lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 2,212
Οκ, πάντως και τα ETI ίδια σχεδίαση και φιλοσοφία έχουν..
Οκ, πάντως και τα ETI ίδια σχεδίαση και φιλοσοφία έχουν..
Εγώ τα ZXR..![]()
Τίμιο μηχανάκι τo KLE, γιατί ρε συ, βρίσκεις σε αγγελίες KLE αν θες τέτοιο μηχανάκι..Εμένα το KLE (παλιό και νέο) είναι η μεγάλη αδυναμία και αγάπη μου... τώρα βέβαια πέρασαν τα χρόνια και δεν πρόκειται...![]()
Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...Τα xlr ροδιου της ETI είναι πιο ακριβά ακόμη κι από τα αντίστοιχα Neotech που χρησιμοποιώ και μάλιστα χωρίς να έχουν upocc χαλκο.
Τα αντίστοιχα rca έχουν την ίδια τιμή και επίσης υπολειπονται στον χαλκο.
Ποιες εκδόσεις βυσμάτων;Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...
Το ένα ζεύγος από τον προ/τελικό και το άλλο από dac/προενισχυτη..
Μάντεψε πιο παίζει καλύτερα...
Επί της ουσίας,άγνωστο ποιο διότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...
Το ένα ζεύγος από τον προ/τελικό και το άλλο από dac/προενισχυτη..
Μάντεψε πιο παίζει καλύτερα...
NER occ (χάλκινα), KLE χάλκινα..Ποιες εκδόσεις βυσμάτων;
Μιλάμε να βάλουμε στην ίδια θέση..Επί της ουσίας,άγνωστο ποιο διότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.