Πρέπει το μηχάνημα να πάει σε τεχνικό, να μετρηθει η πλακέτα..
Παλι με προλαβες και δεν ειδα οτι ειναι απο τον κατασκευαστη ......οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη
Καλησπέρα Μιχάλη ,εδώ και λίγο καιρό έχω "στενή " επαφή με το Harmony dac της ,που αυτό έγινε από σπόντα .Περιμένω να βγάλει το streamer -transport ,που από ότι οι ίδιοι -ανεπισήμως -λένε είναι έτοιμο εδώ και μήνες ,αλλά υποθέτω ότι θέλουν να λύσουν κάποια προβλήματα πριν το παρουσιάσουν .
Μιχάλη ,ευχαριστώ πολύ
Κράτα μας ενήμερους, αν είναι πραγματικά το γνήσιο Humminguru μπορεί να παραγγείλω κι εγώ ένα-δύο.Επανερχομαι με μια μικρη εξελιξη για το πληντυριο δισκων
Εχει σταλει mail οτι εχει παραδοθει στην μεταφορικη εταιρεια και ειναι καθ'οδον.
Ολα φαινονται προς ωρας κομπλε.
Θα σας ενημερωνω για τις εξελιξεις
Το site φαίνονταν fake από χιλιόμετρα μακριά και μετά από λίγες ημέρες σταμάτησε να λειτουργεί.Καλημερα σε ολους,
Πριν λιγο ΔΕΝ εγινε η παραλαβη του πλυντηριου καθως μονο πλυντηριο δεν ειχε μεσα.
Ηρθε μηνυμα κανονικα απο τα Ελτα και πριν λιγο προς τιμη του υπαλληλου μου ειπε εαν θελεις να το ανοιξουμε μαζι προσεκτικα καθως εχουμε πολλες καταγγελιες για παραλαβη απο εξωτερικο με λαθος προιοντα.
Αντι για πλυντηριο ειχε μπει μια ευμεγεθης βεντουζα τζαμιου χαχα, ετσι οπως θα τους παει ο υπαλληλος των Ελτα.
Η αληθεια ειναι η αντικαταβολη ηταν και ο λογος που το ρισκαρα καθως εαν δεν ηταν μεσα πληντυριο δεν θα εκανα την παραλαβη.
Οποτε με βλεπω με ηρεμια σε κανενα knosti χειροκινητο να καταληγω.
Τις Ε288CC τις ειχε ο κατασκευαστης ή τις εβαλες εσυ?
Αν εσυ τις εβαλες , θυμασαι τι ειχε ο κατασκευαστης ?
Οπως και να'χει , καλυτερα ειναι οπως λενε τα παιδια ενας ελεγχος , μηπως και κατι αλλο συμβαινει.
https://www.stereophile.com/content/ah-njoe-tjoeb-4000-cd-player Then it was just a matter of installing the internal Marantz CD clamp and a pair of 6922 dual-triodes. The basic unit comes stock with Philips ECG tubes; |
![]()
https://www.stereophile.com/content/ah-njoe-tjoeb-4000-cd-player
Then it was just a matter of installing the internal Marantz CD clamp and a pair of 6922 dual-triodes. The basic unit comes stock with Philips ECG tubes;
Τωρα ειδα το σχολιο σου. Πολυ γενικο και επιφανειακο θα το ελεγα. Μιλωντας για CV2492 & CV2493 που αφορουν την ερωτηση του φιλου aoratos εδω , αν τις εχεις δοκιμασει και ο ηχος ηταν οπως τον περιγραφεις, το πιθανοτερο ειναι οτι κατι δεν πηγαινε καλα με το μηχανημα σου . Οι mullard CV2492 & CV2493 ( E88CC & E88CC-01 ) , με τις Telefunken CCA ειναι γωνστες για το wide bahdwidth τους (μεταξυ αλλων πολλων , συγκριτικα με τις πλειστες 6922, 6DJ8, 7308).Έχω μια ένσταση σχετικά με τις Mullard .Δεν είναι all-around λάμπες.Ο ήχος τους "στοχεύει" τις μεσαίες και υστερεί στα άκρα.
Ανευ απροοπτου θα ελεγα εχουν ζωη γυρω στις 10000 ωρες.οι λυχνιες ειναι οι εργοστασιακες . μια φορα που το εστειλα στο σερβις πριν 7-8 χρονια , και τον ρωτησα αν θελουν αλλαγη, μου ειπε εχουν ακομα ζωη
Το "υστερούν στα άκρα" που έγραψα δεν αφορουσε το bandwidth.Σε ολοκληρωμένο Audio Research,τα ακρα της Mullard θύμιζαν εντονα χρυσό cd της Mobile Fidelity.Η αποκατάσταση τους ήλθε με Sylvania.Τωρα ειδα το σχολιο σου. Πολυ γενικο και επιφανειακο θα το ελεγα. Μιλωντας για CV2492 & CV2493 που αφορουν την ερωτηση του φιλου aoratos εδω , αν τις εχεις δοκιμασει και ο ηχος ηταν οπως τον περιγραφεις, το πιθανοτερο ειναι οτι κατι δεν πηγαινε καλα με το μηχανημα σου . Οι mullard CV2492 & CV2493 ( E88CC & E88CC-01 ) , με τις Telefunken CCA ειναι γωνστες για το wide bahdwidth τους (μεταξυ αλλων πολλων , συγκριτικα με τις πλειστες 6922, 6DJ8, 7308).
Και επειδη βρισκω επιφανειακο το σχολιο σου , μια ερωτηση αν θελεις να απαντησεις. Για παραδειγμα , ας φερουμε μια mullard ECC83/ 12AX7 ...... ποια απο τις παρα κατω θα χαρακτηριζες οπως ειπες , την CV4004 , 10M , Ι61 , Ι63 , MC1, F91 και αλλες που δεν θυμαμαι τωρα ? Long/short plate ?
Θα κανω οτι δεν το ειδα αυτοΤο "υστερούν στα άκρα" που έγραψα δεν αφορουσε το bandwidth
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.