Το chat του δικάναλου

Δεν είπα ότι έγινε "επίδειξη" υλικών από μεριάς σου, πως προέκυψε και το σκέφτηκες έτσι;..

Το σχόλιο μου δεν έχει σχέση με εσένα ώστε να "δημιουργηθεί" κάποια παρεξήγηση..

(Γιατί κάνουμε αυτή την κουβέντα;)
Μα ειπα προς αποφυγη τυχον παρεξηγησεων απο οποιον δηποτε . Για κανενα αλλο λογο .

Συγνωμη , αλλα αν αναφερεσαι σε μενα , οταν εσυ εγραψες παλαιοτερα για καλωδια ρευματος με ροδιο στο ενα ακρο και αλλο τι στο αλλο , τι εφταιγε και το εκανες αυτο ?

Ομως δεν θα διαβασες σωστα την απαντηση μου στην ερωτηση του Λευτερη, οποτε αστο .....
Αυτό για το καλώδιο ρεύματος με διαφορετικά βύσματα το έγραψε ο Λευτερης,όχι εγώ και μάλιστα είχαμε διαφωνία γι αυτό.
Αναφέρθηκα σε ασημένιο καλώδιο επειδή ανεβάσατε και οι δύο ασημένια καλώδια.Η λογική λέει πως το ιδανικό είναι το καλώδιο να έχει συνέχεια ως τα βύσματα.Η Elecaudio κατασκευάζει ασημένια βύσματα σε προσιτή τιμή.

Ποιόν γερανό μωρέ ;;

Ένα παγάκι πέρα δώθε στο μπράτσο φτάνει....
Υπάρχει και καλύτερο.
Να κάνεις τσουλήθρα σε ξυραφάκι και να βάζεις τον πο...ο σου για φρένο 😄😄

Αυτό για το καλώδιο ρεύματος με διαφορετικά βύσματα το έγραψε ο Λευτερης,όχι εγώ και μάλιστα είχαμε διαφωνία γι αυτό.
Αναφέρθηκα σε ασημένιο καλώδιο επειδή ανεβάσατε και οι δύο ασημένια καλώδια.Η λογική λέει πως το ιδανικό είναι το καλώδιο να έχει συνέχεια ως τα βύσματα.Η Elecaudio κατασκευάζει ασημένια βύσματα σε προσιτή τιμή.
Τα οποία δεν παίζουν σαν αυτά που φτιάχνω εγώ.. δοκιμασμένα...😉
(Δεν το παίζω κάτι αλλά υπάρχουν πολλά μυστικά στην κατασκευή των καλωδίων), βέβαια όλη αυτή η εμπειρία έρχεται με τα χρόνια όταν κατασκευάζεις καλώδια για σένα και τους "δικούς" σου, όλα βασίζονται σε κάποια έρευνα βάση δοκιμών..

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Η λογική λέει πως το ιδανικό είναι .......
Αυτο με τη λογικη γενικευσε το για το χομπυ μας ............... χαχαχα
Η Elecaudio κατασκευάζει ασημένια βύσματα σε προσιτή τιμή.
Το ξερω , αλλα προσωπικα δεν μου κανουν με/για τον τροπο που λειτουργω.

Αυτο λεω :LOL:
Ξέρεις, κάποιοι που ασχολούνται με αυτό το άθλημα, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το Diy κομμάτι, και του σοβαρού Diy, δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα και λειτουργούν με "κουτάκια", ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ ..
Αυτά τα κουτάκια έχουν κάποια λογική γιατί τα έχουν δημιουργήσει κάποιες μεγάλες εταιρίες του χώρου..

Όταν όμως ασχολησε σοβαρά με το diy τα "κουτάκια" δεν υπάρχουν και η λογική των "άλλων" παύει να ισχύει...

Για αυτό είχα πει κάποτε οτι το Audio θέλει ανοιχτό μυαλό και όχι κουτάκια..😉😁

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Υπάρχει λογική σε αυτό το άθλημα; Μπα....😁
Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει ο στρατός (διάσημη λαϊκή παροιμία)
Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει η F1 (Τάκης Πουρναρακης διάσημος σχολιαστής F1)
Εκεί που σταματάει η λογική,αρχίζει το hiend ( mdvq,διάσημο μέλος του avclub)
😝😝😝😄😄😄