Το chat του δικάναλου

Δεν είπα ότι έγινε "επίδειξη" υλικών από μεριάς σου, πως προέκυψε και το σκέφτηκες έτσι;..

Το σχόλιο μου δεν έχει σχέση με εσένα ώστε να "δημιουργηθεί" κάποια παρεξήγηση..

(Γιατί κάνουμε αυτή την κουβέντα;)
Μα ειπα προς αποφυγη τυχον παρεξηγησεων απο οποιον δηποτε . Για κανενα αλλο λογο .

Συγνωμη , αλλα αν αναφερεσαι σε μενα , οταν εσυ εγραψες παλαιοτερα για καλωδια ρευματος με ροδιο στο ενα ακρο και αλλο τι στο αλλο , τι εφταιγε και το εκανες αυτο ?

Ομως δεν θα διαβασες σωστα την απαντηση μου στην ερωτηση του Λευτερη, οποτε αστο .....
Αυτό για το καλώδιο ρεύματος με διαφορετικά βύσματα το έγραψε ο Λευτερης,όχι εγώ και μάλιστα είχαμε διαφωνία γι αυτό.
Αναφέρθηκα σε ασημένιο καλώδιο επειδή ανεβάσατε και οι δύο ασημένια καλώδια.Η λογική λέει πως το ιδανικό είναι το καλώδιο να έχει συνέχεια ως τα βύσματα.Η Elecaudio κατασκευάζει ασημένια βύσματα σε προσιτή τιμή.

Αυτό για το καλώδιο ρεύματος με διαφορετικά βύσματα το έγραψε ο Λευτερης,όχι εγώ και μάλιστα είχαμε διαφωνία γι αυτό.
Αναφέρθηκα σε ασημένιο καλώδιο επειδή ανεβάσατε και οι δύο ασημένια καλώδια.Η λογική λέει πως το ιδανικό είναι το καλώδιο να έχει συνέχεια ως τα βύσματα.Η Elecaudio κατασκευάζει ασημένια βύσματα σε προσιτή τιμή.
Τα οποία δεν παίζουν σαν αυτά που φτιάχνω εγώ.. δοκιμασμένα...😉
(Δεν το παίζω κάτι αλλά υπάρχουν πολλά μυστικά στην κατασκευή των καλωδίων), βέβαια όλη αυτή η εμπειρία έρχεται με τα χρόνια όταν κατασκευάζεις καλώδια για σένα και τους "δικούς" σου, όλα βασίζονται σε κάποια έρευνα βάση δοκιμών..

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Η λογική λέει πως το ιδανικό είναι .......
Αυτο με τη λογικη γενικευσε το για το χομπυ μας ............... χαχαχα
Η Elecaudio κατασκευάζει ασημένια βύσματα σε προσιτή τιμή.
Το ξερω , αλλα προσωπικα δεν μου κανουν με/για τον τροπο που λειτουργω.

Αυτο λεω :LOL:
Ξέρεις, κάποιοι που ασχολούνται με αυτό το άθλημα, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το Diy κομμάτι, και του σοβαρού Diy, δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα και λειτουργούν με "κουτάκια", ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ ..
Αυτά τα κουτάκια έχουν κάποια λογική γιατί τα έχουν δημιουργήσει κάποιες μεγάλες εταιρίες του χώρου..

Όταν όμως ασχολησε σοβαρά με το diy τα "κουτάκια" δεν υπάρχουν και η λογική των "άλλων" παύει να ισχύει...

Για αυτό είχα πει κάποτε οτι το Audio θέλει ανοιχτό μυαλό και όχι κουτάκια..😉😁

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Υπάρχει λογική σε αυτό το άθλημα; Μπα....😁
Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει ο στρατός (διάσημη λαϊκή παροιμία)
Εκεί που σταματάει η λογική, ξεκινάει η F1 (Τάκης Πουρναρακης διάσημος σχολιαστής F1)
Εκεί που σταματάει η λογική,αρχίζει το hiend ( mdvq,διάσημο μέλος του avclub)
😝😝😝😄😄😄

Τα καλύτερα βύσματα για εμένα είναι τα KLE...
(Εκεί τελειώνει το παιχνίδι βυσμα), μιλάω μόνο για βύσματα RCA..
Και δεν είναι και πανάκριβα.

KLE δεν είναι η νέα ονομασία των eichmann;

Και δεν είναι και πανάκριβα.

KLE δεν είναι η νέα ονομασία των eichmann;
Ναι, οι τιμές τους είναι λογικές σύμφωνα με την ποιότητα κατασκευής τους και τον ήχο που προσφέρουν..

Τα KLE innovations δεν είναι η νέα ονομασία των Eichmann, διότι τα Eichmann υπάρχουν ακόμα..
Η KLE είναι άλλη εταιρία..

Ξέρεις, κάποιοι που ασχολούνται με αυτό το άθλημα, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το Diy κομμάτι, και του σοβαρού Diy, δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα και λειτουργούν με "κουτάκια", ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ ..
Αυτά τα κουτάκια έχουν κάποια λογική γιατί τα έχουν δημιουργήσει κάποιες μεγάλες εταιρίες του χώρου..

Όταν όμως ασχολησε σοβαρά με το diy τα "κουτάκια" δεν υπάρχουν και η λογική των "άλλων" παύει να ισχύει...

Για αυτό είχα πει κάποτε οτι το Audio θέλει ανοιχτό μυαλό και όχι κουτάκια..😉😁
Τα "κουτάκια" τα έφτιαξαν οι εταιρίες διοτι προϋπήρξαν ως diyers.Πριν βγάλουν μια συσκευή η ένα καλώδιο στην αγορά έγιναν diyers με ανοικτό μυαλό.
Ανοικτό μυαλό από δω,ανοικτό μυαλό από κει,η επιλογή είναι του πληρώνοντος.

Ναι, οι τιμές τους είναι λογικές σύμφωνα με την ποιότητα κατασκευής τους και τον ήχο που προσφέρουν..

Τα KLE innovations δεν είναι η νέα ονομασία των Eichmann, διότι τα Eichmann υπάρχουν ακόμα..
Η KLE είναι άλλη εταιρία..

Δεν μπορούμε να κάνουμε οικογενειακή συνδρομή στο Qobuz εδώ στην χώρα.

Ατομική από ενδιάμεσα sites μόνο, τα οποία σου πουλάνε "μέρισμα" από οικογενειακό πακέτο άλλης χώρας .

Μια "ημινόμιμη" κατάσταση/πολιτική στην οποία το Qobuz μάλλον κάνει τα στραβά μάτια...
Εγώ έχω μια συνδρομή ατομική από Αγγλία μέσω αγγλικής κάρτας στο Qobuz ( τώρα δε την χρησιμοποιώ γιατί δεν είναι δική μου η κάρτα ) αλλά δε μου αρέσει να πληρώνω 16 ευρώ το μήνα( πλέον μπορώ με ελληνική μέσω PayPal) γιατί έχω πολλές συνδρομές 😂

Last edited:
Τα "κουτάκια" τα έφτιαξαν οι εταιρίες διοτι προϋπήρξαν ως diyers.Πριν βγάλουν μια συσκευή η ένα καλώδιο στην αγορά έγιναν diyers με ανοικτό μυαλό.
Ανοικτό μυαλό από δω,ανοικτό μυαλό από κει,η επιλογή είναι του πληρώνοντος.
Ποια εταιρία ήταν diy;
Το θέμα είναι ότι δεν ισχύει πάντα το ότι πληρώνεις παίρνεις...
Η συνταγή που πασάρουν κάποιες εταιρίες είναι σε πολλά πράγματα λάθος..

Diyers με diyers διαφέρουν...

Οι εταιρίες έχουν ένα τμήμα marketing και αυτό κοιτάει να βγάλει ένα προϊόν όσο γίνεται με το μεγαλύτερο κέρδος..
Δεν κάνουν την έρευνα που θα κάνει ένας Ντιουης με τα χρόνια που θα ασχοληθεί σε συγκεκριμένα πράγματα...

Το ότι οι εταιρίες αντιγράφουν κάποιους diyers ναι, εκεί συμφωνώ...

Η κλεψιά είναι μέσα στο παιχνίδι...