Το chat του δικάναλου

Η κεφαλή που φοράει το πικάπ από προχτές είναι η μικρή και φτηνή Empire E200 με ακίδα S300 , η οποία θα έλεγα ότι είναι κάτω από την μέση του εύρους ποιότητας των κεφαλών μου.

View attachment 274988
Της εξηγησες οτι τα headshell wires που της εβαλες κοστιζουν περισσοτερο απο την ιδια ?
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Η συσκευή που ωφελήθηκε σε τεράστιο βαθμό από το ρακ, ίσως περισσότερο και από το πικάπ, είναι το λαμπάτο phono μου !

Υπάρχει εξήγηση φυσικά και είναι πολύ απλή και εύκολα κατανοητή, δεν χρειάζεται καν να αναλύσουμε τα αυτονόητα..

Αυτό που δεν βαριέμαι να γράψω και να δείξω είναι η έξτρα βοήθεια που πήρε το phono :

View attachment 274986

Ένας γρανίτης βάρους 12,4kg που κάποτε στήριζε το Technics πικάπ μου και μέχρι χτες ήταν κάτω από τον τελικό.

2πλο το όφελος γιατί το δεξί ρακ πάντα θα είναι πιο άδειο και ελαφρύτερο από το αριστερό που φιλοξενεί τον βαρύ τελικό και το Ν2 σε βάρος μηχάνημα (προενισχυτής Rotel)

View attachment 274987

Η κεφαλή που φοράει το πικάπ από προχτές είναι η μικρή και φτηνή Empire E200 με ακίδα S300 , η οποία θα έλεγα ότι είναι κάτω από την μέση του εύρους ποιότητας των κεφαλών μου.

View attachment 274988

Την έβαλα γιατί φοβάμαι μη τυχόν γίνει καμιά ζημιά στις κεφαλές που άφησε εδώ ο Δημήτρης για να γράψουν ώρες, άρα δεν του κάνω την χάρη γιατί είμαι χέστης με τα ξένα πράγματα, ειδικά με τις κεφαλές...
(Και με τις δικές μου το ίδιο είμαι, αλλά τέλος πάντων...)

Η επιλογή έγινε στην τύχη και ευτυχώς που δεν έπεσε ο "κλήρος" σε καμιά καλύτερη γιατί αύριο αποφασίσαμε να φύγουμε για λίγες μέρες και με καλύτερη κεφαλή υπήρχε ο κίνδυνος να μην το κουνήσω ρούπι......
Αυτό τώρα το πρόσεξα.Η μύτη των κώνων(μοιάζουν με Goldring)πρέπει να κοιτάζει προς τα κάτω.