Το chat του δικάναλου

οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη

Τις Ε288CC τις ειχε ο κατασκευαστης ή τις εβαλες εσυ?
Αν εσυ τις εβαλες , θυμασαι τι ειχε ο κατασκευαστης ?

Οπως και να'χει , καλυτερα ειναι οπως λενε τα παιδια ενας ελεγχος , μηπως και κατι αλλο συμβαινει.

οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη
Παλι με προλαβες και δεν ειδα οτι ειναι απο τον κατασκευαστη ...... :D

• Haha
Reactions: aoratos
Υποθέτω ότι είναι το προϊόν μιας νέας σειράς της Laiv ,που ονομάζεται crescendo
Φρεσκο -φρεσκο

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@petronik
Πέτρο, καταλαβαίνω σωστά ότι σου "έχει κάνει κλικ" η LAIV? 😊
Καλησπέρα Μιχάλη ,εδώ και λίγο καιρό έχω "στενή " επαφή με το Harmony dac της ,που αυτό έγινε από σπόντα .Περιμένω να βγάλει το streamer -transport ,που από ότι οι ίδιοι -ανεπισήμως -λένε είναι έτοιμο εδώ και μήνες ,αλλά υποθέτω ότι θέλουν να λύσουν κάποια προβλήματα πριν το παρουσιάσουν .
Ξαφνικά σήμερα το πρωί μου ήρθε ενα email που με ενημέρωνε για το πιο πάνω νέο δημιούργημα τους. Ακολούθησαν αλλά δυο email τους με παρουσιάσεις του crescendo,από διάφορους δοκιμαστές

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
@petronik
Καλορρίζικο! 😙
Γράψε και δυό λόγια πως παίζει, τις εντυπώσεις σου... ☺️
Μιχάλη ,ευχαριστώ πολύ
πρός το παρόν θα γράψω για μια δοκιμή που έγινε αυτή την εβδομάδα ,για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βελτίωση με την ύπαρξη ενός ιδιότυπου DDC .
Eπειδή η α αγορά ενός ddc δεν είναι φθηνή [1000 ευρω περίπου ] ,σκεφτήκαμε να πάρουμε σήμα από την usb εξοδο και να την στείλουμε στη πλακέτα του jlsounds που το μετατρέπει σε i2s και από κεί να τροφοδοτήσουμε την i2s -hdmi είσοδο του Ηarmony Το πρόβλημα που ανέκυψε ήταν ότι δεν ήταν συμβατα τα δυο hdmi,οπότε αγοράστηκε ενας αντάπτορας δηλ αυτός https://www.audiophonics.fr/en/interface-modules/lhy-audio-send-p-19756.html
Η δοκιμή έγινε με την χρήση ενός φθηνου καλωδιού hdmi
Στην ακρόαση που έγινε υπήρξε εναλλάγή μεταξύ του εσωτερικού ρολογιού του Harmony [που είναι καλό ] και της υπολοιήσεως του jlsounds με τα βασικά ρολόγια .Διαφορές υπήρξαν με το εσωτερικό ρολοι να δίνει πιο "μελωδικό" ήχο -
πιο ξεκούραστο ,ενω όταν ακούγαμε από τον βούλγαρο "ροκάριζε" περισσότερο .Στην συνέχεια ακούσαμε και απευθείας συνδεόντας την μια εξοδο usb στην είσοδο usb του Harmony. Εδώ το άκουσμα ήταν το καλύτερο .
Για να είμαστε ειλικρινέις δεν μπορούν να βγούν σοβαρα συμπεράσματα με την δοκιμή αυτή ,αλλά είπαμε να την κάνουμε γιατί ο βούλγαρος και οι τροφοδοσίες του υπήρχαν και τό μονο κόστος ήταν ο μετατροπέας που κόστισε 30 ευρω περίπου με τα μεταφορικά .
Το ερώτημα μου παραμένει αν δηλ το Laiv uDDC θα βοηθήσει ουσιαστικά .

• Like
Reactions: Tzimisce
Επανερχομαι με μια μικρη εξελιξη για το πληντυριο δισκων

Εχει σταλει mail οτι εχει παραδοθει στην μεταφορικη εταιρεια και ειναι καθ'οδον.

Ολα φαινονται προς ωρας κομπλε.
Θα σας ενημερωνω για τις εξελιξεις
Κράτα μας ενήμερους, αν είναι πραγματικά το γνήσιο Humminguru μπορεί να παραγγείλω κι εγώ ένα-δύο.