aoratos Senior Member 21 August 2008 518 χαλκιδικη Yesterday at 11:51 #11,561 οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη
οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη
lefterakis katemakis AVClub Enthusiast 20 October 2025 794 Yesterday at 11:52 #11,562 aoratos said: View attachment 265750 Click to expand... Πρέπει το μηχάνημα να πάει σε τεχνικό, να μετρηθει η πλακέτα.. Πριν την αγορά λυχνιών να το πάτε σε τεχνικό για ολοκληρωμένο έλεγχο.. Για να βρεθεί η βλάβη του κυκλώματος..
aoratos said: View attachment 265750 Click to expand... Πρέπει το μηχάνημα να πάει σε τεχνικό, να μετρηθει η πλακέτα.. Πριν την αγορά λυχνιών να το πάτε σε τεχνικό για ολοκληρωμένο έλεγχο.. Για να βρεθεί η βλάβη του κυκλώματος..
AUDIOLYTIC AVClub Fanatic 13 August 2010 10,769 Yesterday at 11:56 #11,563 aoratos said: View attachment 265750 Click to expand... Τις Ε288CC τις ειχε ο κατασκευαστης ή τις εβαλες εσυ? Αν εσυ τις εβαλες , θυμασαι τι ειχε ο κατασκευαστης ? Οπως και να'χει , καλυτερα ειναι οπως λενε τα παιδια ενας ελεγχος , μηπως και κατι αλλο συμβαινει.
aoratos said: View attachment 265750 Click to expand... Τις Ε288CC τις ειχε ο κατασκευαστης ή τις εβαλες εσυ? Αν εσυ τις εβαλες , θυμασαι τι ειχε ο κατασκευαστης ? Οπως και να'χει , καλυτερα ειναι οπως λενε τα παιδια ενας ελεγχος , μηπως και κατι αλλο συμβαινει.
AUDIOLYTIC AVClub Fanatic 13 August 2010 10,769 Yesterday at 12:00 #11,564 aoratos said: οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη Click to expand... Παλι με προλαβες και δεν ειδα οτι ειναι απο τον κατασκευαστη ...... Reactions: aoratos
aoratos said: οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη Click to expand... Παλι με προλαβες και δεν ειδα οτι ειναι απο τον κατασκευαστη ......