το chat του δικάναλου

Suoer
βλέπεις "πουλάκια" σε τέτοια απόσταση ;;;

μπράβο όραση... !!!! :p
Σούπερ Γκούφη λεμεεεεεεεεε 😸
Δεν έβαλα την παραλία για να μην σας προκαλώ
Αλλά αφού θες προκλήσεις...

Attachments

• IMG_20250906_131715.jpg
    IMG_20250906_131715.jpg
    2.1 MB · Views: 44
Εχει ξεκινήσει το roll out.
Μιλαμε για εκατομμύρια accounts , λίγη υπομονή.

Οι άλλες πλατφόρμες όμως ρε παιδιά έχουν και 24/96 24/192. Γιατί να φοβηθούν. Λες και η πλειάδα των χρηστών με ακουστικά πού δεν ξέρουν τι θα πει βινύλιο, αναλογικό, κλπ θα καταλάβουν διαφορά αν το 16 γίνει 24.

Σκούρα τα πράγματα για Tidal και Qobuz..
Όσο αφορά την κλασσική μουσική δεν φτάνει με τίποτα τον κατάλογο του Qobuz. Την συζήτηση περί διαφοράς στην ποιότητα του ήχου την αφήνω για άλλο νήμα...

• Like
Reactions: superfly
Έλα ντε;

Πιστεύω ότι μέχρι τώρα το 90%+ του κόσμου που πήγαινε σε Tidal και Qobuz το έκανε για την ποιότητα ήχου, όχι για την ποικιλία ή την εξειδίκευση σε συγκεκριμένο είδος.

Αυτοί είναι πάρα πολύ πιθανό να πάνε στο Spotify (ή αν έχουν ήδη Spotify (πολύ πιθανό) να σταματήσουν τις άλλες υπηρεσίες).

• Like
Reactions: mdvq and takisot
Εννοείται.
Αν το spotify μου προσφέρει την ίδια ποιότητα με το Tidal σε ήχο, το Tidal θα κοπεί τον ίδιο μήνα.
Ίσα ίσα να μεταφέρω τα collections μου στο Spotify και θα φύγω.
Και μόνο που το Spotify μπορεί να λειτουργήσει σαν ραδιόφωνο από μόνο του και να συνεχίσει να παίζει χωρίς εγώ να αλλάζω δίσκο με κάνει να ψάχνομαι με συγκροτήματα που δεν είχα ξανακούσει.
Το Spotify connect που υπάρχει παντού (ενώ το Tidal την έχει δει ντίβα), το καλύτερο gui, ο αλγόριθμος που σε βοηθάει να βρεις ακόμη και άλλα είδη μουσικής που πιθανόν σου αρέσουν κλπ είναι χαρτιά στα χέρια του Spotify που μετράνε.

• Like
Reactions: takisot