Το chat του δικάναλου

Εμένα το KLE (παλιό και νέο) είναι η μεγάλη αδυναμία και αγάπη μου... τώρα βέβαια πέρασαν τα χρόνια και δεν πρόκειται... :cry:
Τίμιο μηχανάκι τo KLE, γιατί ρε συ, βρίσκεις σε αγγελίες KLE αν θες τέτοιο μηχανάκι..
Τι εννοείς πέρασαν τα χρόνια, μικρός είσαι..

Το καινούργιο KLE είναι πολύ ωραίο, μου αρέσει..

• Like
Reactions: vlad66
Τα xlr ροδιου της ETI είναι πιο ακριβά ακόμη κι από τα αντίστοιχα Neotech που χρησιμοποιώ και μάλιστα χωρίς να έχουν upocc χαλκο.
Τα αντίστοιχα rca έχουν την ίδια τιμή και επίσης υπολειπονται στον χαλκο.

Τα xlr ροδιου της ETI είναι πιο ακριβά ακόμη κι από τα αντίστοιχα Neotech που χρησιμοποιώ και μάλιστα χωρίς να έχουν upocc χαλκο.
Τα αντίστοιχα rca έχουν την ίδια τιμή και επίσης υπολειπονται στον χαλκο.
Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...
Το ένα ζεύγος από τον προ/τελικό και το άλλο από dac/προενισχυτη..
Μάντεψε πιο παίζει καλύτερα...

Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...
Ποιες εκδόσεις βυσμάτων;

Επί της ουσίας,άγνωστο ποιο διότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.

NER occ (χάλκινα), KLE χάλκινα..
Μην ρωτήσεις γιατί χάλκινα, (υπάρχει λόγος)..
Ο χαλκός υπάρχει έτσι κι αλλιώς.
Οι επιστρώσεις;
Μιλάμε να βάλουμε στην ίδια θέση..
Αν δοκιμαστούν στην ίδια θέση τότε πρέπει να συνδεθεί άσχετο καλώδιο στην δεύτερη θέση.
Στην περιπτωση αυτή,είναι αδιάφορο ποιο από τα 1220 θα παίξει καλύτερα επειδή το συνολικο αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο.
Χρειάζεται τρίτο 1220.

Ο χαλκός υπάρχει έτσι κι αλλιώς.
Οι επιστρώσεις;

Αν δοκιμαστούν στην ίδια θέση τότε πρέπει να συνδεθεί άσχετο στη δεύτερη θέση.
Στην περίπτωση αυτή,είναι αδιάφορο ποιο από τα 1220 θα παίξει καλύτερα επειδή το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο.
Χρειάζεται τρίτο 1220.
Παναγιώτη πρέπει να απαντήσεις πιο καλώδιο θα παίζει καλύτερα σε μια συγκεκριμένη θέση...
Είτε από το dac στον Προενίσχυτη ή από τον Προενίσχυτη στον τελικό..
Κρίνουμε ένα καλώδιο με διαφορετικά βύσματα σε μια συγκεκριμένη θέση..
Διάλεξε εσύ πια θέση θες, (έχω κάνει αυτή τη δοκιμή)..

Όλα τα άλλα που λες για επιστρώσεις δεν με ενδιαφέρουν...
Τα βύσματα είναι χάλκινα και τα δύο..

Παναγιώτη πρέπει να απαντήσεις πιο καλώδιο θα παίζει καλύτερα σε μια συγκεκριμένη θέση...
Είτε από το dac στον Προενίσχυτη ή από τον Προενίσχυτη στον τελικό..
Κρίνουμε ένα καλώδιο με διαφορετικά βύσματα σε μια συγκεκριμένη θέση..
Διάλεξε εσύ πια θέση θες, (έχω κάνει αυτή τη δοκιμή)..

Όλα τα άλλα που λες για επιστρώσεις δεν με ενδιαφέρουν...
Τα βύσματα είναι χάλκινα και τα δύο..
Πρωτα πρέπει να δηλώσεις αν στην δοκιμή σε π.χ. προ-τελικο,ποιο καλώδιο αντικαθιστα το ένα από τα δύο Neotech σε dac-προ επειδή διαφορετικά ήχος δεν θα βγει.
Φυσικά και οι επιστρώσεις παίζουν ρόλο αν δεν είναι ίδιες και στα δύο καλώδια π.χ. επάργυρο και επίχρυσο.Στην περίπτωση αυτή δεν παίζουν μόνο τα βύσματα αλλά και οι επιστρώσεις τους.

Πρωτα πρέπει να δηλώσεις αν στην δοκιμή σε π.χ. προ-τελικο,ποιο καλώδιο αντικαθιστα το ένα από τα δύο Neotech σε dac-προ επειδή διαφορετικά ήχος δεν θα βγει.
Φυσικά και οι επιστρώσεις παίζουν ρόλο αν δεν είναι ίδιες και στα δύο καλώδια π.χ. επάργυρο και επίχρυσο.Στην περίπτωση αυτή δεν παίζουν μόνο τα βύσματα αλλά και οι επιστρώσεις τους
Ας το πάμε αλλιώς..
Έχουμε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή και ένα dac..
Και έχουμε να δοκιμάσουμε για την σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο συσκευών τα καλώδια που ανέφερα..
Ποιο θα παίξει καλύτερα;
(Δώσε μια απάντηση και μην το πηγαίνεις γύρω γύρω)

Ας το πάμε αλλιώς..
Έχουμε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή και ένα dac..
Και έχουμε να δοκιμάσουμε για την σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο συσκευών τα καλώδια που ανέφερα..
Ποιο θα παίξει καλύτερα;
(Δώσε μια απάντηση και μην το πηγαίνεις γύρω γύρω)
Δεν το πηγαίνω γύρω-γυρω αλλά μιλώ επί του πραγματικού γεγονότος(προ-τελικος σου)κι όχι επί φανταστικού σεναρίου(ολοκληρωμένος).
Αυτό που προσπαθώ να σου δωσω να καταλάβεις είναι πως αυτό που θ' ακούσεις με τον τρόπο που κανεις την δοκιμή δεν είναι ποιο καλώδιο είναι καλύτερο αλλά ποιο ταιριάζει καλύτερα με το(άγνωστο μέχρι στιγμης)καλώδιο του dac.
Αν θέλεις βαρύνουσα δοκιμή,βάλε στο dac ένα τρίτο 1220 και ύστερα κάνε την δοκιμή σε προ-τελικο με τα δύο υπάρχοντα Neotech,αρκεί φυσικά να έχουν ίδιες επιστρώσεις.
Τότε θα σου απαντήσω.