Δημήτριε ,κάνεις και ένα πρόχειρο λογαριασμό ,πόσο στοίχισε τελικά το συγκεκριμένο RPI ??Και για να συμπληρώσω το παραπάνω, στο δικό μου σύστημα το pi με ένα πολυ βασικό γραμμικό τροφοδοτικό, ντροπιασε το Cambridge Audio AXN10 Streamer των 400 ευρώ.
Όταν μπήκε η τροφοδοσία του ian canada και ο μετασχηματιστής του Γιατρά, απλά πουλήθηκε.
Τέλος όταν αναβαθμίστηκε σε i2s με τα ρολόγια κτλ, κλέβει πλέον ώρες ακρόασης από το αναλογικό μου.![]()
Άσε βρε τον Θρήσκο να μας στρώσει τη δουλειά.
Αυτά είναι για τον απλό λαό, τους τσίπηδες που δεν έχουν για το πραγματικό hi-end![]()
Υπάρχει και το Qobuz.. λες να κλείσουν όλα;Εγώ ξέρετε που θα σκάσω από τα γέλια;
Άμα κάνει κάνα πραφ και κλείσει το Spotify και το Tidal και μείνουμε με τον πουλ....συγγνώμη streamer ηθελα να πω,στο χέρι![]()
Το σκέφτομαι και εγώ αυτό όχι μόνο τα λεφτά που ξόδεψα για να αγοράσω το συστηματάκι μου, αλλά και τον κόπο που έκανα για να χτίσω το playlist μουΕγώ ξέρετε που θα σκάσω από τα γέλια?
Άμα κάνει κάνα πραφ και κλείσει το Spotify και το Tidal και μείνουμε με τον πουλ....συγγνώμη streamer ηθελα να πω,στο χέρι![]()
Δημήτριε ,κάνεις και ένα πρόχειρο λογαριασμό ,πόσο στοίχισε τελικά το συγκεκριμένο RPI ??
Γιατι πριν πώς παιζαμε;Εγώ ξέρετε που θα σκάσω από τα γέλια?
Εγώ ξέρετε που θα σκάσω από τα γέλια?

Ανέφερα τα συγκεκριμένα επειδή τα έχει ο Sonus Naturalis και επειδή είμαι σίγουρος πως θα εξαχθει το ίδιο συμπέρασμα το οποίο εξηγαγα ύστερα από σχετική συγκριτικη δοκιμή με 3 ζεύγη καλωδίων ρεύματος:Αudioquest(ac 3.3 και ac 1.6),Kimber(pk 10 και pk 14)και VDH(Mainsstream και Mainsserver).Τα καλώδια εκάστου ζεύγους διαφέρουν μόνο στην διατομη.Ακομη και σε συσκευές με ελάχιστη κατανάλωση,το καλωδιο με την μεγαλύτερη διατομή απέδωσε σαφώς καλύτερα.
Τα Kimber ρεύματος δεν λένε και τίποτα..
Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσες ότι το kimber με την μεγαλυτερη διατομή θα ήταν καλύτερο..Ανέφερα τα συγκεκριμένα επειδή τα έχει ο Sonus Naturalis και επειδή είμαι σίγουρος ότι θα εξαχθεί το ίδιο συμπέρασμα το οποίο εξηγά ύστερα από σχετική συγκριτική δοκιμή με 3 ζεύγη καλωδίων ρεύματος:Αudioquest(ac 3.3 και ac 1.6),Kimber(pk 10 και pk 14)και VDH(MainsstreamΤα και VDH(MainsstreamΤα. διαφέρουν μόνο στη διάτομη.Ακόμη και σε συσκευές με ελάχιστη κατανάλωση,το καλό με τη μεγαλύτερη διατομή απέδωσε σαφώς καλύτερα.
Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ καλώδιο ρεύματος 10 awg στο T8(και πριν στο a6)και το ίδιο θα κάνω όταν θα πάρω το dac z-10.
Απο το pk 14.Εγώ κατάλαβα ότι εννοούσες ότι το kimber με την μεγαλυτερη διατομή θα ήταν καλύτερο..
Δεν είστε καλοί δάσκαλοι, αν καταλάβεις τη φιλοσοφία του, η σου την εξηγήσει κάποιος δεν είναι δύσκολο. Εκτός αν ακούς τις συμβουλές του κυρίου από πάνω και σου μπλοκάρει κάθε τόσο το boot στο rasberry.Μην το σκέφτεσαι εσύ αυτό λέμε!
Εδώ ο Δημήτρης και ήθελε σεμινάρια για να ξεκινήσει να παίζει!
Άρα γύρω στα εννιά κατοστάρικα.Δεν είστε καλοί δάσκαλοι, αν καταλάβεις τη φιλοσοφία του, η σου την εξηγήσει κάποιος δεν είναι δύσκολο. Εκτός αν ακούς τις συμβουλές του κυρίου από πάνω και σου μπλοκάρει κάθε τόσο το boot στο rasberry.
Αλλά και σε αυτή την περίπτωση γράφεις 1-2 καρτούλες όταν το ρυθμίσεις όπως σου αρέσει τις έχεις στο ραφι και ότι κι αν γίνει παίζει.
Περί τιμής τώρα. Κοστίζει περίπου 150 ευρώ φτηνότερα από το παρακάτω.
Το οποίο ήρθε σπίτι μου και ο ιδιοκτήτης του μετά τις συγκριτικές ακροάσεις έκλαψε.![]()
Cambridge Audio CXN100 Streamer / Wifi Network Player Γκρι
Το CXN100 θα μεταμορφώσει αμέσως ένα κλασικό σύστημα hi-fi σε ένα σύστημα με λαμπρό μέλλον. Και επειδή είναι συσκευή δικτύου, το υλικο-λογισμικό του CXN100 μπορεί να αναβαθμιστεί εξ αποστάσεως, μέσω της εφαρμογής StreamMagic, για να λαμβάνει τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες.www.heavenaudio.gr
Εκτός και υπάρχει τρόπος τα αρχεία που πουλάνε,να τα κλειδώνουν.Ακόμη και να μην υπάρχουν συνδρομές για streaming θα υπάρχουν υπηρεσίες όπως το Bandcamp π.χ. που μπορείς να αγοράσεις δίσκους.
Που το βρίσκω λίγο δύσκολο.
Γιατί τότε θα πέσει χοντρό κλάμα από τους καλλιτέχνες.
Τα ψηφιακά αρχεία πλέον μετακινούνται τόσο εύκολα που το "πάρε να ακούσεις τι βρήκα" θα γίνει ρουτίνα.
Έτσι παίζαμε ,με αποθηκευμένα αρχεία.Γιατι πριν πώς παιζαμε;
Δεν εχουν εσωτερικο δισκο τα στριμερ με αποθηκευμενη μουσικη;
Ή και τοπικο δικτυο;
Εκτός αν ακούς τις συμβουλές του κυρίου από πάνω και σου μπλοκάρει κάθε τόσο το boot στο rasberry
Εκτός και υπάρχει τρόπος τα αρχεία που πουλάνε,να τα κλειδώνουν.
Γίνεται???
Να τονίσω όπως έγραψε και ο άλλος Δημήτρης φτάνεις τόσα αν θες i2s. Αφού το ξέρεις στο άθλημα μας όσα χώνεις τόσα παιρνεις, αν βάλεις ομως και λίγη προσωπική δουλειά -diy- περνεις τα διπλά.Άρα γύρω στα εννιά κατοστάρικα.
Δεν το λες και φτηνό.
Με τόσα παίρνεις καινούργιο Eversolo,το απλό.
Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω το δικό μου απλό Α6.
Αλλά εδώ που τα λέμε,τι νόημα θα είχε??
Για μένα εννοώ.
Καλά μου είναι,αυτό που έχω![]()
Γι'αυτό ακόμη και όταν σου μιλάω παίρνω backupΕ ρε συ, πως θα καταλάβω αν μία ρύθμιση κάνει καλό ή αν θα κολλήσει το raspberry και δεν θα ξεκινάει μετά;
Στο δικό μου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.