Το chat του δικάναλου

Χαιρετισμους απο μένα στην ακόμη μια φορά άσχετη Τεχνητή Νοημοσύνη.Το πρώτο που βελτιώνεται με μια καλή βάση πικάπ είναι το μπασσο.
Τα ηχεία είναι μια άλλη ιστορία.Χρειαζονται τις δικές τους βάσεις.
Το "κορίτσι" μάλλον μπερδεύτηκε.

Εντάξει, καλά τα λέει η Κα AI.
Αν και είναι γνωστά, τίποτα καινούργιο.
Αλλά πολύ κουτσομπόλα αυτή η κυρία!
Όλα τα προσωπικά μας βρίσκει τρόπο να τα μαθαίνει! 😡

Μου τη δίνει η AI! 💢

griniarhs201.jpg

Το πρώτο που βελτιώνεται με μια καλή βάση πικάπ είναι το μπασσο.
Εξαρταται απο το πικαπ. Αλλο ειναι ενα ελαφρυ πικαπ χωρις μια υποτυπωδη αναρτηση ή αποσυζευξη απο το περιβαλλον του, και αλλο ενα βαρυ πικαπ ή ενα με αποτελεσματικη αναρτηση .

Εξαρταται απο το πικαπ. Αλλο ενα ελαφρυ πικαπ χωρις μια υποτυπωδη αναρτηση ή αποσυζευξη απο το περιβαλλον του, αλλο ενα βαρυ πικαπ ή ενα με αποτελεσματικη αναρτηση .
Δεν ισχύει.Avid Volvere και Michell Gyro se "υπέφεραν" δίχως μια καλή βάση.Η ιστορία του πρώτου έχει γραφτεί στο forum από τον ιδιοκτήτη του και την επιβεβαίωσα προσωπικά στο σύστημά του.( Βάση Symposium Acoustics).
Η ιστορία του δεύτερου αφορά το τελευταίο πικάπ μου.(Βαση Project Ground-it deluxe)
Υπάρχει και φίλος με Michell Orbe se και βάση TAOC.
Δεν είναι αποτελεσματικές οι αναρτήσεις τους;

Δεν θελω να σε "απογοητευσω" οποτε αν θελεις απαντησε εσυ, αν σε συγκριση με την αναρτηση ας πουμε ενος Pink Triangle , ολες οι αναρτησεις εχουν την ιδια αποτελεσματικοτητα ή αναγκες. Αν γνωριζεις επισης για την αναρτηση ενος Thorens TD125 ή TD550 , Reference , ή ενος Alphason Sonata , κλασικα παραδειγματα συνδυασμου αναρτησης και μαζας , σκεψου αν ολα τα πικαπ αναρτησης εχουν ιδια αποτελεσματικοτητα ή αναγκες στη στηριξη τους.

Last edited:
Δεν ισχύει.Avid Volvere και Michell Gyro se "υπέφεραν" δίχως μια καλή βάση.Η ιστορία του πρώτου έχει γραφτεί στο forum από τον ιδιοκτήτη του και την επιβεβαίωσα προσωπικά στο σύστημά του.( Βάση Symposium Acoustics).
Η ιστορία του δεύτερου αφορά το τελευταίο πικάπ μου.(Βαση Project Ground-it deluxe)
Υπάρχει και φίλος με Michell Orbe se και βάση TAOC.

Έχεις δει / ακούσει Technics SL 1200/1210 MK2 να "υποφέρει" από κραδασμούς ;;

(Μόνο εγώ το είχα καταφέρει μία φορά σε συνθήκες που "δημιούργησα" επί τούτου...) :LOL: