lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 2,214
Οκ, πάντως και τα ETI ίδια σχεδίαση και φιλοσοφία έχουν..
Οκ, πάντως και τα ETI ίδια σχεδίαση και φιλοσοφία έχουν..
Εγώ τα ZXR..![]()
Τίμιο μηχανάκι τo KLE, γιατί ρε συ, βρίσκεις σε αγγελίες KLE αν θες τέτοιο μηχανάκι..Εμένα το KLE (παλιό και νέο) είναι η μεγάλη αδυναμία και αγάπη μου... τώρα βέβαια πέρασαν τα χρόνια και δεν πρόκειται...![]()
Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...Τα xlr ροδιου της ETI είναι πιο ακριβά ακόμη κι από τα αντίστοιχα Neotech που χρησιμοποιώ και μάλιστα χωρίς να έχουν upocc χαλκο.
Τα αντίστοιχα rca έχουν την ίδια τιμή και επίσης υπολειπονται στον χαλκο.
Ποιες εκδόσεις βυσμάτων;Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...
Το ένα ζεύγος από τον προ/τελικό και το άλλο από dac/προενισχυτη..
Μάντεψε πιο παίζει καλύτερα...
Επί της ουσίας,άγνωστο ποιο διότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.Στα 1220 που χρησιμοποιώ στο σύστημα (2 ζεύγη) το ένα το έχω τερματίσει με βύσματα Neotech τα ακριβά τους και το άλλο με KLE...
Το ένα ζεύγος από τον προ/τελικό και το άλλο από dac/προενισχυτη..
Μάντεψε πιο παίζει καλύτερα...
NER occ (χάλκινα), KLE χάλκινα..Ποιες εκδόσεις βυσμάτων;
Μιλάμε να βάλουμε στην ίδια θέση..Επί της ουσίας,άγνωστο ποιο διότι παίζουν σε διαφορετικές θέσεις.
Ο χαλκός υπάρχει έτσι κι αλλιώς.NER occ (χάλκινα), KLE χάλκινα..
Μην ρωτήσεις γιατί χάλκινα, (υπάρχει λόγος)..
Αν δοκιμαστούν στην ίδια θέση τότε πρέπει να συνδεθεί άσχετο καλώδιο στην δεύτερη θέση.Μιλάμε να βάλουμε στην ίδια θέση..
Παναγιώτη πρέπει να απαντήσεις πιο καλώδιο θα παίζει καλύτερα σε μια συγκεκριμένη θέση...Ο χαλκός υπάρχει έτσι κι αλλιώς.
Οι επιστρώσεις;
Αν δοκιμαστούν στην ίδια θέση τότε πρέπει να συνδεθεί άσχετο στη δεύτερη θέση.
Στην περίπτωση αυτή,είναι αδιάφορο ποιο από τα 1220 θα παίξει καλύτερα επειδή το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο.
Χρειάζεται τρίτο 1220.
Πρωτα πρέπει να δηλώσεις αν στην δοκιμή σε π.χ. προ-τελικο,ποιο καλώδιο αντικαθιστα το ένα από τα δύο Neotech σε dac-προ επειδή διαφορετικά ήχος δεν θα βγει.Παναγιώτη πρέπει να απαντήσεις πιο καλώδιο θα παίζει καλύτερα σε μια συγκεκριμένη θέση...
Είτε από το dac στον Προενίσχυτη ή από τον Προενίσχυτη στον τελικό..
Κρίνουμε ένα καλώδιο με διαφορετικά βύσματα σε μια συγκεκριμένη θέση..
Διάλεξε εσύ πια θέση θες, (έχω κάνει αυτή τη δοκιμή)..
Όλα τα άλλα που λες για επιστρώσεις δεν με ενδιαφέρουν...
Τα βύσματα είναι χάλκινα και τα δύο..
Ας το πάμε αλλιώς..Πρωτα πρέπει να δηλώσεις αν στην δοκιμή σε π.χ. προ-τελικο,ποιο καλώδιο αντικαθιστα το ένα από τα δύο Neotech σε dac-προ επειδή διαφορετικά ήχος δεν θα βγει.
Φυσικά και οι επιστρώσεις παίζουν ρόλο αν δεν είναι ίδιες και στα δύο καλώδια π.χ. επάργυρο και επίχρυσο.Στην περίπτωση αυτή δεν παίζουν μόνο τα βύσματα αλλά και οι επιστρώσεις τους
Δεν το πηγαίνω γύρω-γυρω αλλά μιλώ επί του πραγματικού γεγονότος(προ-τελικος σου)κι όχι επί φανταστικού σεναρίου(ολοκληρωμένος).Ας το πάμε αλλιώς..
Έχουμε έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή και ένα dac..
Και έχουμε να δοκιμάσουμε για την σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο συσκευών τα καλώδια που ανέφερα..
Ποιο θα παίξει καλύτερα;
(Δώσε μια απάντηση και μην το πηγαίνεις γύρω γύρω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.